namısızlar beni de çırptılar. 97 yi gördü 80 dan bu yana tahta satış yiyor. kaldırıp veriyorlar. beni korkuttu. ama düşe kalka gideceğe benziyor ytd.....
Printable View
namısızlar beni de çırptılar. 97 yi gördü 80 dan bu yana tahta satış yiyor. kaldırıp veriyorlar. beni korkuttu. ama düşe kalka gideceğe benziyor ytd.....
11.15 e geriledi. eger bu silkeleme hareketiyse ne ala yok çıkıyorlarsa vay gele bugün alanların haline. yazana kadar 11.05 e düştü. iyi kaçmışım
en iyi satıcı yatırım finansman 550 bin lotla. hisse şuan 10,95 i gördü
doke doke gidiyor gidecek cok daha yolu var
bu ne laaaa basim dondu firildak gibi 5% asaaa 5% yukari yok boole sakat bisi..
SM-G615F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hissenin anlık takaslarında sorun yok. inşallah bu dökme hareketi olmuştur. böylece daha sağlıklı yükselir. ytd....
Kalp sıkıntısı olan tahtayı izlemesin ... sallaya sallaya elimdekinin nerdeyse yarısını aldı.. sattınmıda yerine koymaya yürek ister.. sattıktan sonra alamadım
Seans sonuna dikkat edelim. Elinde olmayan elinde olanları kıskanmasın zira heran eline alabilir. YTD.
haftalikta macdl hala al sinyalini koruyor..
y.t.d
siz siz olun asla takaslara alan satanlara inanmayin x den satar y den z den q dan alir, ertesi gun tersi olur , cogu senet de boyledir.
SM-G615F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resmim.net/f/Ho8Yy7.pngtek sorun citi ve finansmanin bu gun saticili olmasi yeşil macdl asagiya kirarsa sat verir
suan haftalikta sorun yok gibi
yinede tairim tavsiyesi degildir..
al sat hic değildir..
tahtacıyı ayakta alkışlamak lazım....
deniz yatırımın devreye girmesi lazim ve 1 aydir 13milyona yakin lot alan finansman nin satışı yeterli ve sabit kalmasi gerek kapanisa dogru tacirler ve a1 Capitol'de ne yapacak gorelim
silkelemeye benziyor fakat kimse bana inanip alim satim yapmasin vebal almak istemem herkezin kendi karari
hisseyi dusurmek icin müthiş acik yapiyorlar meksa marbas a1
bu açıklar baslarina bela olur 1-2 güne
bu gun açığını kapatitlarsa yarin zor gun olabilir
Hadi bakalım yeni hafta yeni heyecan
31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? adlı anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim
Çok ilginç sonuçlar var...
Oy sayımız da baya arttı hani....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...27#post3252127
saygılar/başarılar
a1 ve tacirler açığını kapattı izin verdi teb ile finansman[emoji35]
https://resmim.net/f/GoVFiH.png yarin bakalim a1 aciktan aldiklarini ne yapacak gomecek mi yoksa a1 mi gomecekler
tacirler ve a1 i mallandirdilar yarin nasil olacak bakalim
Sakinledi hisse .. dökebildiğibi döktü zaten eğer bu sert hareketlerden sonra satıp çıkmayan zaten uzuncudur dökülmez.. artık bekleyip görücez
Hissede benle helal para kaldık galiba helal para adlı ortak inş satıl diye diye sattıracak galiba bu Vestel’i 😀
neden kimse yok.fırtına öncesi sessizlikmi bu huuuuuuuuuuuuuuuuu.
Baran Aga hayatimin en zor hissesiyle bas etmeye calisiyorum. :)) celik gibi sinir lazim bu hisseye . Benim vadem belli 2021. Inan bu fiyatlardan da aliyorum . her kademeden aliyorum. Bu hisse benim gelecegimmm 5 yil sonra hissenin yerin 3 lu rakamlar olarak goruyorum . beklentinin babasi var bu hissede en kotu ihtimal satacaklar sirketi o zaman zaten ucacagizzzz . zorlu bu fiyatlardan kimseye malini vermezzz. millet rahat olsunnn dusersede cikaracaklar mecbur . yatirim tavsiyesi degildir
İnş beklentilerin gerçekleşir.. o kadar inanmışsın ki bu Vestel’e umarım haklı çıkarsın.. fakat bu iki haftadır olağan dışı hareketlere rağmen bi haber düşmemesi beni tedirgin ediyor.. elimdeki malım bir kısmını kaptırdım ama kalanı biraz daha tutmakta kararlıyım
Etrafta, sessizce izleyenler var.
Hisse 5 lerdeyken keşke bütün paramı yatırsaydım diyorum şimdi hisse 11 lerde 20 lere geldiğinde keşke yatırsaydım diyeceğim yine 😃 30 lara geldiğinde artık isyan ederim niye donuma kadar satıp girmedim diye ama bu hisseye giren 2019 sonunda güzel haber gelince zaten 20 ler gelir diye düşünüyorum
Biz hep buradayız....
kağıdın anlık takaslarına göre bu kağıdın çok sert bir hareketi olacağa benziyor ama yönü ne tarafa olacak acaba ytd....