ay sonuna kadar sakin seanslar olacaga benziyor, saatlikte macd sifira cok yakin eger macd asagi kirarsave adesede asagi cozulme olursa burda da hareketin basladigi 2,92 lerde bekliyorum alis icin
Printable View
ay sonuna kadar sakin seanslar olacaga benziyor, saatlikte macd sifira cok yakin eger macd asagi kirarsave adesede asagi cozulme olursa burda da hareketin basladigi 2,92 lerde bekliyorum alis icin
Bugun kap gelen haberlerle ikinci bir halka arz mı yapacak hissenin fiyatını belli bir yere getirip elinde Kote olmamış hisseleri arz mı edecekler acaba
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil hayal ürünüdür
Sayın erolgabakci devamı gelir mi?
Sanmam neredeyse on sene oldu biste geleli kote olan olmuştur fazla kalmadı. Misal bir abimizin yatalak kayın pederi var onda varmış ta 90lardan kalma. Noterden tasdik alıp vekaletle ben kayıt ettirecem demişti damat bey. Böyle vakalar kaldı işte satılabilir olmayan
Borsa İstanbul'da işlem görmeyen statüdeki hisselerin satışa konu olması için pay sahipleri MKK'ya başvurdu
Borsa İstanbul'da işlem gören şirkette payı olan kişiler borsada işlem görmeyen statüdeki paylarının borsada işlem görmesi için Merkezi Kayıt Kuruluşu'na başvuruda bulundu.
Ereğli Demir, İttifak Holding, Jantsa, Umpaş Holding, Yibitaş hissesinde pay sahipleri satış yapmak için başvurdu.
Erdemir'de Necati Karataş, İttifak Holding'de Ahmet Hamdi Yılmaz, Mehmet Yılmaz, Mustafa Güneş, Nuh Er, Serhat Soylu, Tamer Hoşdavran, Jantsa'da Nilay Makay, Umpaş Holding'de Fatma Çan, Yibitaş'ta Mustafa Özer, Şahin Demirci hisse satacak.
http://www.borsagundem.com/haber/5-h...vurusu/1343295
Fiyat yukarı çıktıkça işlem görmeyen tipe göre hisse senet mkk kayıt yaptırmak için millet bekliyor sanırım buda ittifak için sıkıntı olabilir mi
Bedelsiz verme potansiyel nedir
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir hayal ürünüdür