Abi 75 aldın mı?
Printable View
75 te alışlarım vardı.neden oraya kadar salmadın....ahhhh bir ağa çıksa seni sıçırtır ama dua et çıkmıyor....
önce 63 e kadar veriyo göründü.toplam 300 lot 64...66...72...75...e yazdım.hemen açılışta 75.50 ye çekti....
kardeşim eğer toplamak istiyorsan bu tür oyunlardan vazgeç.100 lü rakamlarda ben dahil birçok arkadaş verecek zaten.ondan sonra ne yaparsan yap.ama 100 ün altında buradan mal alamazsın.hiç uğraşma.canda sıkma.adam gibi getir 100 liraya.sonra ne bok yersen ye....
Muhakkak birşeyler oluyor ama biz bilmiyoruz. 3haneliyi görsek te çıksam
Bugün itibariyle c grubundan çıkma ihtimali kalmadı.
gerçekten bu kadar aptalmısın yoksa öyle mi davranmayı tercih ediyosun.bari aklımızla dalga geçme.kendi kendine işlem yapmadıktan sonra c grubunda böyle sığ bir kağıtta 1000 lotu 1 liralık bir marjla çeviremezsin.77 ye koydun 400 lotu.bu plağı dinlemekten sıkıldık artık.tersini çevir....
Ağanın keyfî yok. Aradığını bulamadi yukarıda ve c grubundan çıkma korkusu vardı.
1- c grubundan çıkma ihtimali kalmadı Ocak a kadar.
2- Üç haneli görürse birçok kişi satmayı düşünüyor-um
Gitmemesi için sebep kalmadı. Yürüt hatta coştur hisseyi. Bizde agamiz diyelim
Aga 76.9 lotlar senin.
Bizim ağa züğürt agaymis. Gücü ve yüreği yok. Geldiğimiz yere döndük. Burce afyon fzimp deki gibi agalar lazım. Nerde öylesi
vaybe endeks gene uçtu bankalar yüzde5-6 yukarda gene gitmeyen biz kaldık sabır.....
Borsanın en kitapsız iki grup hissesine 150 bin bağladım olumlu herşeyini tahmin ettik ama foss... PKENT VE BİLİCİ YATIRIM.... Bu ğlkede üç kağıt ve faizden şaşmayacaksında bunu biz yapamıyoruz...
Her gün aynı filmi çeviriyor totik
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 gördüğüm gün cikacam ama nerde... Ortalamm 69. Buralar da kar ettim diyemem. Enflasyon da dursa daha karlı olurdu
yok arkadaş bu kağıdı rahat bırakmayacaklar.300 lot satış ne laaaaaaa.......
Bakmayın siz ona öyle yada böyle 100 üstünü deneyecek satışlarıda alnus yatırım, ing menkul, Osmanlı menkul, iş yatırım, vakıf yatırım,iş yatırım ve vakıf yatırım sürekli satıyor diğerleri yüklü alıp sonra satıyorlar bazende zararına sizce kim zararına işlem yapar biraz sabırlı olun, 9 aylık bilançoyu görelim hareketler daha sert olacak patron sana 2018 bilançoda yazdım sana 2019 yıllık bilanço geldiğinde horon tepicez o hisseleri elinde tutamayacaksın oyununu görüyorum kozlar açık oynuyorum gel yıl sonu gel,arkadaşlar sizce yıl sonu kar beklentiniz nedir?
valla bu yıl turizm geliri 35 milyar dolar olacak deniyor.haziran ayında antalyada turist sayısında geçen yıla oranla % 16 artış var.haziranda full doluluk oranına ulaşılmış.bu yıl turizmde altın yılımızı yaşayacağız.artık 9 aylıkta gelecek karı siz hesaplayın.gerçi ben bu ayın sonunda gelecek olan altı aylıktada ciddi bir kar bekliyorum.ama esas olan tabiiki 9 aylık....
23 milyon kâr bekliyorum. Banka kredileri nin tamamen kapatılacağını bekliyorum. Rus turist ağırlıklı müşteri portföyü olması bu dönem için çok iyi. İnşallah ülke olarak kötü birşeyler olmazsa ., Turizm iyi gidiyor. Ytd.
Sayın hgarip,Sayın goriotbaba benim beklentim biraz daha yüksek olur olmaz o ayrı mesele arkadaşlar burada yaptığımız yorumlara bakarak yatırım yapmayın aklımız olsa 7 yıldır beklemezdik,ilk altı aylığı görelim durum netleşir
sayın ortaklar 6 aylık bilançolar ne zaman açıklanıyor bir bilginiz varmı
Senaryoyu değiştir. Bu işe yaramıyor. Buralardan aldığını aldın .
değiştirdi.....100 lotla % 9.el insaf......
iyiki 70 e 50 lot alış yazmıştım....vermiş....yani 50 si benim....
75.50 de 300 lot satış durduğuna göre bu 100 lotu başka birisi tabana yazdı galiba...
Yazan kurum hangisi görebilen varmı 100 lotu bilerek yazdı bunu kurumu yazarsanız sevinirim
Dayanamamis sabah 68.50 ye 85 lot alis yollamistim benim fiyata gelmemis, kapanisa verirse tekrar toplayım biraz
Arkadaşlar günlükte hastalıkta 72 üstünde kaldık bu hafta da son günümüz yine 72 üstü kapatırsak haftaya aylık olarak 72 üstünde kapatırız bir hafta var 72 önemli çanak 100 ve üstüne deneyebilir bu yüz lot o yüzden bilerek ve kasıtlı olarak grafiği bozmak için satıldı bakalım kapanışı nasıl yapıcaz
şu an 70.15 te 10 lot uzlaşma var.384 lot alışta bekliyor...
68,750 gördüm bankadayım evi sattım üstüne biraz daha kredi çektim başka ev alacağım bir an gözüm döndü ev alacağıma tavana yapıştırayım şunu dedim ama eşim ağladı yalvardı ne olursun evi alalım diye neyse spek tapuyu alana kadar hala aklımda olacaksın her an vazgeçip yapışabilirim yakana aklımda deli düşünceler allahım sen doğru yolu göster
aman ha kardeşim kredili parayla bide buna güvenerek iş yapılırmı Allah korusun biz yıllardır bekliyoruz bi cacık olduğu yok 100 lot la yüzde 9 düşen başka bi kağıt varmı git işine bak kardeşim yeni evini al çoluğuna çocuğuna rızkını götür olan hisseyide bekle başka çaremiz yok