ben gaz vermem olanı söylerim ama sen ne veriyorsun o belli değil
Printable View
sayın atayburak bugun yarın yada er yada geç burda herkez para kazanacak. seni allah a havale ediyorum. nasıl kaypak bir adamsın yazıların belli ediyor düşüne alıyorsun satınca düşsün diye bekliyorsun. nasıl bir karakter sin belli değil. biz en azından dik duruşumuzla bekliyoruz. allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın. otur ağla
Geri zekalımıyım tabi ki satınca düşsün alınca yükselsin diye bekleyeceğim
Ek 19730:rules:
Kaç lot ile bu kadar kar ettin
Bugün ortam çok müsait...sert bir kopuş bekliyorum...ytd...
Ek 19733:rules:
Ek 19734:rules:
Tacirler enteresan alıyor ertesi gün satıyor
Değiliiim spek köpeği, patron iti değilim
Tektu başka baharamı kaldı:)))
Hisse düşer çıkar , gereksiz polemiklere girmenin kimseye faydası yok . Enerjinizi boşa harcıyorsunuz.
1.Burası iyi ergen muhabbetine dönmeye başladı.Herkez yazdıklarına ifadelerine dikkat ederse insan olmanın yaratılmışların en ŞEREFLİSİ olma erdemine ulaşır.
2.Bizene senin kazandığın paradan.Çocuk gibi 10 misket yuttum kektim der gibi.
3.Tv lerde kedi yavrularına annelik yapan köpek videolarını izleyip hiç mi ders almazsınız.Nedir bu başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olma davranışı?
4.Burada yüksek maliyetlerle yıllardır bekleyen yatırımcıları düşünmeden kullandığınız ifadelerden sonra adamım diye piyasada mı geziyorsunuz
5.bilgi anlık bilgi paylaşırsın şirket hakkında yeni edindiğin bilgiyi sunarsın yorumunuda yaparsın ama nedir bu kahvehane ağzı.Tamam malum bir PATRONİÇEMİZ var oda bana göre yatırımcılarım mı var desin?
6.Tektu muhabbet sayfası kurun orda komisyon muhabbetlerinizi ,grup olarak yapacaklarınızı paylaşın birbirinizle.Ama burada ne kalabalık edin ne de burayı bulandırın.
7.Adına bakıyon kıdemli üye yazdıklarına bakıyon kahvehanede taş dizen bebe
8.Ancak dilencilerdir servetini sayanlar. - William Shakespeare
Tektunun %5lik düşecek neyi var?
bin lira altını gördük..hisse toparlanır mı fikri olan..
sayın erdka bu kanal İstanbul prajesi şayet sekteye uğrarsa zannımca hisse kolay kolay kendini toparlayamaz diye düşünüyorum ytd
kanal manzaralı arsadan bahsediliyor galiba
http://www.borsagundem.com/haber/tek...insaat/1275405
Malum arsamız o bölgede ve ebedi sonsuza dek baş komutanımız mustafa kamal Atatürk adına olan havalimanı arsamıza yakındı orasıda taşınacak arsanın etrafı değersizleşiyor o manada yinede siz daha iyi bilirsiniz ytd
Aynen sayın hceylan
Sefaköydeki arsa hiçbir zaman değerleşmez aksine değeri artar lokasyon10 numara
Şuandaki yerini korur ve yukarı atak yaparsa 1 üstüne doğru ,o zaman 1.12 takip edilmeli.Ama 2. Seans veya yarın 96 altına gelirse çarşı karışır.Buraları sıkı takip etmek gerek.Bizimkisi patron hissesi sadece psikolojiye oynuyor.Bu zamanlar da onun için en uygun zamanlar.Ytd...
https://www.dunya.com/ekonomi/turizm...-haberi-424064
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acaba bilanço kötümü gelecek onumu fiyatlıyor gerçi endeks kötü endeks toparlarsa akşama bu endeksin fiyatlayıcısı oldu resmen ytd
Gedik ağa satarsa patlar kağıt toplarsa gider yol ayrımında
İkinci sesns 1 tl civarında bir hareket bekliyorum. Tektu için artık 90 na stopum var 90 altı beklemem vedalaşırım .
Asıl sıkıntı idam kararı ekim ayında meclisten geçince olabilir