https://i.hizliresim.com/MdVoMM.png
Printable View
Günlükçüler tahtanın a... bellemişler gene, nası gitsin hisse. Şart oldu pazar günü eze eze yenmek :)
Tesekkur ederim
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
para girişi
http://imageturko.com/?di=BU75
para çıkışı
http://imageturko.com/?di=VRI0
Evet degerli ortaklar. Bugun 6 gibi gemi limandan ayrildi. Artik hissede olanlar veya yeni binenlerle ayni gemideyiz. Bu geminin yolculugu 3 ay surecek. Ama...Pazar gunu buz dagina carparsak titanikden fena batariz. (Not:Fikri degil hissidir [emoji4]) (not 2: guldugume bakmayin cok stressliyim [emoji54])
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikret Orman: Net borcumuz 1 Milyar 710 bin TL
1 milyar 700 milyon değil yani 1.1 milyara yakın yani
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.ntv.com.tr/spor/fikret-o...6UeiOGEIVvsDDg
linkten alıntıladığım haber yalnız doğru olan 1 Milyar 710 milyon imiş haberin başındaki ile sonundaki rakamlar yanlış olmuş
BJKAS aylık takas (takasta da artık avrupalı değil..)
http://imageturko.com/?di=YBMJ
Fikret Orman: "..... iki ay icinde yeni yasa cikacak." Dedi. Muhtemelen spor piyasasini disipline edecek bir yasadir. Peki piyasaya yansimasi nasil olur sizce? Ayrica yakinda sponsorluk anlasmasindan bahsetmis ama o soylemini goremedim. Dogru mu ?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikret Orman, centilmen adam, vardar ovası şarkısını çalmayın demiş
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
F.o kurulda yılı kar ila kapatacagiz dedi
Raipkerinuefa çağırdı bizi çağırması dedi
Yeni düzenleme daha önce belirttiğim gibi amatör branşlara kaynaknaktarimi
FB GS ve ve bin borçları 100 milyonhn dolar üzerinden bjkas kar etmesi bile başlı başına olumlu
Güzel sonuç. Bari hisseye yansısa. Yarın traşsehirde puan kaybetse keşke.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cogitoş ve benzerleri, sportif başarıyı çekemeyenlerden. Speğin işini zora sokan her husus onları fazlasıyla rahatsız eder!
Sanki bedelli GSRAY'da değil de BJKAS'da söz konusuymuş gibi, bütün negatif yorumları beşiktaşa has bırakırlar.
Ne TSPOR'da ne de GSRAY'da bir tek eleştirileri bile yoktur. Halbuki hem TSPOR hem de GSRAY, biri mali yapısı ve zararı ile diğeri de yönetim anlayışı ve bedellileri ile sonuna kadar eleştiriyi hak eden sportifler...
Ama gel görki, 1 senelik bütün başarılarına rağmen (hem bilançodaki gayretlere hem de şampiyonlar ve süper ligdeki başarılarına) BJKAS'a laf sokacak kadar da gaflet içindedirler.
Skorların fiyat ile alakası falan yoktur.
Bırakın bu beklentileri...
Ne zaman mal toplarlar, hisse o zaman kalkar.
Yahu hergün giriyorsunuz, al/sat yapıyorsunuz; bu gerçeği hala mı öğrenemediniz?
Ne zaman ekstrem bir olay olur, "bilançoda kar / yasa / satış kararı / sponsorluk" vesaire, işte o zaman belki anlamlı bir hareket olur.
Onun dışındakiler, alanı pişman etmeye yönelik hareketler... Ama hepsi fos !
Şimdi burda maç muhabbeti yapamayız, hele ki Kartal galipse bu muhabbet hiç yapılmaz. Zaten maçla ilgili söylenecek pek de birşey yok, lakin ikinci yarıdaki oyun için söylenecek tek kelime var: “Mükemmel”. Umarım ligin son bölümünde bu güzel oyun ve beklenti hep sürer. Tebrikler çocuklar ve tabi ki tebrikler Şenol Hoca[emoji122][emoji122]
Cuma günü hafiften yeşeren dönüş günlükçü tayfanın gayretiyle sönük kalmıştı. Bu haftadan itibaren artık net bir dönüş görmek gerek sanıyorum.. Acele yok yol uzun [emoji4]
Hayırlısıyla..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her yerde, alaycı 5-0 geyikleri yapıp durdu bütün fener fanatikleri.
Ne oldu?
3 gol yiyip, oturdular!
(Attıkları 1 gol ise resmen ofsayt, o da hakemin kıyağı)
[QUOTE=Cxsby;1771952]Skorların fiyat ile alakası falan yoktur.
Bırakın bu beklentileri...
Ne zaman mal toplarlar, hisse o zaman kalkar.
Yahu hergün giriyorsunuz, al/sat yapıyorsunuz; bu gerçeği hala mı öğrenemediniz?
Ne zaman ekstrem bir olay olur, "bilançoda kar / yasa / satış kararı / sponsorluk" vesaire, işte o zaman belki anlamlı bir hareket olur.
Onun dışındakiler, alanı pişman etmeye yönelik hareketler... Ama hepsi fos ![/QUOTE
sportiflerde yazma amacın nedir desem ,car car car boş boş konuşacaksın .spekin maaşlı elemanısın desem ,yooooooo haşa diyeceksin ,ne yazayım sana :) burdaki insanlar geri zekalıysa inanır senin yazdıklarına ,diyecek başka birşey yok
Hadi bakalım herşey sil baştan Başarılar Beşiktaş.Umarım hisseye de olumlu yansır artık
Çok uzun bir süredir hisseye sahip olan ve burayı sıkça takip eden bir ortağınız olarak iki kelam etmek istiyorum. Bugün çok güzel bir gece yaşadık. İlk yarısı kabus, ikinci yarısı hoş bir rüya gibi bir maç izledik. Bugün kazanmak çok önemliydi ve bunu başardık. Sadece maç kazanmadık özgüven de kazandık. Spor hisseleri teknik ile çok nadir hareket eder. Bir çok arkadaşımında belirttiği gibi mali yapı ve maç kazanmak dolayısıyla şampiyonluk. Yarın günü %2 civarında kapatırız. Akşam başak şehirin puan kaybı veya yenilgisi ertesi gün için bir % 2 -3 civarı daha katar. Ancak daha köprünün altından akacak çok su var. Anın keyfini çıkartan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun bu galibiyet..:)
Cogitoşşş, hee speğin adamıyım . Nasıl anladın?
Senden zeka fışkırıyor , farkında değilsin!
Para kazanmak için tahtayı çevirenlerden yana pozisyon almaya devam edin siz. Bense uyarılarımı herzaman yapacağım.
Tekerinize çomak soka soka...
Geçen de "BJKAS'dan ligten yana ümidi kestim" dedin, ertesi günü 5 gol attı Karabük'e...
Boş konuşan arıyorsan aynaya bak sen bence!
Köpüklü kahvemi içiyorum fokur fokur...
BJKAS'ı niye eleştirmiyormuşmuşum...
Sanki bedelli yapan beşiktaş... Sanki sportiflerin tarihinde bugüne kadarki en yüksek ciroyu yapan başka şirket! Gelirlerini kontrollü bir şekilde artıran bir şirketi niye eleştireceğim?
Harcamalarını da kontrollü yapan?
Bilanço ise eğer, sene sonunu kar ile mi kapatıyor yoksa zararla mı görecek herkes zaten!
Ha borçlara gelince... Sanki diğer klüplerin hiç borcu yok. Bilanço ve borçlar hepsinde de aynı!
Bugüne kadar da hiç bir sportifi bilançosu yüzünden eleştirmedim. Çünki bu bilançolar işlerine geliyor. Yasa çıkana kadar!
Ha tahtadaki ekiplere gelirsek... Hangi sayfa olursa olsun, heryerde hepsini eleştirmişimdir. BJKAS'ın tahta yapıcılarını ne zaman övmüşüm? Hepsinin de tekerine çomak sokmaya devam...
Yatırımcıyı yolunacak kaz gibi görenlere, tahtadaki ekiplerin izinde bir tabak çorba parası çıksın diye tepinenlere de ağızlarının paylarını vermeye devam...
[QUOTE=Cxsby;1772296]Köpüklü kahvemi içiyorum fokur fokur...
BJKAS'ı niye eleştirmiyormuşmuşum...
Sanki bedelli yapan beşiktaş... Sanki sportiflerin tarihinde bugüne kadarki en yüksek ciroyu yapan başka şirket! Gelirlerini kontrollü bir şekilde artıran bir şirketi niye eleştireceğim?
Harcamalarını da kontrollü yapan?
Bilanço ise eğer, sene sonunu kar ile mi kapatıyor yoksa zararla mı görecek herkes zaten!
Ha borçlara gelince... Sanki diğer klüplerin hiç borcu yok. Bilanço ve borçlar hepsinde de aynı!
Bugüne kadar da hiç bir sportifi bilançosu yüzünden eleştirmedim. Çünki bu bilançolar işlerine geliyor. Yasa çıkana kadar!
Ha tahtadaki ekiplere gelirsek... Hangi sayfa olursa olsun, heryerde hepsini eleştirmişimdir. BJKAS'ın tahta yapıcılarını ne zaman övmüşüm? Hepsinin de tekerine çomak sokmaya devam...
Yatırımcıyı yolunacak kaz gibi görenlere, tahtadaki ekiplerin izinde bir tabak çorba parası çıksın diye tepinenlere de ağızlarının paylarını vermeye devam...[/QUOT:bravo:
BJKAS ye 6 küsürlerde yakalanmış bir arkadaşım şimdi yanıma geldi gitti; bu ******** spek tayfası nasıl bir etki yarattıysa ; %1 bile artmaz ümitsizliği var arkadaşımda.. ben 4,84 te yakalandım, az ümidim var..
ulan fiko hepimizi bir kazığa bağladın, elinde kırbaç, forumda çakalların; keyfin yerinde mi?? nasıl böyle rahat mısın? kaç yapcan bugün? cuma günü gibi mi yapcan? ortaya karışık mı??
hafta arası kupa maçı 5 kuruş etmezde, trabzon maçını alırsak daha tutulmaz; ne takım ne hisse!
İNŞALLAH....
3.91 açtı..gün içi gaz olurmu daha..
spek bey daha neyi bekliyorsunuz?
spek tahtaya çok hakim istedigi gibi at koşturuyor...
Bloomberg bjk yatırımcısını da sevindirdi diye haber yapmış. Sevinen varmı aranızda
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün akşam yenilseydi %6-7 kesin aşağıda idi!! %3 bile artı yapmadı!
Her şeyin hayırlısını dileyelim:))YTD
Gerçekte olan ve bizim gördüğümüz artış %1,53, bloomberg in gördüğü %6-7 sanırım 😅😅
Bizim işimiz ofsayt osmanın işine döndü. Demekki bu da gol değil
ne zaman kaldıracaksın tahtayı çok merak ediyorum....
kırmızıya az kaldı nerdeyse!!!!!!
3 saat sonra sürpriz bir puan kaybı olsa güzel olurdu:oleyo:YTD