Bir teknik , bir de temel analiz yapar mısın?
Nasıl oluyor merak ettim [emoji12]
Printable View
Tarz değiştir kardeşim bir tarz daha değiştirde şu aldığını sattığını burada yazmak zorunda değilsin. İnan buradaki kimseyi bağlamıyor senin ne aldığın sattığın.Beni buna zorladılar diyorsun.Ne yapalım şimdi senin gönlün olsun diye her yazdığına tamam abi,anlaşıldı üstad yada şuradan alayım mı satayım mı diye mi soralım.Seni bir şeye zorlayan yok burada.Görüşlerini söylersin uyan uyar uymayan uymaz.Görüşlerini benimsemeyen insanlara dün beyinsiz diyorsun.Bunları yazarken sen karşındakileri neye zorladığını hiç düşünüyormusun acaba?iki üç gündür aynı havadan çalıp duruyorsun baydın artık ya.Biz burada yeni şeyler yazılmış mı diye foruma giriyoruz bir kaç gündür senin hep aynı teranelerini okuyoruz.Yeter artık.
PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sen napcan temeli tekniği ben bu hisse yi 10 gündür keşfettim bugün zarar falan kalmadi neredeyse maliyet 2,30 lara geldi bilyonmu, artik para kazanma zamanı, ayrıca bu kaçarsa 2 ye bende kovalarım boyle, zarar bitti kâr yarindan sonra inşallah.2,30 ustu herşekilde kâr, sen bak ancak orada.
Baya eğlenceli forum burası,başka yerde böyle tipler bulmak zor...
he la valla bende 10 gündür keşfettim, bir arkadaş davet etti galibin sayfasına gel hem para kazan hem eğlen dedi, gerçekten öyleye la.5 kademe kaldı artı ya geçmeye geçince artik kar yazarız, 10 gündür az kaldı bizide kivrandiracaktiya galip efendi, öyle yok üç kuruşa düşür kaldır galip kazansin, 1,50 olacaklara sen uyuz oluyonya, bak o konuda sana hepten katiliyom, bu hisse bu endekste en aşağı yeri 2 ustu dur, ya bunu diyenler hesap bilmiyo yada borsadan anlamiyo
Buralardan al sat bir iki gün en fazla beklentir alırken de satarkende. .mesela yarin düşerse 2,20 altına al iki gün en fazla beklet tekrar 15 kademe yukardan sat. Bundan daha iyi kazanç olurmu. Artik yarından itibaren daha rahat al sat