18 + temerettürü , salt 18 değil ! yani temeretttürüsünden sonraki kanatsız fiyatı.
kanatsız fiyat tabiri yerine kuyruksuz fiyat da tercih edilebilir. kişinin zevkine bağlı.
neticede ikisi de temerettürü düştükten sonraki fiyat demek.
Printable View
ünlü ünsüz üstad falan bunları boşver. Şikago 56 da ben o konuda yazdım okursun. yalnız orada bi yerde yazarken bi sıfır eksik ya da fazla koyduydum yazının içinde ufak bi hata vardı sonra düzeltmeyi esverdim ( esgeçtim ). ana fikir orada* ilmi bilim ışığında yazıyor.
* orada : Şikago 56
Hamza abi askerdeyiz. ikinci gün mü ne. Mal gibi dikiliyoruz afedesin.
Binbaşı ve teğmen beraber bölüğe gelmiş. Acemi bölüğü. Tabi binbaşı bizim için o an s...in başı, teğmeni filan da tanımıyoruz genç bi çocuk işte. Kimse dikkat çekmemiş ayağa filan kalkmamış öyle biz ta...akları yayıp sigara neyim içerken bunlar sessiz sakin önümüzden gelmiş geçmiş hiç bişeyin farkınd değiliz.
Ama nasıl safız abi.
farkında değiliz anladın mı, o an bizi oracıkda kanırtmaya, günlerce süründürmeye, gece diş fırçalamaya giderken bile onbaşıya selam vermeye mecbur bırakmışlar. Yiyeceğimiz istikamet buradan köye yol olmuş. Kaç tane kamuflaj parçalayacağımız bile belli yedek kamuflaj söylemişler. Eğitimde bayılanlar oldu onlar için ambulans bile çağırılmış.
Bunların hepsi yaşandı hamza abi.
Ama biz o an o binbaşıya dikkat çekmeyip selam durmazken bunların yaşanacağını bilmiyorduk anladın mı.
Anlatabiliyo muyum hamza abi? Bizi s...eceklerdi ama biz bize kabaran bişey olduğunu bile anlamamıştık.
Yani bunun güreş terimi de var da zaten bel aşağı yeterince muhabbet oldu kıspetten çıkınca diye başlar.
Öyle abim işte.
Ereğli çok iyi firma ama bence! Keşke elimde olsa.
dünya koşerken bizim ardımızdan peşi sıra , kendi öncül varlığımızın temelinde , irademiz muhafazasında akılla yoğurduğumuz arzularımızın amacının hakikate ulaşmak nirengisine varmak emeli olduğunun ve şu ömürde geçen her meşgalenin bu çaba sebebi içün icra edildiğinin huzuru içinde olabilmektir yaşamak. hmz styk aka kmkm
o da kolay dostum bır sıstemsel arıza dersen 2 gun mılletı oyalarsın ...turkıyenın en buyuk bankalarından bırıne bıle 2.3 gun gırılemedı..bır de herkes hergun hısse hesabına bakmaz ...adam parayı goturur ondan sonra battım der....kolay yuzlerce yolu var yapac ak kısı herseyı dusunur ınsallah olmaz da yeter kı yapmak ıstesınler hırsız kılıt dayanmaz saygılar