Nerede şu dün akşam ki felaket tellaları
Printable View
Nerede şu dün akşam ki felaket tellaları
sermayesi 28.977.661..
Özkaynak olmuş 454 milyon (2019 eylül itibariyle)
Geçmiş yıl karları 366 milyon ama yatırımcıya zırnık kardan pay yok..
2010 da spekülatif de olsa 400 görmüş ama..
10 yıldır en az 2,5 kat büyümüş ve bu sürede Mondalez ürünlerinin de alınıp satıldığı bir şirket durumuna gelmiş KENT GIDA..
Fiyat burdan aşağı zaten olmaz benim düşüncem.. Piyasadaki kıytırık şirketler bile sermaye arttırım yapıp, ÖZKAYNAK KALEMİNİ daha yakışıklı hale getirirken, KENT den de beklentimiz hem büyüme, hem sermaye.. olmadı ÇIK kardeşim borsadan.. samimi kanaatlerim, YTD
Yarın daha hareketli olması muhtemel,dün satanlar sattıkları parayı anca yarın kullanacaklar;ak&iş gibi kurumlar yarın daha aktif olabilir...
Herkes kendisi bilir ama illa satacak olsam yarını beklerdim(benim böyle bir niyetim yok henüz)
Kapanış benşm açımdan taminkar,yarın daha hareketli bir gün olmasını bekliyorum,herkese bol kazançlar...
Günlük pasta fena değil,dün maliyeti uygun alan tek yapı kredi vardı sanırım 202 maliyet,188 ort verip çıkmış o da,ne güzel oldu;yapı kredi olmasa 205 /210 arası kapatabilirdi,yarın daha hareketli bir gün bizi bekliyo,hayde kalın sağlıcakla...
200 baraj mı bunda
Bu ne yahu zırt pırt devre kesiliyor.kağıtta agresif bi hareket yokken...
Anlasilan gozalti pazarina almak istiyorlar yuzde 7 yapti diye devre mi keser ulan spk ayip be...
üstat.. % 7 (+ - ) yaparsa keserim diyor.. amcaların kontrolünde gıdım gıdım tam vakitli tek örgünün dibine gelip, az geriden uzanıp bakıyor.. zamanı gelince de dokunuyor tele hafif elektrik alıp 25 dk mola alıyor (devre kesiyor).. hayırlısı bakalım, ancak mali bilanço büyürken çok kaldı bu KENT GIDA yerinde.. YTD
haydi bismillah.. gelecek hafta devam olsun ..YTD
Brüt takasa rağmen iyi duruş sergiliyor 22 ocaktan sonra pranga kalkacak ve sonra görelim bakalım KENTi
Boyle bir gunde bile yuzde 1.5 dustun ya seninde sahibinde gun yüzü gormesin emi.kefen paraniz olsun...
KENT GIDA A.Ş.
herşey TL bazlı bile fiyatın değerini arttırırdı..
Ki dolar bazlı da aynı şekilde artışlar var..
bekliyoruz. YTD
kademeleri kendimce takip etmeye çalışıyorum..
belli lotlarla 195 ler altına sarkan Kent'de 195 de 3400 lot civarı ciddi alım oldu ...YTD
BRÜT TAKAS'TAN BERİ
195 lerin üzeriydi sanırım 7 ocaktaki brüt takas kararında fiyat..
ertesi gün hızla 184,100 e çekildi.. birileri sattı.. ?!?
sonrası adım adım fiyat bugünlere kaldı.. takibe devam.. YTD
bugünlük şu ana kadar hacim düşük.. durağan..
Brüt takasın son günleri, hayırlısı..
şu ana kadar yaklaşık 2728 AD. ortalama fiyat 212,50.. 580 bin civarı işlem hacim tutarı..
Brut takas yarin bitiyor.endeks yuzde 1 arti iken neden verdiler bu kadar bu insafsizlar....
# BU YATIRIMLARIN KARŞILIĞI İHRACAT ARTIŞI..
# 10 YILDIR SÜREKLİ KAR EDEN KENT GIDA A. Ş.
Amerikalı sakız, şeker ve bisküvi devi Mondelez International, Türkiye’de yatırımlarını artırıyor. 2018 yılında Fransa St. Genest’teki sakız üretim hattını kapatıp buradaki bantlarını Türkiye’ye taşıyan marka, yeni yatırım olarak Kocaeli Gebze’deki fabrikasında 54 milyon dolarlık kapasite artırımına gideceğini duyurdu. Şirket bünyesinde Kent, Falım, First, Olips, Jelibon, Milka ve Oreo gibi atıştırmalık markaları bulunuyor.
İHRACATI ARTIRACAK
Mondelez International Türkiye Genel Müdürü İhsan Karagöz, yeni yatırımlarla Türkiye’deki büyümelerini sürdürdüklerini söyledi. Son 1.5 yıldır yeni yatırım üzerinde çalıştıklarını belirten Karagöz, “Merkezimiz 54 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı. 6.5 yıldır Mondelez ülkemize 220 milyon TL yatırdı. 54 milyon dolar ise şu anda 300 milyon TL anlamına geliyor.
BUGÜNE KADAR TÜRKİYE'DE YAPILAN EN BÜYÜK YATIRIM OLACAK ” dedi.
Bu yatırımı alabilmek için de şirketin faaliyet gösterdiği 50 ülkeyle yarıştıklarını dile getiren Karagöz, yatırımın Mart 2021’de tamamlanmış olacağını kaydetti.
AĞUSTOS 2019 haberi
Evet mondalez gelip kurtarsın :)
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
13 milyon üzeri işlem hacmi.. sakin ve sabırla..
gidenler, kalanlar herkese hayırlı olur inşallah.. ama ciddi bir işlem hacmi var..
Ek 24144 bu tahtanın sahibi iş yatırımdı takip edenler iyi bilir
İş yatırım malı yıkmış...:(
Isyatirim kusmus..
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kent - son 13 yıllık AYLIK grafiktir - ( 2007 - 2020 )
https://s19.directupload.net/images/200123/ugypbrap.jpg
Dokuz yıldır para gomenlerin paraları pul şuan https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ee68a4db17.jpg
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karşılayanlarin fakir gureba bi hâli varmi https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a79375c2e0.jpg
Bayada ky varmış ne dersiniz [emoji16]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3e56c3faa7.jpg
.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...edac4300bf.jpg
Her hisse de çanak çömlekciler var burada kimse yok mu yavvv