Abd yanındayım diyor ama bir aksiyon almıyor. Zaten bir aksiyon alacak kadar askeri gücüde yok. Rusya ile en ufak bir sürtüşmede ekonomik olarak bizi epey etkiler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Muhakkak yansıması olur ama ekim ayındaki operasyonlar gibi borsaya büyük satış dalgası yaratmayacağı fikrindeyim, acc dışında hisse fona sahip değilim zaten düşmesi açıkçası işime gelir, sanki tcd alım için göz kırpmaya başladı. SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu arada gpg dün -0,19 bugün de -0,17 getirmiş,şubat ayında mevduat kadar getiremeyebilir.
Pörtföyün beşte biriyle hisse ve pair trade yatırımı yapıp zarar eden beceriksiz bir fon.Tekrar tekrar söylüyorum.Bu forumdan beş kişi bir araya gelip o fonu yönetse daha fazla kar ettirir.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCD'den zararla çıktım. %33 AFT, %33 DBH, %33 ACC olarak sepet düşünüyorum. Yorumlar mısınız rica etsem?
acc yine şaşırtmadı -0,21 tahmini -0,31 idi endeks yüksek açıp eksi kapatmasına rağmen artı getiremedi ne gün artı yazacak çözmek imkansız hisse portföyü kötü değil ama borsa artınca da şort açıp eksiye gidiyor.
opb -0,06 yarın çıkıyorum 750 tl zararla daha fazla katlanamayacağım yine eksi gelmiş.