Okudum açıklamaları daha iyi analiz edecek arkadaşlarda incelesinler
Printable View
Okudum açıklamaları daha iyi analiz edecek arkadaşlarda incelesinler
Kar dağıtmayacak...hepsini kendi alacak paşaoğlu
Bu kagıt bu fıyatta iyi direniyor tebrıkler dogrusu ne zaman cakılacak dıye cok merak edıyorum dogrusu 13.65 test etmesı cok da uzak degıl kendı sahsı fıkrım
LG-H840 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye Piyasası mevzuatı ile Şirket Esas Sözleşmesinin 18. maddesine ve 27 Mart 2014 tarihli Genel Kurul'da pay sahipleri tarafından onaylanan Şirketimiz Kar Dağıtım Politikası'na uygun olarak; Şirketimizin uzun vadeli stratejileri ile yatırım ve finansman politikaları da dikkate alınarak kar payı dağıtımı yapılmayarak; 2.839.746 TL tutarındaki geri alınan paylar için ayrılan kısıtlanmış kar yedekleri nedeniyle tahakkuk ettirilen geçmiş yıl zararları dahil geçmiş yıl zararlarının net dönem karı ile mahsup edilerek VUK kayıtlarına göre bakiye 8.862.797 TL'nin, olağanüstü yedek ayrılmasının, TFRS/TMS'ye uygun olarak hazırlanan finansal tablolara göre ise bakiye 9.437.681 TL'nin geçmiş yıl karlarına aktarılmasının Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiştir.
Şirketimizin uzun vadeli stratejileri ile yatırım ve finansman politikaları da dikkate alınarak kar payı dağıtımı yapılmayarak diyorlar.uzun vade ne kadar uzun bilmiyoruz.bize düşen ya bekleyeceğiz yada satıp başka macralar aramak.ama şikete güveniyorum.durur duru bizi zengin eder bir gün.arsa gibi aldım bekliyorum.
Ne olduda basıyor kağıdı üç beş lotla utanmazlar
Alacak. 22 olacak...sabır
Kiralık çantacı ne aldırıyorsun nede sattırıyorsun satıştaki mallada ilgilenmiyorsun o. Ç amacın ne üç beş lotla ne yapmak derdin
MAALT.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
hayırdır
Bence toplama degil satış gibi
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
battı mı koç
Gözaltı pazarına düşer inş ömrümü yedi..
Hepimiz kurtuluruz .. batsın namussuz
galiba birisi satarken yanlış fiyat verdi satışa.
cılız harekete devam.dün sanırım milleti dökmek için yaptılar taban hareketini.11 martta genel kurul var.hayırlısı bakalım
Sayın berkaraman kendi aralarında paslaşıyorlar hacim yok alıcı satıcı çok cılız kademeler boş kimseyi döktükleri yok ciddi bir baskı var piyasadaki lotlar sayılı satıştaki malında yüzüne bakmıyor ne yapmak istiyorlar anlamış değilim turizm kağıtları bugün alıcılı ama bütün beklenti inşaat ruhsatı umarım sezon bitmeden hallederler kalın sağlıcakla
Bazı şirketlerin genel kurul tarihleri :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...764a06fd3f.jpg
10 bin TL ile tahtayı p.ç ediyorlar. Hayret bir şey.
"Memlekete hizmet, bir insanlık ve vatan borcudur".
Vehbi KOÇ
Vefatının 23. Yılında saygıyla anıyoruz.
Umuyoruzki evlatları ve torunları onu huzur içinde uyutur.
rus uçak kazasından önce aldığım bu güne kadar taşıdığım hisseleri sattım. bu iş yönetim becerisi isteyen bir iş. maalesef bu kalan 2 kardeşte yapamıyor sadece maaltta değil tüm koç holding hisseleri benim için bitmiştir. Mustafa koçun yeri doldurulamaz bunlar bu işi bilmediklerini beceremediklerini belli ettiler.vadeli mevduat gelirinde bile zarar açıklayacaklardı az kalsın.
kalın sağlıcakla
Bu dönemde 20.000.000 USD+KDV kirayı peşin almak çok büyük başarı, 20.000.000 USD'yi eline yüzüne bulaştırmak ise ÇOOOOK büyük başarı.. Tebrikler...
Bedelsiz bekleyen kimler var..
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimin malına çörekleneceksiniz üç beş lot işlemle o. Nun bn ç. O ları nereye kadar bu baskı ne oldu blançomu kötü derdiniz ne genel kurulda iki çift sözüm var koç beylerine
Genel kurul bugün bakalım ne karar alacaklar bir süpriz çıkacakmı
ytd
On yıldır bir şey çıkmadı bir ara satılma muhabbeti 35 leri gördü senede bir kere 21 leri görüyor saadet zinciri böyle devam ediyor ben yanılayım umarım iyi kararlar alırlar kalın sağlıcakla
Danıştay kararını da gizleyecek değilsin ya. Hedefe kilitlendik bekliyoruz sonuna kadar
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerde lan o genel kurula gideceğim şöyle diyeceğim böyle diyeceğim diyenler ? Allah'tan sizin gazınıza gelip Genel Kurul Toplantısına gitmemişim. Millet klavye delikanlısı olmuş yeminle icraat var mı yok ? . Neyse yiyemeyeceğiniz iddayı atmayın ortaya zamanında bir çok genel kurul toplantısına katılmış biri olarak yazıyorum.
Beklemeye devam....
Evet üstüme alındım iddaalı konuşanlardan biride ben idim şöyleki ciddi bir hastalık tanısı aldım darma dağın oldum neyseki iyiyim klavye delikanlısı yakıştırması biraz ağır olmuş bende yirmi yıldan beri borsadayım bir çok genel kurul tecrübem var bu sefer böyle oldu üslüba daha dikkat edersek iyi akşamlar kalın ssğlıcakla
Bu hafta gedik ve A 1 den bir hareket bekliyorum
ytd
Danıştay kararı bu ay gelebilir mi takip eden varmı
yerel seçimlerden sonra,imarla ilgili yeni çalışmalar olacakmış.
Koç boyunun ölçüsünü aldıysa,belediyeye boyun eğer.
Oyle yada böyle 2019 da sonuç alınacak diye düşünüyorum.
10 lotla 1 lira oynuyor. Tahta sirk gibi
Forumdan bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin eline sağlık. (Son güncellenmiş hali)
https://i.resimyukle.xyz/35QKP5.png