ben kimseyi ikna için yazmıyorum..borsadaki şirketlerin ahlaklı olmasını istiyorum..
olana kadar da burda ahlaksızlar için yazacam..tekrarlıyorum..ahlaksızlar için yazıyorum..
yazma nedenim bu.
Printable View
ben kimseyi ikna için yazmıyorum..borsadaki şirketlerin ahlaklı olmasını istiyorum..
olana kadar da burda ahlaksızlar için yazacam..tekrarlıyorum..ahlaksızlar için yazıyorum..
yazma nedenim bu.
Rheinmetall
ETR: RHM
Ana Sonuçlar
1.742,50 EUR +1.665,74 (%2.170,06)son 5 yıl
1.737,00 EUR +1.251,00 (%257,41)geçen yıl
17 Haz 14:19
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Dikkat dikkat gümüş ons geri çekilme başladı........altın ons hafif yukarı......tahminim bizim borsayıda birazdan aşağı basarlar......YTD.............
bozkurt dayucum demiş asels için 5 dolar konuşuluyor..
ahlaksız fiyatlamaya devam ederse olur..niye olmasın..
ben ahlaksızlara göre pozisyon alamamki..bunu anlatmaya çalışıyoruz
bunu herkes biliyor..bana tepki gösterenlerde biliyor emme çaresiz..borsa 8500 altına kaymasın görüntü bozulmasın diye borsadaki eline geçirilen şirketleri ha bire şişiriyorlar..
burda ayrışma başlıyor..bir grup diyorki bunlar Allah oldu herşeyi yapar..diğer grup diyorki benim gibi zıktir len bekleyin filmin sonunu
Borsa vadeli mevduat mi ki sana sabit getiri versin. Su soyledigimi unutma. “ borsa asiriliklari degerlendirme platformudur.†Borsa bir cent te olur 100 dolarda… hicbirsey bilmiyorsan sektöründen ornek al. 600 tl ye zeytin aliyorum kilosu. Bu beni gerzek yapmaz alici ile satici bulusmus bu fiyat olusmustur. Beş sene önce zeytinin kilodu ne kadardi? Senete belki elli tl ye yiyecegim. Deve den de ornek veririm de anlar misin bilmem. Deve var bir akce deve var bin akce.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi