tavan mi? hadi insallah
Printable View
tavan mi? hadi insallah
bedelliyi nasıl yaptınız arkadaşlar ??
arkadaş aklım almıyor millet bilmediğinden mi yoksa ben mi yanlış hesap yapıyorum bu bedelli olayı rüçhanları doğru kullanırsın bedelli yapılan kağıtta önceden pozisyonun varsa yüksek se çok güzel maliyet düşürme fırsatı maliyetin altta ise zaten her türlü kardasın şu anki fiyatı 6 tl olan kağıdı sen 1.5 tlye aldın ama lan pek yok yarın bu paylar satılacak korkarım bizim ky yine bakar neler oluyor diye
sayin redd in mesajidir.
Arkadaşlar burayı okurlar inşallah kimsenin 1 ncı piyasada mali 1 TL'den verdiği yok 6.11 şuan ki anlık pisaya değeri isteyen 6.11 den alabilir kimse kimseye peşkeş çekemez öyle ismi olur hisse fiyatı 6 lirayken 1ncin piyasadan mali 6 TL'ye veriyorlar alacak
selam arkadaslar
6 yildir hissedeyim. Hisse 2 ye katlamadi 6 yilda. katlasa bir dk durmayi dusunur muyum bilemiyorum. Pasabahce birlesmesi vs artik cidden biktirdi.
6 yilda enflasyon bazinda bile kimildamasi lazimdi.
1. ) Pasabahce hakim ortak olunca % 51 ile acaba ucar mi derken sirket zarar ustune zarar yazdi, tarihi rekor seviyede zararlara ugrasti...
2. ) Pasabahce Magazacilik hisselerini neden ucuz a sattiniz 3 yil onceki satisa gore dedik, spk dediler vs bi de tutup evime noter araciligi ile ihtarname gonderdiler. Sebebi de bazi insanlarin bazi forumlarda sirket imajina zarar verme ihtimali vs yazmislardi.
3. ) Spk mavzuatina gore sizce Dencm urunlerinin Pasabahce Magazalarina Pasabahce uzerinden satisi kar transferi olusturuyor mu diye irdeledim konuyu, ne spk dan ne sirketten beni tatmin eder yanit almadim. Hala da tam olarak izah edemediler bana, ya ben geri zekaliyim ya da onlar yeterince zaman ayirmak istemediler aciklamak icin.
4.) Acaba bedelli yapar mi bide ustune dedik, o da yapildi.
5. ) Simdi de diyorum ki bu bedelli sonrasi olusan yeni sermayenin olasi bir Pasabahce Cam Sanayi A.S nin halka arzinda birlesme oralarina etkisi ne oranda olacak? Yani Pasabahce Cam Sanayi A.S halka arz olursa ve bunu da Dencm i devralma yontemi ile birleserek yaparsa;
6 milyon tl odenmis dencm ile 15 milyon tl odenmis Dencm sermayesi uzerinden ne sekilde etkilemis olur?
Bu konulari tabi takibimiz devam ediyor. Bunlari sirkete de yazayim ki ilerde yazili gundeme getirdigimiz kanit olsun. Bakarsiniz birlestirir ilerde hukuki zeminde hakkimizi araririz...
Saygilar
AH BE KARDEŞİM hangi hukuktan bahsediyorsun ancak yabancı ülke vatandaşlarının aldığı hisselerde bu işler zira onlar dava açınca buradaki hukuk işlemiyor direkt avrupa normları
kısaca biz vatandaşlar soyulmak için varız burada.
ben sana bir spk şikayetimi anlatayım deniz gayri menkul bodrumda kaçak yapı yaptı sahil işgali gazetelerde çıktı ben SPK ya şikayet ettim neden KAP a göndermiyor diye neden siz uyarmıyorsunuz SPK NIN bana verdiği cevap belediye ye şikayet et diye ister inan ister inanma
ben o zaman anladım borsa ve SPK vadandaş ile uğraşmıyor kısaca mikildiğimizle kalırız...
Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın, yazık gerçekten yazık, 5 milyon küsür zarar
odenen faiz 7.172.239
Sermaye artirimindan elde edilen miktar: .....
Baska sorum yok hakim bey
iliskili taraflardan alacaklar 2019/9 2018/12
Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş. 31.618.294 31.888.119
Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. 676.590 -
Diğer 9.304 20.433
toplam 32.304.188 31.908.552
alacaklarin vadesi 60 gunden 30 gune dusmus
İlişkili taraflara diğer borçlar 30 Eylül 2019 31 Aralık 2018
Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. 41.871.476 40.075.407 41.871.476 40.075.407
aylik faiz orani %1.85e yukselmis
yani sunu beceremiyor mu sirket, gercekten sormak istiyorum. alacaklarini tahsil etse ve borc almasa olmuyor mu.
Borc ve faiz oraninda artis var. dukkani kapatsinlar daha iyi degil mi?
sermaye artirimi kayitlara girmis ve buna ragmen bu kadar zarar yazmis.
sinirden ne yapacagini bilemiyor insan
Haksız sağladıkları ,
ky yı aldatarak sağladıkları
ve de yalanlarla sağladıkları KAZANÇLAR
" SEVDİKLERİNDEN ÇIKSIN "
BURUNLARINDAN GELSİN ...
Grafik güzelleşti, bugün de Paşabahçe haberi düşmüş, kötü bilançoya rağmen dik durmasının sebebi anlaşıldı, kişisel tahminim, artık paşabahçe halka arzında sona geliniyor, 2 gündür alış tarafında az da olsa yabancı görüyorum, uzun zamandır ilk defa hisseyle ilgili olumlu yazıyorum, hadi hayırlısı
Spekciğim sencede dencm da biraz ekşın zamanı gelmedimi....6.06 haftalık kapanışı uzun süredir kapanış yapamadığı fiyat gayet güzel Buraya kadar hep günlük yüzde 1-2 ile gelmişsin artık devre kesme vakti...Haftalık grafikte uzun bir çubuk vakti diyor.Pazartesi başla artık gitmeyen kağıt kalmadı....
1-2-3 hazır motor :))
Sayın Pehlivan Sessiz bir şekilde bekliyoruz.Sabırla beklemeye devam.
Ek 23731
Bugün karar günü bence
Sayın Tahta Yapıcımız Size bir tavsiyede bulunayım. Bu işi bırakın lütfen
Bunun tahtacısı herkimse gö...n teki kesinlikle,
Hisseler uçtu gitti ,%100 ler ve üstleri,
Burdaki dangalak ne mok yiyor belli değil,
İş üzeinden iş yapan mesela herkimse oda ayrı salak,ha tahatacı ise salak bir tahtacımız var demekki,
Şans bizdeki herşeyin gittiği bir borsada gitmeyen denizlideyiz.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Teknik olarak (bence) sahane bir goruntu var.
Yabanci ilgisi de devam ediyor. Yatirim Finansman ve Credit alislari citi takasinda. Dun ve bugun bu 2 kurumun alisi 120bin lotu buldu.
Bilanco olarak hala iyi durumda degil. Son bedellinin finansmaninda kullanilacagi firinin modernize edilip devreye alinmasi, sisecam'in nude stratejisi (ki son faaliyet raporunda bu konu ozellikle belirtilmis) ve pasabahce halka arzi ile beklentiler durumu degistirebilir
Borsanın ender ve nadida gitmeyen hisselerinden ,
Hisse bildiğiniz gitmedi hakkaten,
Spekler,tahatcılar paranın dibine vurdu bununki salak oğlu salak çıktı iyimi.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
haydi nazlanma artık çiz at gözüm bu teknik boşa gitmesin bir sen kaldın
https://resmim.net/f/yN15e0.jpg
günlük pasta
https://resmim.net/f/qizq76.jpg
günlük takas
maşallah maşallah :)
sagolun sayin cefaks beni kirmadiniz. credit alislari citiye gidiyormus demekki.
Sayın Ninja kapta ki açıklamayı gördünüz mü?
Evet sayın colombo, dolaylı yoldan sermaye ortaklığı
Iyi mi kötümü anlayamadım. Işlem hacmi manyaklasti milyonlar dönüyor bir haftada citi 450 bin (% 5) yangından mal kaçırır gibi niye aldı.Abdullah bey niye % 8.3 aldı. 7 milyon lot var.Citi 1 milyon lot daha toplasa kağıt artık 9 dan aşağı düşmez. Bugün açığa satış varmiydi. Paşabahçeyi borsaya açma konusuna inanmıyorum 6 yıldır hep aynı konu. Bu kadar hacımden birşey olacak diye düşünüyorum. Teşvik olayı var kagit bundan çıktı diyorlar ama zannetmiyorum başka bişey var bekliyorum.
Sayın Hasan bey %5 olması için 750.000 lot olması lazım.Neden çıkıyora gelince yıllardır yerimizde sayıyoruz.Tahtada kimse yok yatırımcı kalmadı döküldü.Sabırla beklemeye devam edeceğim.Kafamdaki rakamlara gelirse veririm yoksa bekleymeye devammmmm
Yabancı takasina gitti kafam % 5.5 mu ne oldu.citi 1 milyon lot daha toplasa iyi olacak.Abdullah beyde zaten 1.250 .000 var.o satmiyor ben niye satıyım.Alışım 6.28 lakin 8.50-860 dan alanları spek dökmeye mi çalışıyor ne.yarın ve 3 gün 8.60 üzerine kapanis yapip yatarsa hedefim 15-20 gün sonra 12.5. Hayallerim çok yüksek.
Hasan bey Abdullah beyin umurunda değil ekrana bile bakmıyor.canı istese tahtayı kurutacak imkanı var.Bizim bilmediğimiz bir gelişmemi olacak bilmiyorum .Sabırla bekleyeceğim.
Kac gündür devam eden hacım borsaya çıkalı olmamıştır. Ya herro ya merro yarin ola Hayrola