İkinci yari iyimisiz ... Kara cahil !
Printable View
İkinci yari iyimisiz ... Kara cahil !
Bundan sonra cocu’yu yollamasınlar .. Lig bitti zaten onca para alacak yıl sonuna kadar dursun , herhal ligden düşürecek halde degil ya . .
cocuyu hoca diye getiren arkasında duran kim varsa cou ile birlikte bavulunu toplasın
Harun ne yapıyor ?
https://twitter.com/sirmuratpl/statu...286158848?s=21
aykut hoca o kadroyla takımı 2. yaptı kendin taraftar sananlara yaranamadı cocu ile 15. yiz cocu ne yapsın diyen futbol ulemaları türedi.
bu senede şampiyonlı-uk hayal oldu
Spor Toto 1.Ligi araştırmaya mı başlasak napsak karar veremedim ???
o kadarda değil cocu gitsin yukarı çıkarız ama şampiyonluk zor ilk 3 ü zorlamaya uğtaşırız
Diğer takımlarda da ahım şahım top oynayan yok gs akhisardan 4 yiyor
bjk kendi evinde antalya ya yeniliyor
Şampiyonluk 70-75 puan aralığında olacak gibi
Ersun yanal bence denenebilir
Spartak Trnava ile oynayacağımız maçın hazırlıklarına Phillip Cocu yönetiminde başladık
cocu yayılıyor ortalığa gene
Ali Koç: "Gerektiğinde kimseyle yolları ayırmak konusunda tereddüt etmeyeceğiz"
bekleme başkan ayır yolları
muhtemelen milli takım arası bekleniyor
Aykut Kocaman’ın değerini bilemedik
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Basketbol Cumhurbaşkanlığı kupası Fenerbahçe 36 Anadolu Efes 44 3 periyod sonucu
3 ceyrek’de 36 sayı atabildik ..
Cumhurbaşkanlığı kupası : Fenerbahçe 62 Anadolu Efes 65 MS
Üzerimizde bir kara bulut var ya bakalım ..
yakında Ali KOÇ uğursuz geldi nidaları duyarız.
İlk 11’imiz :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1ff906120c.jpg
aslinda guzel bir 11 de, Reyes nerde oynayacak?
Mehmet Ekici oynasaydi keske. soyle ayagi iyi top yapan, kaliteli oyunculara ihtiyac var sahada.
yine savunmanin onu, orta saha ortasi "Kalas" lardan olusmus :(
Hala 11 kuramadık .. Her hafta başka 11 .. Bakalım hayırlısı ..
ben bu macta cok iyi oynayip, farkli galip gelecegimizi dusunuyorum.
tabii ki bu problemleri cozmeyecek ama yeni bir baslangic olacak insallah.
ve bazi oyuncularin artik bu mactan sonra forma alamayacaklarini dusunuyorum (topal ve sener gibi)
Fenerbahçe ruhu budur..
https://twitter.com/mackesitleri/sta...560758272?s=21
dirarvolkan ve atıf kadro dışı kalmış
Fenerbahçe Spor Kulübü, Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar’ın süresiz kadro dışı bırakıldığını açıkladı.
hadi dirar ve volkan huzursuzluk yarattı diyelim atıf her maç banko ilk 11 oynuyordu mantığı nedir
katılıyorum şu anda cocu götü kurtarma derdinde başkanda birilerine suç yıkma derdinde günah keçisi volkan ve atıf
Yönetimin bilgisi dahilindedir
Kendisi bu kadar tartışılıyorken cocu böyle karar alamaz
Ali KOç başkan çok erken hata yapmaya başladı hatayı hatayla kapama derdine düştü
3 emmuz sürecinde direnen 3-4 kişi vardı volkan aykut hoca aziz başkan hepsi gitti sanırım bi topal kaldı
Başkanım Cocu Soldado’da en büyük hatayı yaptı suan da da Volkan icin yapıyor ..
Soldado bu takımda oynayamayacak oyuncu mu yada UEFA kadrosuna alınmayacak oyuncu mu?
zaten bu karar cocudan çıkamaz çünkü adam atıfı banko oynatıyordu bu akrar yönetimin kararı cocu kendi götünü kurtarma derdinde olduğundan ses etmeyecek
Buyurun hafta sonu Başakşehir macı var hepimiz tedirginiz acaba ne olacak diyoruz .. Galip gelsek bile gelecek hafta ne olacak korkusu içimizde ..