bu tahtadan spekler elini çekmiş. şimdi adanadalar. burda bir birbirimizi dürtüp duruyoruz. ytd
Printable View
bu tahtadan spekler elini çekmiş. şimdi adanadalar. burda bir birbirimizi dürtüp duruyoruz. ytd
dusus yavas yavas gelıcek anlasılan , 7.25 - 7 ,00 -6.80 ve 6,25 ve 5.50 sıralı olası hedefler ...5.50 lerde yataya bağlayıp bır sure surundurebılır ..bu da bır yılı alır tahmın edıyorum , ordan cıkısa baslar mı onuda sevgili speğimiz bılır ...
7.24 destek yaptı yaptı yoksa umut yok. ytd
Trader07 sen sattıysan yazma artık milletinde aklı var mantığı var kendi düşünüp kendi karar verilebilecek potansiyeli var sen git yeni aldığın kagıdın topiğine yaz
hic acele etmeyın 6.50 den alıcaz haftaya...yon aşağı , paraşutsuz dususe devam ...
adı üstünde trader07. aklında 7 ve alt kademeleri var. nakitte bekliyordur. ytd
Daire tamamlandı gibi.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.50 ye gelecekse 6.50 den neden aliyosun? Bekle!
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeşim 6.5 de olsa 7 de kimse satmaz ikide bir aynı şeyi neden yazıp duruyorsun amacın ne tamam anladık teşekkürler de yeter
batan geminin malları paylaşılıyor zannediyor insan bazı arkadaşların yorumlarını okuyunca.Akadaşlar kağıdın üzerinde öyle veya böyle uzun zamandır kara bulutlar esiyor zaten.Fırsattan istifade spek belaları istedikleri gibi at oynatıyorlar rezil kağıtta.Tam bir k.y. düşmanı SABANCIZADELERDE aldıkları olumsuz kararlar ve beceriksiz icraatlarıyla speğin ekmeğine terayağ sürüyorlar.
Bunca olumsuzluklar varken bu konulara katkıda bulunurcasına yapılan yorumların bizlere hiçbir faydası olmadığı gibi bazı yeni ortakların paniğe kapılıp kaçmalarına neden olunmaktadır.Yıllardır borsada olmasına rağmen hala bu işden bir şey anlamayan ,batık bir acami abi tavsiyesidir.İyi akşamlar.
Arsa yalani nooldu.bi haber var mi..bu hikayeyle mal itelediler millete....trabzon limanda 19 larda uyardim milleti..herkes bana karsi cikti .hisse 14 e demir atti , mepette 3.08 de uzak durun dedim.yine hakli ciktik.burda da uyarimi yaptim...ins hakli cikmam..ama gidisat kotu.dikkat edin .hayaller yemyesil fakat gercekler kipkirmizi...
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=DETUhttp://imageturko.com/?di=PTTC
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=L36I
Arsanın 1/3 u satıldı Kasım ayında. Kap da haberi var. Bunun üzerine yapılan konut projeleri ve satın alanlar var. Geri kalanı için bir haber yok şimdilik. Bence acele de etmiyorlar. Mevcut projeler bitince arsanın geri kalanını daha iyi fiyata satacaktirlar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Dunya borsalari cakildi.yarin endekse yi ne e gomecekler...%3e daha hazir olun ..dibin dibi vardir bunu unutmayin.5 lere kadar yolu var kisada ...
Üç kuruşluk dünya için ne hallara girenler var hey allahım ordan alacakmış da burdan verecekmişte kul hakına girmek ne kadar kolay bu hisse ne zaman yükselişte borsalara uydu düşerken hep önden giti genel olarak temel ve teknikleri olumlulu oldugu halde gördügü bu baskı bu ayak oyunları ne dir yok borcu varmış zart zurt 120 bine gelen endeksde çıkan hisselerin hepsi dörtdörtlükmüydü ibretle izleyoruz
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi sen sabahtan beri felaket tellallığı yapıyorsun. Kagit endeksle birlikte 12 kademe düstü bugun.Bu 5li rakamlar nereden çıktı. Yarin endex geri cekilmeye devam ederse bi 15 kademe daha geri gelir. 7.10 olur sen 5 deyip duruyorsun. Milleti panikletme düsecekse de düser.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın.İyi bir gün olur inşallah.Önce sağlık tabii. sevgili TRADER07 kardeşim sayfadaki onlarca tepkiyi nazara alın lütfen.Millet burnundan soluyor .Sizde panikletip speğin ekmeğine tereyağ sürmeyin.Bu gidişle size spek damgasının vurulmasından korkuyorum doğrusu.Hoşçakalın.
günaydınlar, borsanın genelinde bir düşüş seyri yaşanırken neden afyonu bunun dışında tutmaya çalışıyorsunuz hani bi laf vardır milletle gelen düğün bayram buyursun gelsin, düşsün düşeceği kadar panik yapmayın hep bize hep bize olmazki ayrıca nakitinı aylardır dışarda tutup böylesi bir düşüşü uzun zamandır bekleyip kollayan arkadaslarda var bencil olmayalım bence bu herzaman böyledir kimileri için kötü giden işler kimileri için cazip fırsatlar niteliği taşır ben dahil kağıdı içerde olan arkadaslara gelince bizde sıramızı bekliycez :)
Senin Afyon yatırımcısını korumak(!) dan başka işin yok mu?. Git biraz da başka yatırımcıları koru!
Teknik olarak görmesi gereken yer 5.40 ...
Sn. Trader07, dünden beri bu kaçıncı post, bu kaçıncı teknik destek seviyesi değiştirmeniz? o kadar çok biliyorsanız, teknik görüşünüzü bir grafikle süsleyip dakika başı fikir değiştirmeden çekilin kenara.. İllallah ettik anlık değişen görüşlerinizden ve düşüş beklentinizi tlman, mepet gibi boş hisselerle ilgili eski görüşlerinizle desteklemenizden...
Diğer konuda dün sattığını ileten bazılarının 10 kademe alta düşünce iyiki satmışım bak nasıl düştü yorumları, yahu 10 kademe için miydi bütün sevinciniz? Diyelim 6,80 e kadar düştü ve malı yeri koymadınız; bir tavan olması durumunda en az 100 kademe kaybedeceğinizin farkında mısınız?
Aman dikkat spek çığırtkanları dolaşmaya başlamış ,Sürü pisikolojisi uygulanıyor.Bu güzel işte.Ben daha da çok keyif almaya başladım.
YTD.
[QUOTE=Trader07;1889005]Teknik olarak görmesi gereken yer 5.40 ...[/QUOTE
NUSH İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKDİR TEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKINI MUTLAKA SİZ BİLİYORSUNUZ DEĞERLİ KARDEŞİM.lÜTFEN SAYFADAN AYRILIN ALLAHAŞKINA. iNSANLARIDA SİZE MUHATAP ETMEYİN.bANA GÖRE BU KAĞIDIN teknik olarak görmesi gereken yer sıfırdır.varmı diyeceğiniz.
trabzon lıman ve mepet tahtalarında donen dumenleri de ky kardeşlerime anlattım defalarca , hepsi bızı spek çığırtkanı zannettı )) mıllet habire malıyet dusurme derdıne gırdı .şimdi şemsiye girdi ...nasıl çıkıcak merak ediyorum .kımseyı etkılemek değil amacım fakat kağıdın yonu pek iç açıcı değil , tavan hayalı kuranlar ...bu hayaller birgun ocağınıza incir ağacını dikecek haberiniz ola )
Sessiz kalmak gerek. Piyasalarda kesinlik olmaz, kimseyi yanlış yönlendirip vebal almayalım.
Biliyorsan konuş ibret alsınlar, Bilmiyorsan da sus adam sansınlar,Yeter artık yazma git. senin kimseye haraket etme hakkın yok şemsiye girmişde derdi tasası sana mı düştü be,
YTD
hacimli alışlar güzel garanti, turkish, anadolu, marbas 7,32..7,35
ha birileri hacim diyordu, her kademeye veriyolardı hani hayırdır..
10 kademe kaldırıp 20 kademe içeri alıyor namıssız spek...kapanışa eksiye donmese ıyı
sözde hissesi olmayıp, topiği ve tahtayı bu kadar yakından izleyen forum üyeleri zor bulunur.. vay acınası spek vay .net :D
yeni mağdurlar arıyor ,9 üzerinde de bu hareketlerle ele vermişti...tahtanın speğinin ciğerini biliyorum..atlayanı kucağında malla baş başa bırakıyor...
7,25 alışıma versin de kucağımda mal ile kalayım, başka bir şey istemem.
sonra ben ona vereceğim nasıl olsa vakti saati gelince.. kalın sağlıcakla.
Arkadaşlar daha öncede yazdım afrin olayı bitsin bu hissede hareket baslayacak diye
Simdi afrinin ve alinan diger yerlerin alt yapi işler basladıgında bu kagit gidecektir
Bu hissede uzun suredir baskı var
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beyler, ciddiye alınacak bir tarafı yokmuş zaten, eski gönderilerine baktım.
çok biliyorum sanarken mepet tlman tspor filan çok çırpmışlar meczup olmuş :)
Takip etmeden araştırmadan yazmam
Sabancilar dikkat derim o bölgede insaat isleri başladıginda hatırlatirım
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.