İnsider konusunda anlaştık o vakit abey. Ben olumlu not haberi sonrası İKG %5 ile %10 arasına kademeli katlamalı cort döşemiştim pasife.
Fakat insider olduğu halde almadılar ise bizim cortlar gelmez gibi. Bol şanslar...
Printable View
%5+ yapacanı zannetmem, bence bu son iyi haberdi, bi süre için iyi haber serisini kapatıyoruz, bilançolar başlıyor bu hafta- ki, iyi bilanço çok nadir görülecek, enf.muh. sağolsun, şimşek programı sağolsun.. ayrıca perşembe vade sonu baskısı, çarşamba valör baskısı.. uluslararası hikayeler zaten malum, her an her bi yerden savaş haberi gelebilir, suriye üzerinde türkiye- ypg- israil her an gerginleşebilir, her an herşey olabilir
teknik olarak majör dirence çok yakınız, 12.2xx son 15 ayda endeksin üç defa deneyip üç defa satış yediği bi direnç.. kıracaksak burayı gapli sağlam yükselişle kırmamız gerekir, bu hafta için öyle bi hava hissetmiyorum.. ortalamalar da aşağıda kaldı, bi konsolidasyon süreciyle ortalamalara yakınsamamız büyük ihtimal
https://i.hizliresim.com/8832n6i.png
Tire'de incir hasatında işçi maaşı 90 bin TL oldu
İzmir'in önemli incir üretim merkezlerinden Tire'de 2025 incir sezonu için işçi ücretleri belirlendi. Tire Ziraat Odası tarafından açıklanan rakamlara göre, sezon boyunca yatılı olarak çalışan ve "bekçi" olarak adlandırılan incir işçileri, 33 günlük çalışma karşılığında tam 90 bin TL maaş alacak. Asgari ücretle kıyaslandığında yüksek gibi görünse de, bu mesai mefhumu olmayan, ağır, zor ve ciddi tecrübe gerektiren bir iş. Umarım güzel bir incir sezonu geçiririz. Şimdiden tüm üreticilerimize bereketli ve verimli bir dönem diliyorum."
https://www.hisse.net/haber/tire-de-...n-tl-oldu-9772
abd ile ab ticaret anlaşmasına varmış, sarı paşa açıkladı -karşılıklı %15 tarife olacak, abd 750 milyar dolarlık zoraki enerji satışı yapacak ayrıca nato savunma harcamaların %2'den %5'e artışındaki aslan payının abd silah şirketlerinin avrupa ordularına satışı olması isteniyor, ursula da memnun -ticaretimizde bizim lehimize fazlalık vardı, abd'nin açığı vardı, şimdi dengeliyoruz' diye övünüyor.. çin'le de 90 gün pause almıştı sarı paşa, fuçırlar artı
allahtan bizim ticaretimiz yok gibi bi şey abd'ye, o yüzden böyle bi sorunumuz yok, ama avrupaya silah satışlarının nato üzerinden olursa biz de faydalanırız gibi, şu an cari açığın yarıdan fazlasını savunma sanayi ihracatıyla sağlar duruma geldik, bizim için de önemli ab'ye ne kadar savunma ihracatı yapabileceğimiz
xu030 grafiğine dikkatlice bakınca, yükseliş işinin başladıı gün 24.haziran, nato toplantısının başladığı gün.. nato toplantısından sonraki bu 1-aylık yükselişte lider aselsan oldu, ne kadar manidar !! nato diyoruz, yerkürenin en tepedeki top askeri konseyi, orda bi şeyler bağlanmış ve bizim borsa buna pozitif respond verdi
böyle durumlarda -ya öyle senin hissettiğin gibi değise diye empati yapmak lazım ara sıra, mesela yarın %3 kusür yapsa ath yakacak, koskoca ülkenin kredi notu artmış, kademe artmış öyle görünüm zart zurt değil, yurtdışı da iyiyken niye %5 yapmasın abinin dediği gibi... eeeeeee ?? zirveyi gapli kırıyorsa, kopuş boşluğu anlamına gelir bu-run away gap bunun daha yolu çok olur yukarı doğru, 15 aylık formasyon kırılıyor.. bütün satış/short emirlerimi iptal ediyorum, yarın açılışta long eklemeye niyetliyim artık
Bir ülkenin istihbarat örgütü başka bir ülkedeki orman yangınını, bir haber ajansı gibi resmi sitesinden niye paylaşır?
x.com/MOSSADil/status/1949225895606022546
.....
https://www.ensonhaber.com/ic-haber/...abotaj-suphesi
https://i.hizliresim.com/8s8vaeg.png
son 5 seans, xu030 önce 11800 dolayında faiz kararını bekliyor, hafif pozitif rate cut sonrası 12030 kadar giderek shortçu stoplarını patlattı, sonra bugün not kararını hiç fiyatlamadı, ve eksi 100 puan civarında beklemede şu an, buraları aşağı kırarsa aylık ortalmaya kadar 300 puan bi marj açılır diye varsayıyorum.. burayı aşağı kırmadan önce hızlı bi short skuiz deneyecek mi, yoksa direkt mi aşağı kıracak ??
bunları dinlemeye tahammülünüz bile yok değilmi ?
https://www.youtube.com/watch?v=o5ASmfHHc_I
:drunk:
YUKARIDAKI YORUMDA.....kirmizi ile buyuttugum seyler olunca.....
5 dolar endekste idik....topik actim/.....COKECEGIZ.....hedef 1 dolar endeks dedim....
ve oraya dustuk....
ozan i sevmem bundan....BILGI YUKLU....ve herhangi bir partiye gozu kapali bagli degil....
yani.....AKLINA MUKAYYET OLAN.....GERCEK BIR BORSACI OLMASI....ozan i anliyabilmek ucun.....bilgili olmak icipediyor.
Emmi bunlar incitmeden yine vermeye mi başladı yoksa vade sonu diye mi satıyorlar
https://i.hizliresim.com/d6wn2dd.png
xu030 endeks iyi tutunuyor, bana göre çoktan çökmesi gerekirdi.. çöküş senaryosunu iptal etmek için stop 11750, açık yeşil haftalık ortalama.. aşağı doğru ilk hedef 11450- 11500, aylık ortalama buralarda
bugün bilançolar başlıyor akbank ile, bankalar kuyruğu dik tutma çabasında lakin ben bilançoların hayal kırıcı olacağını düşünüyorum, yarın çarşamba 3-günlük faiz valörü, perşembe ise aysonu- hisse vadelilerde vade sonu, nşa en dipten karşılamak ister poz taşıyan arbitrajcılar
TURKIYE reality leri devrede TUNCER.....
reality-1.....SURIYE KURDISTANI acikladi....bizim APO ile bi isimiz yok....apo ve kandil bir....biz bunlarin disindayiz....
anlami.....TURKIYE-APO barisi bizi heccccc ilgilendirmez.....
reality-2....10 aydir bahcelinin pisirdigi asi....biz kendimiz yiyecegiz....
anlami....DAVID koridoru....durzilerden firata....oradan kobaniye bir kol....oradan kamisliya ikinci kol....ACILIYOR....tren yolu insaati basliyacak.....kamislidan erbile ....oradan suleymaniyeye....israel-turkiye-iran....komsu oluyorlar.
reality-3....KANDIRILDIK devrede.....
anlami....TURKIYE ICINDEKI....islamci gucler...AKP ye isyan bayragini cekti....CEKECEK.
REALITY BORSA......3 ayda sat cik devrede.....
topigimi acip....millete....hemiskolar buraya gaddin desem mi demesem mi....DEYU....dusunuyorum.....
yani 11 400 endekste....CAKALIM MI.....cakmiyalim mi....
SURIYEDE.....federasyon kurulup........IPLER....asad donemindeki....LAIK sunnilere verildigini mi bekliyelim....
yoksa....COLANI oldurulunce....endeks kac olursa olsun....SATALIM MI....
BAHCELI....bu ASI pisirdi ki....SURIYE kurdistanini kontrol edelim....eeee....o olmadi mi....
TURK MILLIYETCILERI....bahceliyi orada tutar mi....tutmaz mi....
is oraya varmadan.....
BAHCELI....ERKEN SECIM ....der mi....demez mi.....
emmi bunlara oynarsan batarsın
ben sana gerçek reyalitiyi söyleyim
iran savaşını 1 gecede, filistin savaşını 1 gecede, suriye savaşınıda 1 gecede bitirdi
sen bim kasiyerlerini bilmezsin
kasaya geldin hesap 855,05 kuruş mu ? 855 i ver böööyle ''5 kuruş nerede '' diye gözünün içine bakar
lan dersin verirsin 5 tl... avucunun içine 4 lira 95 kuruş demir parayı sayar :oleyo:
atarsın cebe caddede şangır şungur yürürsün :kahkah: :drunk:
citak.....
bu alemde TEK GERCEK vardir....
oda....
BEN NE DERSEM ODUR....gerisi....lagalugadir.
9000 endekste mali aldik....alirkende itiraz ettin....
simdi....10 600 lere yuzde 18 ciktik....
bak....
BEN NERSEM ODUR.....
TEKNIK ANALIZCI USAGLAR....
10 900 ILA 11 200 BANDI....YUKARI KIRILDI MI.....
gelip MAL ALACAKLAR....11 400 DE ONLARA MALI CAKACAGIZ...tek hedefimiz vardi....MALI ALIRKEN.....
oda.....
TEKNIK ANALIZCI USAGLARI TOKATLAMAK....
elede edecegiz....
benim isim bu.....TALAN.
Bir ABD filminde görmüştüm.
Yahudi bir gangster idama mahküm oluyor.
Hristiyanlığı seçiyor.
Ziyaretçisi soruyor: Niye seçtin?
Cevap veriyor; bizde ölümden sonra hayat yok. Hristiyanlıkta var.
Yarın asılacağım. Yokluğa razı olmaktansa bir umut ölümden sonra hayatı tercih ettim.
Senin bir arkadaşın vardı Moşe, doğrusunu bilir.
Eğer bu gangsterin dediği gibi ise Suriye analizini bir daha düşün.
Üsküdar'dan Sarıyer'e bir kemer kadar Gazze'yi her türlü silahla tam halledemediği göre acaba karacıları yokluğa ölmek mi istemiyorlar ?
:notr:
Emmi gerçek ralli ne zaman başlar
abaauuuw
yazılar kayıtlı olmasa okuyanda essah sanacak
5 tene bankayı FORTLADIM dedüğünde... ''az için, zerheoş zerhoş :drunk: oynamayın '' şunu dimedim mi ?
olayı hatırlayan varsa, LÜTFEN ''he çıtak dayu didin... disin
bunlar imzalı mühürlü kağıda da itiraz eder... şahit getireyim bari :yahoo:
26.06.2025 tarihinde endekis 9410 iken yazdığımız buradadır.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=332&p=7051913
hem okuyun hem özet geçeyim...
''piyasa longa dönmüştür... 9800 direncide geçilir ve GANITTIRIRLAR :kahkah: ''... 2 gün sonra geçildi
tam 100.000 puan ganırttılar şortçuyu
ha ha ha....citak....
iftira mi attim lem......
yandik....
BORSACI....ruhu...cesedi....ve BERZAH ALEMI.....
borsa cikarken.....maldaki borsaci BERZAH ALEMINDEDIR....
CESEDI dinlenir ve cururken....RUH u....hesap verir citak....
melaikeler.....MUNKER ve NEKIR gelir....ruhu sorgularlar....
eyyyy TALANCI ZINDIQ....diye gurlediler mi.....borsacinin RUHU titresir....korkudan altina icmak ister emme....cesedi yok....icamaz....
teknik analiz yapmaya kalkisir....
melaikeler....bre salak....baskasinin pipisi ile cizdigi bu cizgilardan sana ne....bak....seninde pipin var....sende cizsana diye gurlerler....
MUNKER....o cizgilari KUZU pipisi ile ciziyor....kalemi onunde bagli....
NEKIR......o cizgilar buyuk EVLIYAULLAH kuzu efendi hazretlerine ait....eger o olmaz ise...GUNES HIC DOGMAZ....AY TUTULUR....DUYNA DONMEZ.....
bre aklievvel....KABIR AZABINI 1 MILYON YIL CEKECEKSIN....kiyamata o gaddin var....TOVBE ET....elini etegini yala affetsin.....yogusam....hem sen hem biz yandik....
güzel, işte bunlarla gel.. game plan, teknik alış verdiği zaman gelen alıcıya malı devreder gideriz diyosun, eskiden ben de yapardım, işte en çok kullanılan indikatör diyelim rsi yada macd sat verince al- indikatör al verince sat.. haddizatında her zaman bi stratejin olmalı, öyle yada böyle
aysonu, sonra ağustosa girioruz- tehlikeli ay, yıldızlar ters açıda, biraz kenardan bakıcam artık, daha doğrusu endeks kağıtları değil, yan tahtalar.. xu030 ignore et, xleş peşinde koş
benim için endeks kesin al sinyali- netenyahunun iktidardan düşmesi' olacak
ozanim....
mosad....
son 30 yildir.....her ulkede....herkesi dosyalamis durumda....rusvet....sex....hiyanet....herkesin dosyasinda....
TRUMP in dosyasini actilar....icinde yok yok....onune ne koyuyorlarsa imzaliyor....
NETANYAHU gitsede farketmez....
gelen....
PLANI UYGULAR....
sen ic politikayi siki takip et ve yaz....ben seni okuyayim....YETERLI.
trump denilen kişi abd başkanı değil... Siyonist sermayenin abd genel valisidir... abd bir dev ülke ama beyni ve bütün önemli devlet kurumları yahudilerin ellerinde, siyonistler kontrol ediyor...
israil de netanyahu gitse ne olacak... yerine İTamar gelir daha beteri olur. israilde iyi yok. hepsi ss subay gibi...
URANUS VE GAYE.....ISRAEL VE ISLAM ULKELERI....
URANUS.....gok....masmavi gok.....
GAYE....dunya.....yuvarlak.....gok dunyayi sarip sarmaliyor....ve surekli ikiyor....GAYE hep gebe....nefes alamiyor....
doguruyor.....surekli....once TITANLARI....sonra....CYCLOPES bir gozlu GIANTLAR........HECATONCHEIRES 50 KAFALI 100 ELI OLAN YARATIKLAR
YUNAN MITOLOJISI.....uranus un gaye yi boyle feci ikmesini.....sebeblere baglar.....
o sebebler....
bugun ki islam ulkeleri ve satilmis yoneticilerini anlatir....
ISRAEL.....bugun ki URANUS....
ISLAM ULKELERI....bugun ki GAYE.....
GAYE nin bu korkunc tecavuzdan kurtulmasi ucun....CRONUS ilazim....URANUS un dashaklarini kesmesi.....bunlari denizlere atmasi....bunu nasil yaptigi....bi baska yazimin konusudur....
yaw yenice....
colombia universitisinde FREE PHILSTIN gosterilerini organize ettigi ucun....
israel vetandasi olan....kardesim MOSHE yi vetandasliktan atti pasaportunu iptal ettiler...
gerci farketmez.....iki ulke daha var vetandasi oldugu....
israelin yuzde 50 nufusu....bu DINCI YAHUDILERIN elinde surum surum surunuyor....
eyyy ISLAM ALIMLERI.....
eyyy EVLIYAULLAHLAR....
eyyy SEYHLER......
gozleriniz niye kapali....kulaklariniz niye duymuyor....kalpleriniz niye tas....
sen hacca gidiyorsun.....
paralari suudiye veriyorsun....
suudi o paralari amrikiye veriyor.....
amriki o paralari israelle veriyor....
ISRAEL o bombalari korumasiz musluman filistinlilere yagdiriyor....
BU KATLIAMI SEN ODUYORSUN....sen ve muritlerin....YIKILSIN O CENNET....eger seni icine kabul ederse.....BEN GELMEM ORAYA.....SEN VARSAN ICINDE.
Sayın Kuzu sana hiç yakıştıramadım, neden hepimiz aynı yere çalışıyoruz bakalım istersen , bankalar sendikasyon kredileri , diğer bankalar , yurt içinde bulunan bbva gibi bankalar hepsinin eninde sonunda bağlı olduğu aldıkları paralardan pay ödedikleri yer aynı yer .
Temizlik malzemeleri deterjanlar , gazlı içecekler belli başlı fast food hepsi parayı aynı yere gönderir Domates tohumunu onlardan alırsın.ilac vermezler ise ölürsün..
.
Bugün Türkiye'de üretilen otomobil markaları kesinlikle onların ortaklıkları dir. Otomotiv Sanayii nin kurulması onların işidir .Başındaki kişiyle ..
Finansı kontrol eden herşeyi kontrol eder , Türkiye'nin uluslararası camiadan bulduğu kredileri onlar verir ve sen çalışıp faizi onlara aktarirsin sadece bu yeter diğerleri çerez zaten.
Şimdi gelelim Hacc meselesine ne zaman Hacc dan söz edilse , fakir doyursan daha iyi değil mi bak boşa gidiyor paralar vb konuşan adamlar ortaya zıplar , kimse onlara sen de Bodrum da tatil yapma 1000 liraya lahmacun yeme ucuz bir yere git de farkı ile fakir millete yardım et demez.
Ya da herhangi bir restoranda minimum 10k hesap ödeme evinde o farkı fakirlere yardim için kullan demez.
Veya daha ucuza oto al farkı bak insanlar çok fakir onlara yardım et demez.
Hatta o lüks arabanla bazen birkaç kişiyi de otomobiline al da gittiğin tarafa götür , hem de sevap kazanirsin falan , tek başına binme demez.
Ne zaman hac mevzusu aklına gelir o para verilir mi ? Bak ne fakir insanlar var ? Vayy hain bu de Müslüman olacan, cart-curt .Nasıl senin parana millet karisamiyorsa sen de milletin parasına karışma.Adam isterse hacca gider isterse elden direk verir İsrail'e zaten .
Cennete de gelme zaten niyetin de yok nereye istersen de git özgürsün .Bu hesapta Müslüman lık beni çok güldürüyor herkes bilhassa rakı masasında bunları çok konuşur günün sonunda kendini iyice ikna eder. En iyi insandır , doğruyu da bulmuştur ama kahretsin insanlar anlamamakta ne kadar da israrcidir :kahkah:
Bir orangutan dan türemiş evrimleşmiş TV kadını bu konuyu çok irdelemis aynı minvalde keşke bunları duysa idi O da.Nokta.
Yahudi olup İsrail'in yaptıklarını kınayan arkadaşınızı kutlarım , sağlık ve iyi günler dilerim kendisine .
Size de selamlar..Problem yok bence , sizce de yoksa..
burası borsa 5 dakkada değişir işler
ben hiç bi zaman 5 yıl 3 yıl mal taşımadım, yıllar sonra eski ekstreleri bulup bakınca, o anki portföyü tutup taşımış olsaymışım 5 kat daha iyi perform olurmuş.. ama 2020-2021 sonrası yeni piyasada işler farklı yürüyor, artık bofa algosu var, herkese karşı tek başına pozisyon alıyor, sen ne alırsan onu aşağı ne sattıysan onu yukarı sürüyor.. tahtalarda short yapmak yasak güya ama bofa yabancı takasının tamamını kullanıyor, istediği malı istediği kadar satabiliyor, çok haksız bi rekabet
kuzu böyledir.. akpleri pohpohlar önce. gaza getirir.
sonra gazap ve el küffar bombaları salar üstlerine.
bunlar..
meeeeeeeeeeeee
diyebilir..
:drunk:
bofa satıcı değil bugün, ayarları mı bozuldu nedir ??
saçma sapan bi alış var, zorla short açtırdılar
doğru söylüyor
bir trendin sağlıklı olması için bolingerin geçmişe göre iyice daralması lazım... ne kadar çok daralırsa trend o kadar büyük ve sağlıklı olur
burada çizdim
https://i.hizliresim.com/mbzvn5g.jpg
kırmızılar... bolingerdeki maksimum açılmayı
maviler... devamında gelen daralmayı gösteriyor
bu kırmızı ve mavi çizgi arasındaki göreceliliği iyi bakın
şimdi en sağdakine bakın
kırmızı ne kadar açık... mavi ne kadar dar... ? kırmızının uzunluğuna göre mavi bir tık uzun kalıyor.... mavi biraz daha kısalması lazım
onun içinde yatay-aşağı ile biraz zaman geçirip... biraz daraltmayı beklememiz lazım
(mavi dikdörtgene bakarsanız, alt ve üst kırmızı arası bir türlü daralmadı...) bu neden oldu ?
lönkçülerin durup durup endeksi yukarı çevirmeye kalkışmalarından oldu...
kasım 2024 ve 2025 başında tahtaya saldırmasalar endeks biraz daha aşağıya gidip bir müddet beklese çizgiler daralacaktı
emmi onun hesabını yapıyor
bir süre daha sağlı sollu trade edecek... daralma bittiğinde yığacak lönkü palanın üstüne :kahkah:
durup durup yukarı mı kaldırıyorlar, yoksa durup durup short mu sıkıştırıyolar
ben çıktım pozisyondan, zaten girmiycektim vadeli işlerine öyle karar almıştım
küçük fiyatlı kağıtlar gidecekmiş, yani 2 liraya hisse senedi mi olur lan- para üstü bile vermiyolar' diye bi furya olacakmış
ALLAH ALLAAAAH... bi yaşıma daha girdim
abi ben seni bofa bilirdim...(yanlış hatırlamıyorsam ) ayulardan tarafmı oldun... ?
şortçulardan yana olman duygulandırdı beni
https://i.hizliresim.com/d5zeg77.jpg
ÜÇLÜ TEPEYİ yapıyoruz
bilirsin, tepeden dönüşlerde 85'li tepe :yahoo: yapmadan ne kolayki şortçuya para versin
https://x.com/tele1comtr/status/1950523141517656526
dudu memet'in yine bi derdi var, fotoğraf çekinmişler 4 ay evvel ekrem başkanla, o fotoğrafı vermemişler yandı demişler.. böyle bi rezalet olabilir mi ?? bu davasında sonuna kadar dudu memetçiyim.. fotoğraf verilsin
https://i.hizliresim.com/59fkjb2.png
bana bakan atatürk'ü görür !!
diye buyurmuş laz müteahhit, bunun üzerie cehapeliler hem genel merkezde hem aday ofsine çevirdikleri eğitim salonundaki büyük atatürk fotoğraflarını kaldırıp yerine ekremin fotoğraflarıı asmışlar.. başka birisi herhangi bi yerdeki bi atatürk resmini kaldırsa kıyameti koparacak olan cehapeliler bunu hiç dert etmemiş, zaten ekrem başkana bakarsam atatürk görüyorum ben
meral hanım da buna ilk baktğında yüzünde rabb-i yasir görmüştü, sonradan hırsız olduğunu anlayınca içi kıyılmıştı kadıncazın