Arkadaşlar , grafik atamıyorum. Resim yüklerken" Görselin boyutu 19 kb tı geçmemelidir" uyarısı veriyor. Çözümü olan varmı?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Arkadaşlar , grafik atamıyorum. Resim yüklerken" Görselin boyutu 19 kb tı geçmemelidir" uyarısı veriyor. Çözümü olan varmı?
Sira gerel ve otkarda ikiside 60 lik son.
Gerel belki yarina kalabilir.
https://invst.ly/6ng-0
yunsa 5 dk lik grafik. Her basamak 0° açıyı destek yaparak ilerliyor. 60 dakikalık grafikten daha sonra daha net bilgi alırız
Yok telefon dan atacağım. Uygulama varmı bildiğiniz?
Uygulama ihtiyaci olmadi Ama bir baktim free olarak photo editor diye bir uygulama var. Isini göre bilir.
Dip not. Bilgisayar isiniz olursa ozelden yazin yardimci olabilecegim bir sey ise elimde geleni yaparim. Kolay gelsin.
Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
Çok teşekkürler.
Rokkkkettt
Yunsami dunya karmasi supuruyor.
Hedefleri ne acaba 2 mi :)
Tiriskadan tekstil sirket zaten.
10 şubat da yünsa 5 tl iken temel olarak yerden yere vurulacak bir hisse olmadığını anlatmaya çalışmıştım.
Çok şükür hem sacro hocamızı hemde bu iyi temel görüşü destekleyen bizleri mahcup etmedi. Herkese karlı çıkış fırsatı verdi.
Ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 lot Yunsa mı alsam😀
sayin sacro vallaha karelle bu yunsa iki oldu param cok degil ama kendime gore iyi para kazandim. senin adina uc bes kurus bir hayir yapim ben ya borcumuzu oyle odeyek bari :D :D
SnSacro 5.34 den almıstım 4.88 olmustu moral bozuktu ama yıne haklı cıktın tesekkurler
Deli rokett:))
Sacro bey tebrikler..seans kapanmadan son dk biseyler alırsanız yazın da bizde nasiplenelim olurmu 😀
Kanalın üst bandını kırdı. 5.75 ustu kapatırsa 6 yi hedefler yunsa
Zafer inananlarindir.
Nokta.
Yunsa icin tek kelimeyle helal diyorum Sacro hocam.
Yazilanlar cok fazla okuyamadim, isim de var ama tebrik etmek icin hisseneti actim...
Sent from my iPhone using hisse.net
Adamlar yunsanin 9 günlük macdıni Al a getirip kapanışı yaptılar. Film daha yeni başlıyor galiba :)
5.98 i kırmak için muhtaç olduğun kudreti en kısa zamanda bu seviyelerden bulursun umarım :)
Gemisini kurtaran kaptan, sacro.
Bende 16 dan gerel aldım hayırlısı olsun.
sacro hocam ALLAH RAZI OLSUN..endeskile beklentınız alabılmıyım
Herkese tesekkur ediyorum.
Iyi dilekleri icin.
Mahcup olmadik sukur.
Herkes kalbinin ekmegini yer.
Kazanciniz daim olsun.
ALLAH utandirmasin.
BNTAŞ ne olur arkadaşlar
Sayın Sacro,
Paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Çatlak sesler her zaman çıkar. Kendine güvenen açsın topiğini görelim. Kaç kişi takip edecek?
Saygılar.
Yazilarimin hepsini geriye dogru okuyun.
Gedik 2.4 milyon lotla malda 5.60 dan 4.87 gormus tek lot satmamis 70 kurus yemis.
Gelinen nokta ortada 4 gunde 1 lira aldi.
Citi 5.50 den 5 e basti.
Doce ve credit bugun geldilee 560 ortalama ile 150 bin lot aldilar.
Hepsi girtlak malda.
Ve aliyorlar.
Biri su psdtc te bakabilirmi :oleyo:
Sn tulipomania. Biraz sessiz ol kardeşim. Her şeyi soruyorsun. Yunsa dan bahsediyor.
Sayın Sacrosanct geçmiş sayfalarınızda macd 60 dk açıklamalarınız vardı bu sodanın grafiği ona uyuyormu acaba ? https://tr.investing.com/equities/soda-sanayii-chart