2.30 altı san ki verecekler gibi..niyeti.bozuyor..çok zor hisse vakit kayıbımı.. acaba??
Printable View
2.30 altı san ki verecekler gibi..niyeti.bozuyor..çok zor hisse vakit kayıbımı.. acaba??
Ne mok yaparsa yapsın,3/1 kadarını satıp ittifak ve katmere atmıştım,ittifak uçtu 2.40 yaptı,38 postaladık gittik,birazını tekrar buna attık,katmer beklemede...ytd.
Borsanın sert yükselişine tepki vermeyen,sert düşüşüne anında tepki veriyor:seyt:...Neyse ittifaktan bunun acısını çıkarttık,oda 2.38 kapattı.
Kuyasda kap haberi olumlu yansir mi?
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulen tahtacı,bak yine başa sardın pirim yaptırtmadan,ucuzdan alayım derken bak mal kaptırıyorsun:rules:
2.20 yaptıktan sonra destek geldi 2.33 yaktı,borsa ise tepetaklak,demekki bankalardan kaçanlar buna damlamış.
2.49 yaptı tavanı 2.50,şu sıralar 2.42...İnatlık budur:halay:
39-46 arası satış yazmıştım sabah hepsini satmış:)...Ne yazmıştık tahtacı için,mal kaptırıyorsunuz !!!,tepeden verdim ellerine hayrını görsünler:evil:
Namızsızlar kap haberinde yaptırmadılar bu hareketi,sebep mal toplamaktı,iyi toplamalar 40 üstünde:evil:,nasıl olsa biz 2.20'ye kadar topladık 40 üstü gönderdik:)
Dün yaptı yapacağını,bugün 2.35 yaktı,bunun huyudur.
Endex 1330 üstünde,yine bankalara hücum başladı düşeriz artık,2.25 fena değil alım yeri olarak...ytd.
Tahtacı akıllı ol,ya tavan,yada 2.25,hangisine razısın?
33-36 kakılmış gibi ilerlemiyor,borsa sert düşsede bari 2.20 görülse oradan tekrar gazlasa...ytd.
2.38 yaptı,hadi yavrum bas gaza.
2.41 oldu.
Şu anda uyku saati,akşama doğru uykusundan uyanır.
BJK 4 olmuş,madem 4 olacaktın neden 3'e demir attın zamanında:seyt:...BJK GS ile eşitlenmiş fiat olarak,içi boş TS ise 5 üstü olmuş,galiba tavanda,görende şampiyonluğa gidecek sanır,2 senedir ben bu sportiflerden birşey anlamadım,zaten ondan 4 hisseyide elimizden kaçırdık:vk:
Mışıl,mışıl uyuyo ninni,uyusunda büyüsün,ulen senin ayarındakiler füze oldu uçtu be:seyt:
Merrilemicem devamlı el atıyor,bakalım sonuç ne olacak ?...Merak etmeyin,270 olunca benden kurtulursunuz,vurgunu vurduğum hisse topiklerine pek uğramam,taki alım fırsatı verene kadar:evil:
:oleyo:
Avrupa Ülkelerinin Toplantısında Konu, Türkiye AB İlişkileri,Üyelik süreci vs..Oradan çıkacak sonuç Bizim Borsaları ve Haliyle Kuyaşı da etkiler.8-9 Aralık da Borsaya satış gelmesi olası..
Benim şekere Kazaklar tuz kattılar..1.52 den Kazanın içinde saplandım kaldım...:vk:..Herifler % 60 Bedelli den parayı topladılar..O yetmemiş galiba,Şimdi de hergün 20-30 Milyon lot hisse satıyorlar tahtada..:seyt:
Yeniden bedelliye gidermi ,giderler vallaha..Alışkanlık yaptıysa..:oleyo:
Bu işin altından ne çıkacak bakalım...
Kalkınmanın şeyi kalkmış,biryerime falan batar,bana uymaz..:kahkah:
Katmeri 2.94-3.00-3.04 arasına inerse alırım.Kuyaşı da 2.26 aşağısından...
Tabiii ,Önce Şekerin sapından kurtulmam gerek..:oleyo::kahkah:
2.49 yaptı geri geldi,50 yapmıyor namızsız,tavanı 2.57...guya dökmeye çalışıyor,yeni aldığım 100 k lotçuklarımı döktün sadece:evil:
0nu ben 38 gönderdim topluca...2 gün içinde,Kuyas+Megap+ittifak+kalkınma+İnfo,biraz kelebek,bugünde İşc,yani 9 hissemde keyifler tıkırdı:)...Sadece ihlas beni çok yordu,oda zaten bedavaya geldiydi,onuda 1.34 okuttum gitti,o guruba daha bulaşmam,üstelik akıl veriyorum sağa sola,ama tekrarından alıyorum,dahada Davosuna gelmem:wave:
2.20 İsterük,ne bu 35-36:oleyo:
hadi iyisiniz beyler hüsrev cantekin ve saz arkadaşları aramıza geliyomuş kemerleri bağlamalı
bu şirketin temel durumu nasıldır sağlammıdır borç nakit falan varmı bir sıkıntısı arkadaşlar
Kimse yazıp cizmiyor
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.hizliresim.com/kmEZ7S.png
takibe aldık.
https://i.hizliresim.com/v5Seag.jpg
ince işler de elbet bitecek.Bina satış aşamasına gelecek.