%10 ırakı %90 su...
ben öyle yapıyorum.. :)
Printable View
evet, iktisat ve para biriktirmenin tüyolarını bende o yüzden bu topicte öğreneceğimi bildiğimden burdayım. damnatma konusundaki indikatörleri buradan öğrenemezsem başka yerde öğretmezler üstelik ücretsiz bi de.
birde site reklamları olmasa :vk: tam tıklatacağım, zamanlama ve koordinat olarak öyle bir tespit yapılmış ki siteye girip ilk tık ettiğim koordinatta reklam geliyor nasıl çalışılmışsa artık
Bugün eve gelirken 50'lik aldım.. Benim stoklar ne cabuk bitmis anlayamadim..
kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin,
sayın Ünlüye saygılarımla. kaybetmekte yorucu oluyor çoğu zaman dayanılmaz oluyor ama nefes alıyorsam bi mücadele vermek zorundayım sanıyorum bu kulvarda hepimiz mücadele içindeyizde kaçımız dürüstlüğe önem veriyor, sözüm meclisten dışarı..
Çömez abisi, öğrenecek...
3. vitesten boşa attım, bayır aşşağı gidiyo...:drunk:
Dava bitti mekana dönelim :yes:
Erken sessizlik çökmüş ..
https://www.youtube.com/watch?v=uI7T0k5brKo
sessizlik hep vardı sayın medwig gürültülerde bile..
ve fakat gayret ve paylaşımlarınız için +1 teşekkür eksik olmayın efendim
hayat hayalinizce olsun, saygılar. adgur biraz kaçar...
gidemedim .. köyü
https://www.youtube.com/watch?v=xKMsF38ZaFg
öğlen 14 de açtığım paket bitti.
yenisini açtım...
buna bağgur emekli maaşı yetmez..:vk:
ya sigarayı, ya alkolü bırakmak lazım...:wu:
İnşallah diyelim,
nefes darlığını hissedebiliyorum, binanın en üst kata çıkmak için 2 defa mola veriyorum..:agla:
bu teras bana fayda değil zararı oldu, oturduğum koltukta akşama kadar tüttürüyorum.
eski evde balkona çıkar içerdim, ev halkına zarar vermesin diye, bu kadar sık yakmazdım..
Esas kepazelik, gavur cigaralarıylan başladı!
Tamam, tütünün her türlüsü zehirdir, emme;
Bu gavur cigara markaları, adamı toptan bitiriyor!
Babam 90 yaşını geçti, rahat 50 sene cigara içmiştir!
Hiç gavur cigarası içmedi, efor testine kıyaslamalı girsek, benden sağlam çıkar!
Abi bazen 1 tane yada 2 tane içince insanin agzinda farklı tat birakiyor . iste o tat fena degil ama gün ici 1 paket icildiginde insanin ağzında tat kalmiyor çok kotu oluyordur.. .. İnsan hem kendine hemde içmeyen çevresine para vererek zehirliyor.. Maalesefki ciddi alışkanlık yapıyor.. Bırakması da bir baska dert..
Herseyi yapıyor abi nefes darlığı , kalp rahatsızlığı , damar tıkanıklığı , kanser.. Say say bitmiyor lanetin yaptıkları..
Sigara yerine alkole yatirim yapilsin sloganıyla birbhareket baslayalim.. :bravo: :oleyo: :bravo:
Bugün pazarda degil Reha Kaya erken mi uyudu?
Edit : Dipçik gibi burdaymiş, simdi gördüm .. Reha Kaya bu uyku filan bilmez , sarsılmaz :yes:
Sarışına ara verdik, 4. nam no'lunun işi halledildi! :he:
Reha Gaya
1 ocakta bırakalım mı sigarayı..
:bravo: :bravo: :bravo:
Saat 4e geliyor.. Yavastan tv karsisinda uyuklama zamanı.. Sabah 8.30da ayakta olmam lazim.. :vk:
Benim asabımı bozmayın, bir tek mutfak kaldı zaten, cigara içtiğim yer! :vk:
Dipçiklik buraya kadar, Reha GAYA'da gayar! :he: