Ostim ostim[attach=confıg]16739[/attach]
Printable View
Ostim ostim[attach=confıg]16739[/attach]
hisse hiç pirim yapmadan hiç bir şey üretmeden kasasına bedelliden 27 milyon girdi...onlar hata yapsın ky ödesin...
https://i.hizliresim.com/Z9ayJA.gif
2015 teki harekete daha da çok benziyor....
https://resmim.net/f/Q1zrVj.png
yakın çekim iki grafik..
Bu hisse için bu hesapların grafiklerin hiç bi anlamı olmadığını düşünüyorum.
Eğer hisse çıksa bile grafikteki formasyon tesadüfen denk gelmiştir diyeceğim artık.
Teknik Analiz Geçmiş de ne olduysa gelecek de de aynı şeylerin olma ihtimalinden yola çıkılarak değerlendirlir. Borsaya baktığımı zaman çok ortaklı olupta hikayesi olmadan yükselen buna benzer o kadar çok hisse senedi varki. Özellikle ostim gibi çok ortaklı olupta insanları bıktırıp yükselen. (Örnek Bera, Adesa) Bunlarında hiçbir şeyi yok. Ama teknik olarak veya bir gurup tarafından yönlendirilen kağıtlar. Aynı şeylerin Ostimde de olmasını beklemek çok utopik olmasa gerek. Sadece zaman. Belki bugün, belki 1 ay sonra yada 1 yıl sonra. Ama mutlaka olacak. Yükselmeyen kağıt yoktur. Tabi şurası da kesin. Fırsat maliyeti oluşmuyormu. Tabikide evet. İnsanların sabrının bittiği yer alım için en iyi seviyedir.
Bak spek kardeş istedigin olmuş kimse kalmamış temizlendi millet al hayrını gör
yaprak kıpırdamıyor.:):):)
Bence ateşi borç yeniden yapılandırması ile yakacaklar
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi bırakın yaw.. Tutmayın küçük enişteyi.. 😂
Bakalım ne yapacak.?
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.56 geçilirse 1.61 hedef olur..
Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
Ostim Prestij Projesi ile İlgili SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15-1) 23.Maddesinin 7.Fıkrası Çerçevesinde Yapılan Özel Durum Güncellemesi Hk.
Açıklamalar
Bu açıklama, SPK'nın Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) 23. maddesinin 7. fıkrası uyarınca altmışar günlük sürelerle yapılması istenen özel durum açıklamasının güncellemesi olarak yapılmaktadır.
Ostim Metro Durağı yanında bulunan 64544 Ada 1 Parsel üzerinde %50'si Şirketimizin olmak üzere hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılan Ostim Prestij isimli projemizin inşaat işleri tamamlanmış olup, Şirketimizin 05.03.2018 tarihli güncellemesinde açıklandığı üzere yapı kullanım izin belgeleri alınmıştır. Müteahhit Firma yükümlülüğünde devam eden pazarlama ve satış faaliyetlerinde, Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından tespit edilen toplam satış tutarının %41'i oranında satış gerçekleştirilmiştir. Kalan bağımsız bölümlerin paylaşımı üzerinde çalışılmaktadır
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/668346
dün yapılan açıklamanın son cümlesinde... ''Kalan bağımsız bölümlerin paylaşımı üzerinde çalışılmaktadır''diyor.
cümleden çıkardığımız sonuç ortaklığın sonuna gelindiği anlaşılmaktadır.
paylaşım sonunda payına düşen ofis yada dükkanlar ya kiraya verilecek ya da ihtiyaç duyulursa satılacaktır..
önemli ölçüde kira gelirine kavuşan şirket borçlarını yeniden yapılandırılırsa rahata ermiş olacak.
yetkililerden beklediğimiz şirketin bu satıştan(%41) kasasına giren miktarın bildirilmesidir.
çok mu zor bu satışlardan ne kadar hasılat olduğunu bildirmek.
kasasında 70 milyona yakın para var.borçlarını yeniden yapılandırması bekleniyor.
şirket artık önünü görmeye başladı...üzerindeki baskıların sona erdiğini düşünüyorum.
kira gelirleri şirketin en önemli gelir kaynağı.
ostim prestijden elde kalanları kiraya verdiğinde bu rakamın dahada artacağını düşünüyorum.
tahta sahibi bizim gibi düşünmüyor...bizim ne yazdığımızın hiç bir önemi yok.
Bizim düşündüğümüzden ve de hayalimizden de fazlasını düşünüyor kanaatindeyim sn. Emektar.. Sadece sabır testindeyiz.. Asla ytd
Kesinlikle.. 1.57 hareketini yaklaşık +500 bin lot ile yapan bir hissenin ben açıkça toplandığını düşünüyorum..
Prestijden payimiza dusenlerin su anki liste degeri 103 M seklinde bir haber dustu, ondan ateslendi
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu satilmayan dukkan ve dairelerin liste satis fiyati
Ateşi cabuk geçti...
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunun sahibi yok mu, hareketlerinde meymenet yok. sermayenin 2 katı öz sermaye kadar gelir bekleniyor, inşaat bitmiş hala ölü numarası yapıyor.
Tüm beklentileri geçtim.. Hisse fiyatı dip seviyelerinde... Burdan satan neden satar? Çok ilginç..!neyse baskı büyükse beklemeye değer.. Asla ytd
Konu ile ilgili iki nuans var bence. Birincisi dunku haberdeki Vakif yatirimin belirledigi satis miktari uzerinden %41satildi lafi
İkincisi de bugunku haberdeki liste fiyati uzerinden kelimesi. Her ikiside belirsizlik iceriyor ve her iki yone de cekilebilir. Verilen rakamlar guzel ayni zamanda bu bilinmeyenler de o rakami ciddi etkileyebilir
dün belirtmiştim bu gün haberi düştü...
payına 52 adet dükkan ve ofis düşmüş...103 milyon değer gösterilmiş...
bu haber bile tavan olmaya yeterli... ama...tahta sahibi müsade etmiyor..
asıl haber...satışlardan elde edilen hasılat..kaç adet ofis ve dükkan satıldı..bunu açıklamamışlar...
böyle kamuyu aydınlatma olmaz...yarım açıklama olmuş...bunu öğrenmek ky olarak en doğal hakkı.
bu 297 ofis ve dükkana vakıfda dahilse...
bildiğiniz gibi ostim prestij 6 bloktan oluşuyor..2 biloğu vakıfa ait..
vakıf bizi hiç ilgilendirmiyor..isterse ünüversite yapsın
kalan 4 biloğun 2 biloğu ostim şirketine 2 biloğuda yapan şirkete ait...
anlaşma bu şekilde...
bu hesaba göre ise 99 ofis ve dükkan ostimin kendine ait..
bunun 47 si satılmış...52 si satılmayıp elde kalmış neticede kiraya verilecek
satılan bu 47 dükkan ve ofisten şirketin kasasına ne kadar para girdi...?
bizi ilgilendiren ve bilançoda göreceğimiz rakam bu
bu gün diger hisselere haber bile düşmeden bundan fazla pirim yapmış durumda...bu kadar nursuz tahta olmaz...
borsanın en adi ******** hissesi..borsanın yüz karası...
Mantıklı bir açıklaması yok yapılanların..art niyetli..
Özel Durum Açıklaması (Genel) 21.03.2018..... 15:22:16
Açıklamalar
Bu açıklama, SPK'nın Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) 23. maddesinin 7. fıkrası uyarınca altmışar günlük sürelerle yapılması istenen özel durum açıklamasnın önemli bir durum olması nedeniyle güncelleme olarak yapılmaktadır.
Ostim Metro Durağı yanında bulunan 64544 Ada 1 Parsel üzerinde %50'si Şirketimizin olmak üzere hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılan Ostim Prestij isimli projemizin inşaat işleri tamamlanmış olup, Şirketimizin 05.03.2018 tarihli güncellemesinde açıklandığı üzere yapı kullanım izin belgeleri alınmıştır. Kalan bağımsız bölümlerin paylaşımı 21.03.2018 tarihi itibariyle gerçekleştirilmiştir. Buna göre satışı gerçekleşmeyen KDV dahil 206.462.763 TL satış liste fiyatı olan 104 adet gayrimenkulden, paylaşım sonucu toplam 52 adet dukkan ve ofis şirketimiz payına düşmüştür. Müteahhit Firma yükümlülüğünde devam eden pazarlama ve satış faaliyetlerinde uygulanan liste fiyatları üzerinden şirketimizin payına düşen dukkan ve ofislerin değeri KDV dahil 103.232.850 TL'dir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla...
Bu kağıda gelen haberler hiçkimsenin umrunda değilmiş.. Bunu anlamış olduk.. Üzücü...
52 adet gayrımenkulün ne kadarı dükkan ne kadarı ofis açıklamada belli değil...
yahu siz niçin maaş alıyorsunuz ...sizin tahsiliniz nedir...merak ediyorum...
insan yazı yazmaktan bu kadar mı aciz olur...
ne kadar dükkan ve ofis satıldı hasılat nedir... bu hesabı yapamayacaksanız boşuna orada oturmayın...
kendi malınızdan haberiniz yok ....
Kapanışa bak..!! Ya sabır..