Evet güzel bir haber daha.
Uzun vade yatırım sabır ister. 6 aylık bilanço önemli ama asıl bundan sonra bir yılda.yapacakları çok daha önemli.
https://i.hizliresim.com/UB5Oi5.jpg
Printable View
Evet güzel bir haber daha.
Uzun vade yatırım sabır ister. 6 aylık bilanço önemli ama asıl bundan sonra bir yılda.yapacakları çok daha önemli.
https://i.hizliresim.com/UB5Oi5.jpg
Şu habere çoğu hisse tavan olur. Ama Oylum enteresan. Hikaye uzun olacak demek ki.
Borcu yok, teşvik almış. Yatırımlarını tamamlamış büyük ölçüde.
Buralar eskiden dutluktu, hala dutluk. :)
Portföyümde an itibari ile en fazla yatırım yaptığım hisse oylum.
Aynı zamanda en büyük hayal kırırklığım
Ah ulan Oylum sana güvenip feda edip sattığım hisselerin en az yapani bile yüzde 25 yaptı. Akgrt Gusgr ttkom şişe anacm
Ulan şu hisselere bak be her biri kale gibi ama senin için sattım
Umarım beklediğimize değer.
hafta olacaktı, özür..
Günlük alan satan kurumları paylaşabilecek var mıdır acaba
Sent from my iPhone using hisse.net
Düşerse tek oylumzede ben mi olacağım .
Kimse ilgilenmiyor bile.
Benim seçtiğim hissler hep böyle yavaş oluyor nedense. Şöyle kaptırıp gitmiyor nedense. 2017 den beri 25 lerden EGGUB başladık. Daha yeni 100 oldu. 7-8 Aydır Aksen 2.80 lerden başladık ıkına ıkına 5.70 lerde.
GOLTS da aldım 21 den 10 günde 23 zorla gördü.
SELGD canıma okudu. 2.60 lardan başladım ama ort malyet 3.30 larda ve yerinde saymaya devam ediyor.
OYLUM alalı 3 Ayı geçti, 2 ileri 1 geri, ne kadar güvensiz yükseliyor.
Tamam güzel primler ama bir kere de benim hissem şöyle kaptırıp gitsin bir ayda zirvelere ne var.
Yok yok var bir kısmetsizlik. Allahtan öncesinde RTA yakaladık arada da kurtardık durumu
Bir gün burada tek başıma halay inşall
Fincan kulp formasyonu 21 Temmuz'da tamamlandı. O zamandan beri nazlanıyor. Olumsuz durumdaki saatlik indikatörlerin olumluya geçmesi ve 3.80 üzerinde kapanış yapması durumunda, bilanço beklentisinin ve artan kapasitenin de etkisiyle 5 liraya yolculuk başlar diye tahmin ediyorum. Ağustos sonuna kadar 5 lira kaçınılmaz diye düşünüyorum.
sayın playmaker , bu kagıda bundan sonra bakın yeni teşvik aldı bedelli yaptı , sığ sermayesını cabuk katlar bende 1 aydır ızledım grafiği hoşuma gitti aranızdayım yanlız ben balıklama alım yapmam haftalık belli bır rakkam alır kademeli gıderıim bu şekilde zarar yazmadan toplarım . hisseye ınandım mı stareteji belirler devam ederım. herkese hayırlı kazanç dılerim
yatırımlarını tamamlıyor, patronlar hisse alımı yapıyor, oylum naz yapıyor. bakalım daha ne kadar tutabilecekler.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hedef nedir
tavandan gelince huylandım. 5 liranın altında maliyet düşüreceğiz artık.
Patrondan 6.67 den 3 milyon lotu alan kim.. av mı, avcı mı..[emoji3]
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayırlı olsun biraz hareket başlayacak sanırım
abi senin kafadaki beyaz şey nedir. dün thy de sordum cevap vermedin.
Ulker grubu tkuruyu alacağına bunu alsa daha guzel olurdu.Hiç değilse aynı sektör.
:whistling::whistling:
https://i.hizliresim.com/AdvJnx.png
bu şirkette pazarlama veya dağıtım sorunu olsa gerek, marketlerde göremiyoruz. olmuyor.
bunun gofretlerini aldım bir ara personele sizin için özel imal ettirdim dedim.
oo vallahi mis gibi kokuyor filan dediler. çok güzelmiş dediler, bayıldılar.
gerçeği sonunda söyledim.
Oylum oylum selvi boylum diyerek bu kağıda sarıldım,ama hiç tat vermiyor...
Böyle coşkulu bir borsa gününde 5.50 yi çoktan geçmesi gerekirdi.Bu tam tersini yaptı,süzülde 5.06 lara..
Vay selvi boyuna senin ,kağıt gibi..
4.Gündür 5.20 TL ye satmak için uğraşıp Dün 5.19 dan sattığım kağıt,Bugün uçmuş Tavana yapışmış..5.75.TL..
İlginçtir ki,Forum da kimse yok,benden başka yazan da olmamış..:one:
Kağıt ile ilgili 3 haftadır kimse birşey yazmamış ...
Yazsak da yazmasak da birsey değişmiyor
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gıda halka arzlarini bekliyorum
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kayserili gözün doysun çek yukarı
geçen bir markette naylon torba içinde gofret gördüm, saray markaymış. Oylum olsaydı, komple alacaktım.