1 sene unut dedigimde saka yapmiyordum. Kagit 4 kere en dipten kapatmisti. Patladi, bekleyecegiz. Sirket survival moduna gecti.
Printable View
Allah daha çok versin kardeşim.
Biz hep sığır küçük yatırımcı tarafındayız. Allah'tan anadan atadan kalan servet çok da batır batır bitiremiyoruz.
Bu Twitter ve forum kullanan arkadaşlar kadar zeki , çevik olabilseydim o değerli beyinlerin 10bin lira ile yaptıklarını yapabilseydim şimdi 2milyon usd yerine 30milyon usd cash ile ultra zengin sınıfına terfi ederdim.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iş yatırım halkb sattı.................akbank aldı...
Bak mesela bugün gene Twitter yıkılıyor, ustaların bini bir para. Froto yu 40.50den yakalayamayanı direk gerizekalı yerine koyuyorlar.
Hatta bu bahsettiği hissede 40.50 ve 40.30 kademesinden 296lot toplam iş yaptığını bile göremeyecek angutlar, biner onbiner lotlar almışlar. Laa bi ******in gidin ya, bir bitmediniz AMK sosyal medya yalancıları
Herkes, de Tcell, Migros ve Bim var.
Bir tek buradaki 3-5arkadaş ve ben kaybediyoruz ve yüksekten pgsus, halkb, tav felan alıyoruz.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o zaman söylenenleri ciddiye al hayatta. sen ne zaman gördün şirketlerin çalışanlarını eve gönderdiğini. fabrikaların virüs yüzünden kapandığını. Ne bekliyorsun %7 yukarı mı. her şey değilde gülmem mi rahatsız etti seni ?
haklısın adamlar karıncanın belini bile incitmeden işini görüyor. biz en ufak bir sembol kullanınca ağırına gidiyor insanın. yazık.