535 den çok zıplayan olduyda 500 e kadar düşebilir geçen sefer aynısını yapmıştı sonra yükselişe geçmiştiYTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
535 den çok zıplayan olduyda 500 e kadar düşebilir geçen sefer aynısını yapmıştı sonra yükselişe geçmiştiYTD
http://www.resimag.com/p1/d4938ab888.png
ya düşene onaya gidecek kırmızı değerler olası dönüş yeri ya da yukarı devam eder
büyük ihtimal mliyetlerine kadar hacimsiz basarlar
Endekse bak şuna bak çok çıktın ya artık düşersin YTD
bu bir giderse pir gider....
eee bu kapanışa göre yukarı ozaman
yuzde 6 az dı veremezdim...data ve indes bu gün hareketini başlatır gibi yaptı sonra datada biri basınca çorap söküğü gibi çözüldü...halbuki alsaydı basacağına, ciddi yukselebilirdi
DGATE Ağına yakalandık, hayırlı işler:))
https://gedik-cdn.foreks.com/yatirim...pdf?1533049779
bilmek iyidir
En azından hacimsiz bir düşüş olması fena değil... ama bayagı bir ugrastıracak sanırım mevcut konjonktürde...
Ayrıca bu hisse nasıl 15 yapmış inanılmaz ? hissede yeniyim hisse çıkarken ve sonrasında düşerken hikaye neydi o zamanları yasayan arkadaslar varsa kısaca bilgilendirirseniz sevinirim... Hayırlı bol kazançlar...
İphone 9 geliyor. Dgate de hareketlilik bekliyorum
Kesinlikle ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence i phone 9 un etkisi şu aşamada yüksek fiyatlar sebebi etkisi fazla olmayabilir...
benim kısa-orta vadede beklentim büyük şelale sonrası biraz geri dönüş yaparak toparlanması 6 ve üzeri yataya bağlaması...
hissenin su anki görüntüsü de pek cazibeli değil maalesef...
son olarak şu geri alım işi ne oldu, aldılar mı alacaklar mı bilen var mıdır acaba?
Fiyat 699 dolar olacakmış. Bence 4bin tl civari çok pahalı algılanmaz . Ama bende bölge haberi olmadan 7 üzeri fiyatları beklemem
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merkez bankası faiz arttırımı olup olmayacağı belli olana kadar yön aşağıları gösteriyor...
Faizleri arttırsa bir dert arttırmasa ayrı bir dert... faizsiz borçsuz bir şekilde fakir olarak yaşamak, müreffeh bir şekilde ama borcun faizin içinde yaşamaktan bin kat daha güzeldir, inşallah bir gün şu faiz belasından,israftan, gösterişten, borç ekonomisinden kurtuluruz... borcun kadar köle oluyorsun işte maalesef....
kendini unutturuyorsun değil mi...birden bire %10 çakarsın yukarıya yakında
Fişekledi kağıdı biri.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...25021a73a6.jpg
ytd
Kalici olmadıktan sonra bir anlami yok, kapanista artida kapatmasi halinde iyi olur, hayirlisi artik....
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu defa 5,50 geçersin artık...indes de 7 yi
Birileri güzel güresiyor en iyisi cayimi icip izlemek, aksiyonu seviyorum ama aksam ne olacagi da belli olmaz izleyelim gorelim , neticede filmin sonunu merakla bekliyorum..Dedigim gibi hayirlisi ne ise o olsun... fazla ziplamaya da gerek yok...Kalbi olanlar izlemese daha iyi...[emoji41]
İş'in tahtaya vurmasıdırhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5e1c3e6d34.jpg
ytd
yaklaşık -%3 ile başladığı günü %5 küsür artıda kapatarak 1 haftalık kaybını geri aldı... güzel performans gösterdi... devamı gelir mi bilinmez ama en azından aşağılara salmasın yeterli benim için... hisse sahipsiz değilmiş en azından bunu gördük...herkese hayırlı olsun....
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yarın öbürgün de ekürisini indesi tekrar 7 lere taşırlar artık....datamız iyiydi bu gün
nazar değdi
Yarin beklenen faiz arttirimi gelmeyebilir diye mi kaciyor millet... İyi ya da kotu yarin d*****n kuyrugu kopacak, cogu kimse risk almak istemiyor galiba... Yarin artik ne olacaksa olsun gonul ister faizler dussun ama sanirim faiz artisi yapavaklar gibi duruyor, o da uzun vadede daha kotu sonuclar doguracaktir, faizden faiz ekonomisinden kurtulmaya mecburuz ama kime anlatacagiz..
çok düştü bea, ama.......
Çok düştü derken burada 15 den 16 dan alan çok yatırımcı var 3 düşmüş 3 çıkmış çok önemli değil önce düştüğü noktaya gelsin bakalım patron sahip çıksın hissesine gerisi yalan
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şunu söyleyebelirim...indesle data arasında 1.2 tl fark çok küçük...bu nedenle data değil indes alırım...daha geçen gün fark 1.60 lardaydı....bu fark biraz açılmalı sonra data alırım