Ne bekliyor du millet acaba 100 milyon mu kar yapacak tı
Printable View
Ne bekliyor du millet acaba 100 milyon mu kar yapacak tı
Eksi 5 den artıya kalp dayanmaz bu tahtaya.
Yönetim Kurulu Başkanı güzel bilgiler verdi. Hareketin sebebi bu birazda.
KAFEİN YAZILIM/KALYONCU:3. ÇEYREKTE CİRO OLARAK HEDEFİMİZİN %98'İNİ GERÇEKLEŞTİRDİK -BLOOMBERG HT
8.11.2019 14:53:54 KAFEİN YAZILIM/KALYONCU: 2020 İÇİN 6-7 MİLYON TL YATIRIM GÖREBİLİRİZ -BLOOMBERG HT
8.11.2019 14:53:03 KAFEİN YAZILIM/KALYONCU:TEMETTÜ KONUSUNDA KENDİ İÇİMİZDE DEĞERLENDİRME YAPIYORUZ -BLOOMBERG HT
8.11.2019 14:50:03 KAFEİN YAZILIM/KALYONCU:2020'YE GİRDİĞİMİZDE EN AĞIRLIKLI PAZARIMIZ İNGİLTERE OLACAK -BLOOMBERG HT
8.11.2019 14:49:26 KAFEİN YAZILIM/KALYONCU:ABD VE AVRUPALI BİRKAÇ YABANCI ŞİRKETLE GÖRÜŞÜYORUZ -BLOOMBERG HT
8.11.2019 14:47:48 KAFEİN YAZILIM/KALYONCU:KAZANCIMIZI SERMAYE VEYA YATIRIM OLARAK KULLANMAYI HEDEFLİYORUZ -BLOOMBERG HT
8.11.2019 14:47:07 KAFEİN YAZILIM/KALYONCU:BİRKAÇ YABANCI ŞİRKETLE GÖRÜŞÜYORUZ -BLOOMBERG HT
8.11.2019 14:46:40 KAFEİN YAZILIM/KALYONCU:BUNDAN SONRAKİ DÖNEMDE ÇOK BORÇLANMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ -BLOOMBERG HT
8.11.2019 14:44:43 KAFEİN YAZILIM/KALYONCU:TAHSİLAT SÜRESİ 2019'DA 4-5 AYLARA İNDİ -BLOOMBERG HT
8.11.2019 14:43:20 KAFEİN YAZILIM/KALYONCU:KATILIM TEKNOLOJİ'NİN 2020 HEDEFLERİ REVİZE EDİLECEK -BLOOMBERG HT
8.11.2019 14:40:30 KAFEİN YAZILIM/KALYONCU:3. ÇEYREKTE CİRO OLARAK HEDEFİMİZİN %98'İNİ GERÇEKLEŞTİRDİK -BLOOMBERG HT
Önümüzdeki sene hisse geri alımı düşünüyorlarmış, ayrıcadan hisselerimizin değerinin düşük olduğunu söylemiş, güzel haberler yeni yatırımlar için yabancı şirketlerle ortaklık görüşülüyor demiş. Bu haberler ile tavana kadar çizmeliymiş aslında.👋🏻
Yavrusu smart tavana gidiyor. 1 haftada %50 yaptı. Kafein günlük zar zor %1 pirim yapıyor. Sanki garanti tahtası.😄
Kalyoncu büyük ralli yaptırır bunada ama daha vakti var sanki.
Kalyoncu kendi payının yarısını satacaktır belki. Boşuna almamıştır buralarda. 20 den verir 2020 de %13 nü.😊
Yüksek halka açıklık bende herzaman bedelli sermaye arttrımı durumlarını düşündürmüştür. Umarım bir elleri yatırımcının cebinde olmaz. Ayrıca hisse geri alımı düşünen adamlar neden buralardan hisse satsınlar. Az bi var pörtföyde 6 ortak arsa parası biriktiriyoruz her ay bundan alıyoruz ama pek güvenmiyorum ben şirkete.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Halka açıklık olayının belki şöyle bir avantajı olabilir imtiyaz durumunu bilmiyorum tabiki de bir yatırımcı bistten toplanacağı belki %51 bir payla şirketi ele geçirebilir mümkün mü araştırmak lazım tabiki geçmişte örnekleri var
Bana genel takas lazım atabilecek var mi toplam takas
Yazılım sirketleri genelde yüksek halka aciklikla işlem görüyor. Örnek logo.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim anladığım hisse satışı şeklinde bir ortaklık değil, iş ortaklığı şeklinde bir anlaşma olacak.
Canlı izledim bu şekilde anladım.
Arkadaş hemen herkes patrona şirkete sövmeye başlamış boyle olmaz bu işler biraz sabır şirket 2018 de halka açıldı hemen 10 katına mı gidecek biraz sabır teknoloji şirketi merrynin yüzde 5 ortaklığı var bu bile size bir mesaj veriyor olması lazım sizce merry gibi bir kurum boş bir şirkete ortak olur mu logo yu baz alalım 10 yıl da kuruşlu fiyatlardan 60 tl ye çıktı 10 yılda hangi ürün size 60 kat para kazandırır ama sabır işte sabır önemli seneye bölünmeler olacak bedelsiz verecek bunu hakediyor amerikada ve ingilterede bir sürü ortaklıkları var bugün yüzde 15 yükselen smartiksin yüzde 25 ortağı
Smartiks'in yüzde 36 Ana ortağı...Konsolide oluyor...
Arkadaşlar smartiks ne yapar; kafeyn ne yapar? Gelirler istikrarlı mı Logo’daki gibi?
Buralardan bu senet alınır mı?
Bilenler var gördüğüm açar mısınız?
Ihracat yapmaya baslarsa o zaman zincirlerini kirar. 2019 da yurtdisinda uygulanabilecek yazilimlarin altyapisini yaptik, 2020 de satisina basliyoruz gibi bir cumle gecti. Piyasa bunu oncesinden mutlaka fiyatlamak ister. Ben daha onceden birkac kez alip satmistim kfein ancak dun tekrar giris yaptim bu sefer birkacyil beklemek istiyorum nasip olursa. Yazilim isinde buyumenin ve karliligin hizli ilerleme ihtimali var. Bu pastadan payima duseni almaliyim.
Bu kadar mı? Yani Gelecekte iyi olacak diyoruz...
Yine de teşekkürler.
SMART 2 gündür hızlı bir ivme yakaladı.Satıcı tarafında METRO vardı.Biliyorsunuz şirketi borsaya METRO aracılığı ile arz edilmiştir.Bence dün arz tamamlandı.METRO elinde olanları yüksek fiyattan vermeye devam etti. KFEİN de ise ortak satışı yeni bitti.......bundan sonra beklentiler satın alınacaktır.......izleyip göreceğiz.
Verusa, Para piyasasının, Tevfik de, Teknoloji sektörünün tanınmış aktörlerinden di. Halka Arz olurken, yatırımcılara kurumsallık imajı göstermek açısından bu yola başvurmuş olabilirler.
Bende bu şekilde düşünüyordum ama sonra halka açıklığı kafein ile aynı hatta daha fazla olan logo yazılımın geçtiğimiz yıllarda gösterdiği performans aklıma geldi ve bu durumun bir handikap olmayacağı kanaatine vardım.
Hatta tahta da derinlik arttığı için büyük oyuncuların ilgisi daha da artabilir bu sebeple.
Küresel pazar büyüklüğünde 4 trilyon dolar civarında bir rakamdan bahsedebiliriz.
Bu pazarda var olabilmek için özellikle MİLLİ YAZILIM şirketleri her ne pahasına olursa olsun DESTEKLENMELİ.
Bu destek HAMASETLE,MIŞ,MİŞ le değil açık ve net verilmeli.
aynen
ASELSAN a verilen DEVLET DESTEĞİ gibi...................
sermayesi İNSAN olan bu sektörde maalesef beyin göçü yaşamaktayız.
üniversite,tübitak,şirket işbirlikleri hızla artmalı.
özellikle AVRUPA FONLARI iyi kullanılmalı.
veya
kazan kazan
ORTAKLIKLAR ve BİRLEŞMELER........özellikle SATIN ALMALAR.
YOL UZUN ve SERMAYE güçlülüğü olan büyüklerin hızlı yol alması ve küçüklerin bu piyasada var olabilme adına büyük işlere DAMGA vurabilmeleri.
Asıl bebek şirket tarifine uygun hisse, bence kafein hissesi olmalıdır...Çünkü diğer aday hisselerin hepsi uçmuş, kaçmış, RSİ seviyeleri 90 lara ulaşmış vaziyetteler...İllaki düzeltme yerler...tabiiki bence...
Smartı çok sert yükseltiler. Sıra bunada gelir mi diye ister istemez bekliyorum insan.
Acelemiz yok ama bu hissede de bir şeyler olacak gibi sanki bu hafta.
Dünyada artık geçerli akçe yani sektör teknoloji ve yazılım oldu.
Abd de işlem gören teknoloji şirketlerinin değerleri malum.
Oyle olmuyor artik izci kardes. Eskisi gibi rsi ler macd lar dinleyen yok artik. Takipcilerin destegi ile bilinen butun grafikleri formasyonlari artik takan yok. Herkes 3er 5er bin aldimi hisse uzaya dogru cikabiliyor. Ama bu kfein bu bilancoyla bence cok ucuz. Hele ki yazilimcilarin son ceyreklerde ciddi ciro ve kar yazdigini dusunursek ,bu kfein beklemeye deger. Tek hammaddesi insan beyni diyebiliriz. Satilan mal maliyetine baktigimizda neredeyse tamami personel ucretlerinden olusuyor. Karlilik katlanarak artacaktir.bu kacinilmaz.
Kişisel verilerin korunması kanunu bu yıl sonuna kadar uygulamaya geçiyor. 50 ve daha fazla kişi çalıştıran tüm kobiler ve kurumsal firmalar, kişisel veri kayıtlarını yazılım şirketlerine yaptırmaları gerekiyor. Bu bir milad ve güçlü bir hikaye. Bu durum nasıl dile getirilmiyor anlamış değilim...
Evet, yaptırmayanlara 1 Milyon TL ye kadar idari para cezası var.
Sene sonuna kaldı 50 gün. İşler patlar son çeyrekte muhtemelen.
Zaten teknoloji şirketleri son çeyreklerde iyi kar yaparlar buda ekstrası oldu.
50 işçinin altında çalıştıran tüm işyerleri de Aktif toplamı 25 Milyon TL üstü sisteme dahil edilecek. Onun da tarihi Aralık 2019 sonu...
Kfein ,halihazirda thy ile kisisel verilerin korunmasi anlasmasi yapmisti bu agustos ayinda. Bu kvkk ile ciddi musteri kazanimi yapabilir kfein. Hikayemiz var, buyumemiz kacinilmaz, karlilik sureklilik arzedecektir. Yeni bir logo dogmamasi icin sebep yok. Devlet tarafindan yazilimin onemi surekli vurgulanmakta, ozel olarak ciddi tesvikler veriliyor ve verilmeye devam edecek. Dunyanin cok gerisindeyiz henuz bu sektorde, hikaye uzun soluklu olacaktir. Tum bunlar mutlaka hisse fiyatina olumlu yansiyacaktir.
(Kişisel Veri-VERBİS) böylece bir çok mükellefi kapsam altına alıyor...
Buradaki kardeşlerime diyeceğim tek şey bağlayın buraya ihtiyacınız olmayan parayı sonra bakmayın yüzüne 10 yıl sonra bedelsizlerle temettüler ile 60 kat kazanmassınız beni bulun yüzüme tükürün ara ara yazarım bu mesaj kalsın burada