Aselsanı izliyiyorum çaresizlikten.Yükseldiğinde kendimi avutuyorum.Psikolojim mi bozuldu ne..
Printable View
Aselsanı izliyiyorum çaresizlikten.Yükseldiğinde kendimi avutuyorum.Psikolojim mi bozuldu ne..
ünlü bu kadar topladıktan sonra 2018 de kar yazmaya başlarlar ve sonrasında katarlılara satıp aynı kagıttan 2.kez 10 katı kazanc sağlarlar .. yoksa toptancılıktan 5-10 gelse ne olur gelmese ne olur..
ordaki parayı arz olmamıs fırmalara aktarıyor gerektiğinde.
aşağıya gidiş filan bence hikaye , hiç bir salaklık bu kadar uzun sürmez . eğer firma gerçekten sorunlu olsa murat ülker firmayı kurtarmak için çabalardı.. hiç öyle bir görüntü yok , hissedarlar toplantısını ne zaman dinlesem aşırı mutlu , sürekli büyüyen bir firma var..
bu işin sonu kötü de bitebilir , bu kifayetsizlerden herşey beklenir ama benim görüşüm 2018 yılında bişeyler olacağı ..
hoş olmasada sorun yok ben beklentim olan fiyatlara gelmeden satış yapmayacağım.. nedir o fiyat ? 18 dolar-24 dolar aralığı ..
ne yapıyor 70-96 TL aralığına kadar beklesin hisse elbet önümüzdeki 20 yılda gider yada batar yok olur benim için farketmez.. çocuklar düşünsün ilerde ..
günlük takılan arkadaşlar varsa allah kolaylık versin.. baktıkça moral bozar.
7,20 ye pasiften birer lot alış giren kim acaba🤔🤔
dasssakkk gecıyorlar... :):) Sayın kennym,guzel ve yapıcı yorumun ıcın tesekkurler...hepimiz merakla bekliyoruz.Yeni yapılacak yatırımcı toplantısına bende canlı olarak katılacagım.Fırsat verirler ise bir iki cift lafım olacak... :)Nezaket kuralları içerisinde ...:)
http://imageturko.com/?di=FA4K
bgcccccccc
Ne olacak BİZİM bu halimiz😫😫😫
Batsada kurtulsak😖😖😖
Serefsizler...kim bu bgc partner arkadaşalar bilen var mı?Bizim gıda hissesi ne zaman aldılar veya birisinin malını mı satıyorlar takastan...
Ek 10869
macd al vermiş hareketli ortalama uzeri kapatmış bollinger daralmış bügünde zıplamasa yak gitsin diyeceğim ama benzinde pahalı ne ile yakalım :)
Sayın Mardin bu hissede teknik meknik hikayee...calışmaz...İnşallah calışırda ben yanılırımm.Yanıldığım için de cook mutlu olurumm...:):)
Fiyat 7,32, aman fazla gittin geri gel 7,28💩💩💩
bu hacim ile bu eşşek bu dağı tırmanmaz
http://imageturko.com/?di=OIRZ
hayal dunyası
İkili dibe doğru gidiyor.
Allahindan bul emi "MU" boyun posun devrilsin...
Bunların dirilerine değil ölülerine dua etmek lazım.
sanki bizim eşşek aselsan kadar yukseldi de düşüyor
http://imageturko.com/?di=QA98
rezalet altlar bomboş kaç lot ile parmağında oynatıyor
vaybe maliyet nerde kaldı 7.82 nere 6.97 nere
Bunların ölüsünü dirisini ......... Allah bu adamı inşallah evlatlarıyla yaksın.bundan kötüsü bu dünyada yok
üstlerde alım vardı 1 saat t alttan 1 veya 2 lot mal stıp aşağıya çektiler .Tam Rezillik SPK uyuyor
http://imageturko.com/?di=73JO
muuuuullll
Yine tekrarlıyorum . 2011 de borsaya çıktığında 17 dolara 1 adeti geliyordu. yani 64 TL demek
Şimdi ise 1 adeti 2 dolara geliyor ( hatta 1.84 dolar) Şirketmi battı yok 6 sene evelki durumuna baksanız . O zamandan bugüne zararda açıklasa yatırımlarla büyümüş. Yaptıkları yatırımları zarara yazıyorlar. Akıl tutulması yaşatıyorlar. Beter olsunlar.
her gun, daha ne kadar dusebilir ki diye diye yıllar gecti amk...vicdansızlığın bu kadarı da olmaz be arkadaş...Bu hacimle nasıl dusuyor boyle...cıkarken neden cıkmıyor.Yine mail attım tabi yine cevap vermeyecekler...
magazalarına mıcayım onların bombos zaten...deliricem deliricem....
Mumkunse herkes bizim gıda yatırımcı ilişlilerine mail atsın arakadaşlar bir acıklama yapsınlar neden surekli deger kaybediyor.Yıllardır neden bu sekilde devam ediyor...
Son 7 işlem günü neredeyse tüm kurumlar aldığı fiyatın altına satmış 6.80 bandı bence son nokta kol bacak kafa ne varsa kesicim artık
İmkanı olan son 10 günlük takas atabilirimi
Ula bugün 7.26 dan azcık aldım ondan bile zarar ettim. Bu ne lan dipsiz kuyu
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ülker murat adam olsan 7 tl tam alım yeri. Grafiğe bakan burdan tüm parasını hisseye basar.
şunuda yaparmısın bilemem senden her şey beklenir.
6,33 ve 5,50 ler şaka gibisin tam yatırımcı batıran bir tipin var. 7,97 altı stop zarar zor kaçtım.
Bir elim al diyor bir elim de bu adamı tanıyorsun bulaşma az bir hissen var elinde dönüşü bekle diyor.
Gözdede teknik 2,55 üstü 4,96 ya kadar gidebilir görüntüsü vardı . %11 banka hissesinin kalanı satcağı haberi gönderdi.2,67 gören hisse ertesi günler 2,22 lere kadar salındı arkasından feto haberleri 1,43 ler görüldü.
Gel zaman git zaman 4,96 lar da görüldü lakin hissede benim gibi neleri zarar ettirip hissesinden uzaklaştırdı.
En son KEREVİTAŞ DA FİYAT 75 TL YE GİTTİ.
BİR HABER DÜŞTÜ AYRILMA HAKKI 51 GİBİ BİR FİYAT HİSSEYE ÜNLÜ İLE BASKI 55 KADAR DÜŞÜŞ.
DÜN BİR HABER DAHA 222 BİN LOT U BİRİLERİNE 56 GİBİ FİYATLA DEVRETİM DİYOR.
SANKİ ADAMIN İŞİ GÜCÜ YOK BORSA DA TEZGAH AÇMIŞ ÜÇ KAĞITÇILAR GİBİ
YATIRIMCI SOYUYOR. GELDE BU ALAVERE DALVERE CİNİN HİSSESİNE YATIRIM YAP İNATLAŞMAMAK BUNDAN GELECEK DEYİP UZAKLAŞMAK EN İYİSİ Mİ? NE TEZ ZAMANDA ŞAŞIRIRDA KY LEHİNE BİR HABER GÖNDERİRDİ HERKES ZARARINI KURTARMASİ DİLEĞİMLE SYG
Hissede alim yonunde islem yapan kimse yok unlu haric, grri kalan herkes endex dustiginde satis yapiyor ..
Hissede gun ici 3-5 kademe ciktigi an satis geliyor.
Ozellikle gedik yatirim aciga satista cok aktif bu hissede . Bazen beni bile arayip hisselerimi kiraliyolar 3-5 gunlugune ..
Satsalar almanlara ozellikle metro ya da kurtulsak bu haysiyetsizlerin elinden , tek dilegim bu ..
Hisse kiralamak ne demek Sayin kennym biraz aciklarmisiniz ben hic duymadim...ne kadarlik bir yatirim. Gerekiyor 20.000 lot var beni kimse aramadi hic :):)
Borsa sahtekarlar yatagına döndüğü için onlara özel kıyaklar da geldi. Açığa satış, kör havuz ve kiralama işleri. Adamın hissesi yok açığa satıyor ve ondan bundan kiralayıp boşluğu doldurup uygun zamanda bize gaktırıp kirayı bitiriyor ve azcık bişey de hisse sahibine veryot
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya hisselerinizi nasıl kiralarsınız resmen bindiğin dalı kesiyorsun
Kiralayıp, ondan sonra niçin düştü diye ağlayıp ahkam kesmeyin bir zahmet💩💩💩