Bu hisse uzun düşüş trendinin sonuna gelip dibini yapmış. Bundan sonra 2 ileri 1 geri ile yükseliş trendinin başında olduğumuzu tahmin ediyorum.
Printable View
Bu hisse uzun düşüş trendinin sonuna gelip dibini yapmış. Bundan sonra 2 ileri 1 geri ile yükseliş trendinin başında olduğumuzu tahmin ediyorum.
MU senin inş köklerin kururda bu yeryüzünde parçacığın kalmaz
Yadırgıyorum, firmaya laf söyleyin de sahibine beddua çok çirkin.Size zorla mal satmadı, ucuzsa fiyatı er geç artar beklemek lazım, yok pahalı ise almamanız lazımdı.
Bende bir ara pahalı olduğunu bile bile KY'nın Ülker algısı hisseyi yükseltir diye aldım ,bekledim baktım olmuyor zararına sattım.
22 liradan elimde hisse var iken, ederi 15 Tl diyordum burada.Zararı göze almıştım ve katlandım.MU'nun suçu yok, ben KY'nin zayıf hesabı koyun sürüsü etkisi yapar sandım yapmadı.
Hata benim hatam.Şimdi aynı durum ŞOK'ta var , öyle ya da böyle 2-3 senede 5'te birine düşecek, alırsam ve düşerse benim hatam,MU'nun etkisi yok.
Bu hissenin fiyatıyla benim söylediğimin inan hiçbir alakası yok.bilerek tüm şirketlerinde bin tane oyun yapıyor.yıllardır ky banka gibi kullandı.yüksekten ver öldü parasına yıllarca süründür geri al.bu adamın ciğerini biliyorum.kaç tane ambalaj matbaa firmasını batırdı bir sorun?adam full ahlaksız.
bahsettiğiniz şey iyi biliniyor, Bizim, biraz para kazanınca ŞOK franchise'larına mal satma hakkı diye bir şey uydurup parayı Bizim'den çekip ŞOK'a aktarıyorlar.
ŞOK'taki kendi markalarını Yıldız holding, 196 milyon Tl'ye isim haklarını satmış (Mis-deren vs markalar), şimdi ŞOK arzdan topladığı paraları Yıldız holding'e ıvır zıvır bedeli diye ödeyecek.
Ancak, grubun bu yapısı bilinirken de asgari terbiyeyi para için bozmamak lazım, Bizim ne zaman 5 lira altına düşer ben girer alırım, kerevitaş 2'nin ,Ülker 10'un altında alınır, sonra param tamamen batarsa da batsın, patronun hatası olmaz.
Şirketlerin hisselerinin değeri mevcut yapıda bence o kadar eder.
Fırsat bu fırsat dusurun dusurebildiğiniz kadar....