spk bulteni geldi sermaye artirimina iliskin bir bilgi yine yok
bir turbulans da yarin
artik klasik oldu
Printable View
spk bulteni geldi sermaye artirimina iliskin bir bilgi yine yok
bir turbulans da yarin
artik klasik oldu
Maliyetler ne civarda arkadaşlar
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünkü bültende onay yine yok ama infonun bodrum şubesine onay verilmiş şirket büyümeye devam ediyor. Bedelli onayının geç gelmesi bu haftayı mahvetti malesef. Şirketin işleri yolunda hacimler güzel gidiyor. Yarında kötü bir gün olmaz inşallah. Bugün bedelli sürecindeki bazı hisselere baktım baktıklarımın hepsi son dönem bilançosu zarar yazmış şirketler. İnfo kar edip müşterilerin ihtiyacına yetişmek yani büyümek için bedelli yaptı aslında ilk info ya onay verilmesi gerekmez mi. Niye bu kadar beklettiler. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın yine bire bir olursa bakalım gerçi ismeni çok sağlam aliyorlar
Sayın nilkiz sisteminiz ilginç şekilde çalışıyor. Ne oluyor ediyor info illa işmen’le eşitleniyor sonra 1,5 işmen oluyor sonra yine eşitleniyor. Bu kaçıncı oldu sayamadım. Çok ilginç.
Yalnız şöyle bir durum var hissenin fiyatına bakanlar “aaa bu hisse uçmuş” diyebilir
Lakin, piyasa değerine baktığımda hala kelepir olduğunu düşünüyorum.
Özellikle de beklediğim karlar gelecek olursa.
Hacim ortalamalarını geçen Twitter’da paylaşmıştım. Görmeyenler için burada da paylaşayım:
https://twitter.com/hilmibozdag_/sta...439728130?s=21
Şimdi bu büyümeye verilen piyasa değeri osmen kadar olacaksa bence burada bir fırsat var. Tabi görebilene...
Bu arada info ile ilgili en önemli şikayetlerden biri info mobil uygulamasının kötü olması konusundaydı. Bildiğiniz üzere patronumuz aynı zamanda ideal uygulamasının ve Fintables sitesinin de sahibi/ortağı. Kasım ayında fintables ekibinin hazırladığı info’nun yeni mobil uygulaması yayınlanacak.
Betasını gördüm ve çok beğendim. Bence piyasadaki en iyi mobil uygulama olacak.
Bugün malum Bodrum şubesinin izni çıktı.
Hacimler zaten süper gidiyor. Muhtemelen ortalama komisyon oranları da artıyor. Laf aramızda yeni gelen ky’lere 10.000’de 7-8 oranı uygulanıyor.
Artık hacimlerde Gedik daimi olarak geçildi. Banka olmayan aracı kurum olarak 1 numara olundu.
Bedelli sonrası sıfır maliyetle o para kredi olarak kullandırılacak.
Belki yakında ABD piyasalarına işlem yapma olayına başlanacak. ($ bazlı komisyon ile)
Yani
Şirket her türden büyümeyi şu an yaşıyor. Yaşamaya devam edecek.
Bu ortamda hisse fiyatındaki volatilite info ortaklarını aldatmamalı.
Aslolan olması gereken piyasa değeridir.
Can alıcı soru şu:
Bu şirketin piyasa değeri ne olmalı?
Veya siz bu şirketin sahibi olsanız şirketinizi kaçtan satardınız?
Saygılarımla...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Gerçekte sahipleri hisse almıştı 6 kusurlardan ve 9 lardan kapta var kısa dönemde onların satışı olabilir kap bekliyorum yada 5 lira maliyette benim gibiler 3 e katladiklari parayı cebe indiriyorlar Bende cüzi miktarda var ama bence sabreden icin bolundukten sonra ismeni yakalar bugün orada karanlık odada 29 kademe çizildi bir şeyler dönüyor ama biz kimiz ki
Sn Monaroza İnfo’nun Piyasa değeri şuan 431 milyon TL. Osmen 447 milyon TL, Gedik ise 1230 milyon TL. Pazar payı potansiyeli düşünüldüğünde neden kelepir dediğinizi anlıyorum. Ve piyasa değerinin nerelerde olması gerektiğini biraz değerleme bilen herkesin kabaca hesaplayabileceğini düşünüyorum. Hergun hacim bilgilerini sizden öğreniyoruz hakkınız ödenmez. Ytd.
Günaydın, ing nin takasta 300 k küsür vardı 200 k kusurunu dün vermiş
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 günde mahvettiler tahtayı şaka gibi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...469786f884.jpg
19 ekimde şirket koordinatörü ilgili fotoğrafta 1.126 ,665 lotunun borsada işlem gören tipe dönüştürmüş ben de buradan şunu anlıyorum bu kişi satış yapmış olabilir. Şu ana kadar satışı ile ilgili kap haberi gelmedi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şirket mi battı ne oldu... olan birilerini yine zengin olması
1.126 adet lot hocam bu. Milyon değil ki
Evet hocam küçük bir miktar. Peki Şirketten diğer alım yapanlar şirket CEO’su ve diğer görevliler Tamer Akbal vs. satım yapsalardı bunu kapa bildirmek zorunda değiller miydi?
Gerçekten akıl tutulması yaşanıyor. Hisse bedelli endeksine dahil edilmiş katmer ve diğer batıklar ne hareket ediyorsa onlara uyuyor.
Bir an önce bitsin şu bedelli işi de bizi bi salın artık yahu...
Neyse sabır...
Az kaldı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şirketin yapısında sıkıntı olmadigi sürece beklemeye devam derim ben hacimlerde güzel gidiyor şimdilik [emoji3478]
Aynen öyle.. Hacimler böyle devam ettiği sürece sorun yok.
Bu hafta bu kağıdı bedelli ayağına basarak milletin malını alanlara inat bugün arabamı satıp da ekleme yaptım. Her yere şube açacak, hacimde türkiyenin en büyük ilk 5 kurumu arasına oturacak ama bedelli ayağına basacaklar öyle mi? Onlarınki inatsa benimki de inat.
borsa da inat olmaz dostum :)
Rahmetli Yaşar Erdinç Hoca fiyat şeytandır derdi.
İki gündür tabanlarda destek atıyoruz, bakalım nereye kadar böyle gider ? Bugün 11.50'de çok kalıcı olamadı teselli olsun diyeceğiz ama günü nerdeyse 11.52-11.53 kademelerinde geçirdi :)) Şakası bir yana temeli güzel şirket, kıyaslamamı da osmen ile değil gedik ile yaptığım bir şirket umarım hak ettiği yerlere gelir
Bu kadar düşecek ne var anlamış değilim bu şirket bedelli yapmasa da farketmez şirket zaten şuan çok güzel hacimler yapıp kasaya para koyuyor. Diğer şirketler zararda bunu azaltmak işlerini düzeltmek için bedelli yapıyorlar. İnfonun işleri düzgün hatta yetişemediği için bedelli yapıyor olmasada olur bence. Çünkü şirket hacimlerde seviye atladı. Bizi diğer şirketler ile aynı kefeye koymaları mantıksız ayrıca bu sene borsaya yeni gelen yatırımcılar çok fazla arttı. İnfo şube açıyor büyüyor hacimlerini payını arttırıyor. İşler yolunda tek sorun bukadar soluksuz niye düşüyor. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim bilmediğimiz piyasa oyuncularının bildiği ne var gerçekten merak ediyorum
Hiçbir şey yok. Vakıf, ziraat falan satıyor. İnfo alıyor. Takas analizine inanan biri değilim lakin bu düşüş tamamen bedelli endeksine bağlı bir düşüş. Saçma sapan insanların saçma sapan satışları...
Pazartesi katmer veya ittifak tavanlarsa biz de tavanlarız. Ama bu da çok saçma. Ama gerçek bu.
Umarım bu akşam bilanço gelir.
Ben de takas analizinden anlamıyorum hocam. Dediğiniz gibi takasta Vakıf ve ziraat satıcıysa bunlar panik satışı yapan küçük yatırımcı olabilir. Yoksa biz şirketin değerine yatırım yapıyoruz
https://i.hizliresim.com/6MzEyJ.jpg
trend destegine kadar geri çekilme kaçınılmaz oldu sanirim.10.50 seviyesi ayni zamanda iyi bir destek noktasi !
oralardan bir tepki gelirse 12-13 bandina biraktiğı gap'ı kapatmaya gidebilir
bakalim neler olacak ama hakkimizda hayirlisi
👏👏👏 tebrikler dostum yorum için, bu şirket her çeyrek artık 30 milyon TL net karı yapabilecek seviyeye geldi , hacimler böyle güzel artarken , komisyon oranları iyi artarken şirket şubeleşirken , kasada artık nakit birikmeye başlamışken bu şirketin piyasa değeri 300 milyonlarda olacak ha buna ancak 😂😂😂😂 , herkes eline hesap makinesini alsın herşey belli sağolsun monaroza dostum hergün yayınlıyor bütün bilgiler net ve açık tahmini komisyon oranlarıda belli bir hesaplasın herkes önümüzdeki 4 çeyrek kar nereye gelecek 1 çeyrek geçti önümüzde 4.çeyrek ve 2021 1 ve 2.çeyrek var hisse 2021 ağustosta tahmini fiyat ne olur bir hesaplayın , onun için bu hareketlere takılmayın tamamen bedelcileri dökmeye dönük abuk sabuk hareketler , daha öncedende yapmadılar mı , 8 den 6’ya , 12 den 9’a , şimdide 15 ten 11 e , bu kadar büyütmeyin hareketleri , bedellinin onaylanmanasına da bu hafta çok sevindim haftaya mali tablo gelir , o zaman herşey farklı olacak , zaten haftaya perşembe tatil sonraki haftaya kalır bedelli haberi bekleyenler için ,
Hacim tarafındada bist çok daha fazla artıyor buda çok iyi komisyon oranı için , hisseyle ilgili tek bir eksik var oda temettü , bir de temettü verirse
16.39 zirve noktasindan 11.50'ye geldi ! muhtemelen 10.50 olacak !
kabataslak 6 lira geri gelmis olacak ki 1/3 piyasa degeri erimis olacak
dususu fazla abartti gibi
Böyle saçma sapan düşüşlerin geri dönüşüde çok sert oluyor , 6-7 ay sonrada hisseyi çok yüksek bir fiyatta görürsek şaşırmamak lazım
Daha öncede yazdım adamlar KAP'a yolladilar 6 kusurdan mal aldılar 1 milyonlot sonra 9 dan da aldılar e 16 13 arasi bosaltsa bir ayda 2 kat para bir daha boyle volatilite nerden bulacak KAP'a girin patronlar sırada borsada işlem gören tipe donusumde çoğu hissede bir ton halka arz var aynı 2000 ler sonrası malum 5.25 maliyet 16 ya geldi he burada toparlar mi toparlar endeks de bozmaya başladı 3 Kasım yaklastikca ve bu MB sacmaladikca
Sattığında da kap bildirimi zorunlu. Kap gelmediğine göre daha satmadılar demektir.
Bu arada bu çeyrek konsilde bilanço gelmeyecek malum Bulgaristan’daki şirket satıldı. Dolayısıyla haftaya Cuma’ya kadar bilançosunun gelmesi lazım.
Neyi bekliyorlarki koskoca arçelik açıkladı bugün
Valla bende kap bekliyorum Osmanlı karı örnek mesela çok iyi kar açıkladı infoda öyle gelecek lakin bu bedelli satışı olabilir mi 16 nere 11 nere başka bişi var ben grafigime baktım 5 9 ve 21 günlüğü kesmiş burdan ptsi tepki gelmeli eğer gelmezse kötü
Benim grafikte 11.15 döndü döndü dönmedi
Sadece fiyata bakanlar oo bu uçmuş yukarda kitlemişler geçmiş olsun gibi yorumlar yapıyor fakat piyasa değeri olarak diğer arkadaşların da bahsettiği gibi hala çok komik fiyatlarda. Global Menkul hacim sıralamasında ilk 10 a giremiyor piyasa değeri 196 milyon tl, info bankalar hariç 1. kurum ve yaklaşık %5 pazar payına sahip olmasına rağmen piyasa değeri 388 milyon tl. KAP gelmediğine göre içeriden satış da yok, tamamen bedelli furyasına kurban gitmiş gibi gözüküyoruz. Kısa vadede böyle saçma fiyatlamalar olabilir ancak öyle ya da böyle ederine geleceğine inanıyorum. Bedelli mevzusunun bu kadar uzaması bize pozitifen çok negatif yansıdı umarım en yakın zamanda sonuca bağlanır da kurtuluruz.
ayni seyleri gormuyoruz demekki
bana gore 10.50 altina gelirse , hikaye yeniden yazilir
bir de info'nun su an icin beraber hareket ettigi (bedelli kervani icinde) sirketlere bir goz atalim;
- katmerciler (mali durumu herkesin malumu)
- avod (sirket sahibi herkesin malumu)
- ittifak (mali durumu herkesin malumu)
- carrefour (mali durumu herkesin malumu)
- klgyo (mali durumu herkesin malumu)
- merko (mali durumu herkesin malumu)
- kalkinma (bu apayri bir kategori bu da herkesin malumu)
info bunlarin apaçık disinda, karlilik borc duzeyi pazar payi gibi ozellikleriyle ! ama hazir bir girdap yakalamisken niye dökme operasyonu yapilmasin degil mi ?