Oyle demeyin....nasil nemalanacaklar
yoksa...gaza devam..ky soguslemeye devam. Utanmayi unutanlar;
Niyetiniz neyse akibetiniz olsun.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Oyle demeyin....nasil nemalanacaklar
yoksa...gaza devam..ky soguslemeye devam. Utanmayi unutanlar;
Niyetiniz neyse akibetiniz olsun.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En çok utanması gerekenlerden birisiniz bence,sebeplerini çok iyi biliyorsunuz. .. Burada en son eleştirilmesi gereken kimlerse onların adı geçiyor nedense... Bizler şirketi yönetmiyoruz, arşiv ortada, tutanaklar ortada isteyen açar okur neler yazmışız, hangi eleştirileri yapmışız... Mesela yatırımcı ilişkilerindeki bayanın ne gibi bir sorumluluğu olabilirki burada ismen yazılıp eleştiriliyor? Bu topic işlevini ve seviyesini çoktan kaybetti... bu saatten sonra körler sağırlar birbirini ağırlar olur ancak.
Burada kastedilen kisi bensem; eğer musteri iliskileri kagit 1.50 den 2.60 lara geldi artik mutlusunuzdur diye bir cumle kurarsa ben de hem elestirir hem de buraya yazarim...kendisinin borctan pd/dd den haberi yok mu da boyle cumle kurabiliyor...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BATI SÖKE
Net Dönem Karı veya Zararı -101.912.777
Ben örnek olarak yazdım bu olayı,inanın sizin olduğunuzun bile farkında değilim, siz gerçekten mağdur bir yatırımcısınız ve eleştiri hakkınızda sonuna kadar var, ancak şirketteki bayan sizin maliyetinizi tabiki bilemez... Bakın Söke mali tablolar gelmiş, şu tabloya bakınca ne yalan söyleyeyim bencede 3 lira ları görmemiz bile mucize olmuş, eleştireceksek bunları eleştirelim, 165 milyon euroya fabrika yapılmış, ihracat 1 milyon dolar!?! O da zararına, nakliye paraları, navlun filanda cepten gitmiş, 3. Çeyrek ciro 2008 3.çeyrek ciro kadar, yatırımdan önceki dönemden bile kötü, üç ayda toplam 37 milyon??? Rezalet ötesi, Göltaş taaaaaaaa Ispartadan çok daha fazla ve karlı ihracat yapmış ama adam kitabını yazmıyor 😀, öyle malzeme varki ben bu kadar malzeme ile adamı yerin dibine sokarım, bu işin ne şakası ne bahanesi olamaz... Buyurun eleştirecekseniz bunları eleştirin....
Tepeden musteri ilişkileri yineticisine kadar kotu yonetilen bir sirket...umarim hak ettikleri sonu yakin zamanda gorurler...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP: BSOKE [ ] BATISÖKE SÖKE ÇİMENTO SANAYİİ T.A.Ş.
Faaliyetlerin Kısmen veya Tamamen Durdurulması ya da İmkansız Hale Gelmesi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/795891
11.09.2019 tarihinde yapılan özel durum açıklaması ile 31.10.2019 tarihine kadar duruş bildiriminde bulunduğumuz 1.fırınımızın yeterli klinker stokunun bulunması ve piyasa koşulları nedeniyle fırın duruşu 02.01.2020 tarihine kadar uzatılmıştır. Çimento üretim ve satışlarımız bu duruştan etkilenmeyecektir