Kapanış ekran görüntüsü lütfen.
Printable View
Kapanış ekran görüntüsü lütfen.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4a57a7acff.jpg
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2850 de alıcıyım . yokmu veren.topluyalım biraz.
Kapanış ekran görüntüsü lütfen
Hitit neden yazmaz oldu acaba twitera gitti gideli bosladi burayi bir sey sorucaktim
iş A 45.900 2lot işlen olmuş yüzde 19 artıda bu eksi
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
ne guzel 50 bn fiyat veriyordu motive oluyorduk
Benden 100.000 motıveye devam...
Bende uzun zamandır yazışmalarınızı takip ediyorum...Garanti ve Kbank emsallerine iştiraklerinden Milli resusans kurucularına ödenen bedellerle karşılaştırıyorum,,,,, birde 1 milyar dolara yakın isim değerini koyuyorum evet bu rakamlar uzak değil hemde hiç değil......
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar... TÜRKÇE GİDERSE TÜRKİYE GİDER!!!!(Prof.Oktay SİNANOĞLU)
Yaw bunlar milli resüsansa da yönetim kurulu kararı ile mesela 30 binden fazla temettü dağıtılamaz diye karar alalardı! Ne diye paraları saçmışlar? Görmüyorlar mı babası İskur a bi karar yıllar önce hooppp temettü yıllardırlı 250 bin ile çakılı kalmış. Enflasyon bile 1600 kat artmış! Milli resüsans uyanıklık yapamamış, keşke ağabeyi iş bankasına bi soralardı.
Burdaki kısıtlamanın amacını bilemiyorum ancak 93-97 yıllar arası işbtr de borsanın cininin tahtayı ele geçirmeye çalışmasını unutmamak gerek.....
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar... TÜRKÇE GİDERSE TÜRKİYE GİDER!!!!(Prof.Oktay SİNANOĞLU)
Arkadaşlar bu iş bankasının hazineye devri ile ilgili duyum veya öngörüsü olan var mı?
Bütçe görüşmelerindeyok..
100 günlük eylem planlarında yok.Son dalga seçime kaldı.Seçimde dillendirilirse ne ala.Ama o da geçerse kısa vadeli alıp tutanlar satışa geçer..
Var mı öngörüsü olan??
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradaki en önemli tespit banka artık bankacılık yapmalı....İştirak yapısını farklı bir kulvarda değerlendirmeli....Bankacılık çok karlı değil ancak ulusal birikim ve ulusal banka önemli. Nasıl bir zamanlar Türk Telekom çok ucuza satılacakken gerekirse biz alırız (Eski Ulaştırma Bakanı Enis ÖKSÜZ'ün basın açıklaması) diyerek 1,5 milyar dolardan 6-6,5 milyar dolara çıkmasını sağlamıştı ... Bu ve benzeri durumlarda güçlü sermaye ve Ulusal banka çok ama çok önemli...Bu günlerde daha da anlaşılmıştır.. Herkes bankaya ve ulusal sermayeye sahip çıkmalı, yıpratmamalı.... Bu dönem banka yönetimi gerekli önlemleri alacaklardır, almalılar...... Değişim gerekli ise biran önce yapmalılar....Mustafa Kemal Atatürk'ün mirasından dolayı kayıplar var ise hemen gereği yapılmalıdır.....İmkan varsa Türk Tarih Kurumu bünyesinde Bor Araştırma Üniversitesi kurulmalı mevzuata aykırı değilse mirasın gelirleri bu üniversitede ARGE ye verilmeli....
dün bir video kanalında kısa bir video izledim amaç işbankasında kredi musluğunu açmak diyordu malum kamu bankalarının verceği kredi kalmadı artık diye ama gerçekden çok uzattılar bu işi boş yaygara koptu gibi bir başka video da da cumhurbaşkanın planı yeni değil 2010 yılında kapsamlı bir çalışma yaptırdı diyor yani chp su içsin artık bu hisselerin yerine diye bir söylem vardı bakalım neler olucak
1993 yılında 11 kişilik yönetim koltuğuna oturmak için acaba kaç adet kurucu, İş A, İş B v.s hisseyi temsil etmek gerekiyordu?
İş B hissesinde % 15 olan halka açıklık oranı ne zaman ve neden % 23 e çıktı?
Mustafa bey bu soru işaretlerini hatırlatmak istiyor olabilirmi?
Inanin ben halen isa ve isb nin imtiyazlari nelerdir bu soruya cevap bulamadim isc ile fark nedir
Daha düşük nominal değere sahip olmalarına rağmen, A grubu için sayılan hususlarda C Grubu paylar ile aynı haklara sahiptir. Ayrıca, kar dağıtımında da imtiyazları bulunmaktadır. İşlem Görüyor
C Nama 0,04 TRY 4.499.970.000 TRY 100 -
Koltuga oturmak icin hisse sahibi olmaya gerek mi var 8 uyeyi isbank munzam vakfi kalan 4 u de chp atiyor yuzde 15 den yuzde 23 e cikma nedeni de birileri borsaya kote ettirip satis yapmistir yonetim kurulu uyelerinin borsaya kote olmus hisseleri buljnmasi zaten olucak is degil her turlu insider olur
Hisse sahibi olmak ile hisseyi temsil etmek arasında bazen fark olabilir.
8 + 4 = 12 eder. Yönetimde bildiğim 11 üye var. Üye dağılımı tekrar gözden geçirilmelidir.
Halka açıklık oranının % 15 den % 23 e çıkabilmesi için borsaya kote edilip satış yapılması konusunda hemfikiriz.:ok:
Mustafa bey bunun nedeni ile ilgili birşeyler ima ettidiye düşünmüştüm. Borsanın cini gibi :)
[QUOTE=balık;2962418]Hisse sahibi olmak ile hisseyi temsil etmek arasında bazen fark olabilir.
8 + 4 = 12 eder. Yönetimde bildiğim 11 üye var. Üye dağılımı tekrar gözden geçirilmelidir.
Halka açıklık oranının % 15 den % 23 e çıkabilmesi için borsaya kote edilip satış yapılması konusunda hemfikiriz.:ok:
Mustafa bey bunun nedeni ile ilgili birşeyler ima ettidiye düşünmüştüm. Borsanın cini gibi . Borsanin cini ne ki
Su imtiyaz olayini bi cozsek hep beraber
Temettü kısıtlamalarını araştırmakta gerçekten iyisiniz.
Hatırlarsanız iş A ödenmiş sermayenin diye bir mesajınız vardı.
Bende ödenmeyen temettüler ne olmuş diye sormuştum.
...................................
Babam hikaye anlatmayı çok severdi. Huyu banada mı geçmiş ne?
Bir varmış, bir yokmuş...
Bir zamanlar 1 lot B 4 lot C edermiş.
........
........
........
Eeee sonra ?
[QUOTE=balık;2962567]Temettü kısıtlamalarını araştırmakta gerçekten iyisiniz.
Hatırlarsanız iş A ödenmiş sermayenin diye bir mesajınız vardı.
Bende ödenmeyen temettüler ne olmuş diye sormuştum.
...................................
Babam hikaye anlatmayı çok severdi. Huyu banada mı geçmiş ne?
Bir varmış, bir yokmuş...
Bir zamanlar 1 lot B 4 lot C edermiş.
........
........
........
ortaklıkdan ayrılma hakkı doğarsa hazineye geçtikden sonra çağrı fiyatı ne olur acaba
Şöyle bir 25 milyon TL param olsaydı :)
Tüm hisseleri alır ve sizi de rahatlatırdım.
Kapanış ekran görüntüsü lütfen
2900 satışta kaç lot var acaba.. Geldiği yeremı dönecek yoksa, yazan çizende yok.. Meclıstede ses seda yok...
Bırı alttan alttan topluyor gıbı... Satıcı da fazla kalmadı bir kıvılcım gerek, ateşlerse tutana aşk olsun :)...
Hacim 2 lot! Eskiden bi 20 lot olurdu. Hadi bakalım zaman az kaldı, seçimlerde mitinglerde gündeme gelecektir umarım.
CHP'nin kendisinden kaynaklanmayan ama onun lehine olan bu düzenlemeyi yasalara uydurmak için şunu yapmak lazım: CHP'den bunu alamıyorsak, bu ticaret faaliyet devam ettiği sürece CHP'nin Hazine yardımı almamasını sağlamak gerekir, ancak o zaman eşit şartlarda rekabet edilebilir
Meclisdeki isbank tartismasindan satir arasi madem alamiyorsak diyor vekil yani hikaye curumus sanki
Reis o işi bitirir...
Reis ben bana duseni yqptim top meclisde diyor zaten daha napicak kendi eliyle mi hazirlasin kanunu
Patent vekili nin milletvekili arkadaşları vardı meclise geldimi acaba
olumsuz yorumlara düşürelim el birliği ile hep beraber fakire fukaraya teslim edildi senetler nasil olsa
ne diyeceğimi bilemiyorum artık