Ağırlıklı ortalama fiyatı 2,09
Açıkçı çakallar, bunların eline verecek bir babayiğit olsa
Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
Printable View
Gerçi az sonra alıma geçer o zaman anlarız. Belki de ona alım fırsatı vermek için 2₺ altına saldı.
Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 nin uzerinde aciga mal alinmis ama adam satamamis simdi araci kurumlar o mallari satacak...mesela 50 bin lotu 2.15 den aciga alan biri suan araci kurumun baskisi alti da bu seviyelerden sattiriyor
Haberde temerrüt alışı diyor. Açığa alış diye bir şey yok. Kredili alım o dediğiniz. Bu haberde açığa satış yapanın açığını kapanması gerektiğine vurgu yapıyor. Benim anladığım bu.
Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
bu seviyeden kimse mal vermez mesela benim maliyet 2.05 niye satayimki...
bana gore millet hisse gidiyor diye elinde olmayan parayla aciga hisse aldi...ama hisse sert dusunce mali satmadi bi umitle cikar diye dusundu...dun 2.15 den 50 bin lot aciga alan biri simdi o mali zorla satmasi lazim birine...eee adamda mali 2.15 den mi alir 1.90 lardanmi
Böyle bir durumda hisseyi aşağı çeken kesin ünlü dür, nedeni ise hisse yukardan işlem görse millet kar satışı yapar ama bu fiyatlardan ancak ünlü satar ! Zaten onun derdi elindekileri her fiyattan satmak !
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akşam bakıcaz ünlü bu gün kaç lot satmış
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
senin dedigin gibi olsa dun 2.15 den 100 bin lot aciga satan biri suan alsa 1.96 dan koysa karda...SIKINTI YOK..bana goreaciga alinmis mal