https://resmim.net/f/s8y8OQ.jpg
Printable View
1) Yapılacak ilk genel kurul toplantısında, Şirket hakkında idari para cezası uygulanmasını gerektiren fiilde sorumluluğu bulunan yönetim kurulu
üyelerine söz konusu idari para cezasının rücu edilip edilmeyeceği hususunda karar alınması ve söz konusu kararın alınması esnasında
sorumluluğu bulunan yönetim kurulu üyeleri ile bunlarla ilişkili olan gerçek ve/veya tüzel kişilerin oy kullanmaması gerekmektedir. İdari para
cezalarına konu eylemler nedeniyle, varsa zarara uğrayan yatırımcılar yasal koşulların oluşması halinde genel hukuk hükümleri çerçevesinde,
bahse konu işlemlerde sorumluluğu bulunan Şirket yönetim kurulu üyeleri aleyhine dava açabilirle
Şirket tarafından bağlı ortaklığı Pamukova
Elektrik Üretim A.Ş.’ye sağlanan finansmanın
niteliğinin ve vadesinin ilgili düzenlemede yer
alan şartları sağlamaması.
III-48.3 sayılı Girişim Sermayesi
Yatırım Ortaklıklarına İlişkin
Esaslar Tebliği’nin 20. maddesinin
üçüncü fıkrası.
38.308
Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve
Ticaret A.Ş. hisselerinin satışına ilişkin
tahsilat planında meydana gelen değişikliğin
gecikmeli olarak kamuya açıklanması.
II-15.1 sayılı Özel Durumlar
Tebliği’nin (Özel Durumlar Tebliği)
23. maddesinin yedinci fıkrası.
38.308
Profreight Taşımacılık Hizmetleri A.Ş.
hisselerinin satışına ilişkin tahsilat planında
meydana gelen değişikliğin gecikmeli olarak
kamuya açıklanması.
Özel Durumlar Tebliği’nin 23.
maddesinin yedinci fıkrası. 30.961
bu günkü düşüşün nedeni bu olasa gerek yarın da gevşeyebilir.
yatırmcı şirket aleyhine dava açabilir.
ytd
url=https://hizliresim.com/5NBLWz]https://i.hizliresim.com/5NBLWz.jpg[/url]
Her zaman dile getirdigimiz uckagitlari spk onaylamis oldu.
Verilen cezalar uckagitciyi caydiracak boyutta degil.
yanlız ben söz konusu haberi okudum ceza bu şirkete değil ortağı na kesilmiş
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben mi yanlış anlıyorum
Sayın bawer; Haberin içeriğini açıklarmısın. teşekkür ederim.
Ortak sirket ceza yemis ama sahibi ayni kisi
Bu kadar az bir ceza kesimi ile bu kadar bu hisse düşüyorsa yazık bu kesilen ceza şirkette orta ölçekli bir yöneticinin maaşıdır.. Bence düşürme sebepleri bahanesi ile alt'tan hisseleri toplamak bunda da başarılı oluyorlar..
evet bence de doğru tespit
sabah takastaki ilk 5 hepsi ekside gorunuyordu, şimdi hepsi artıya geçmiş amaçları belli oluyor aslında
bu nasıl tahta yapmak ?
ne istiyorsan veriyor
ytd
20-30 bin lotla tahta çeviriyor
ytd
Bu seviyelerden hızlıca 10 üzerine atabilir.
YTD.
Satışa koydukarı arsa ile ilgili bir gelişme olursa ivmelenir, ya da en geç bilanço geldiğinde ivmelenir, son aldığı işlerle sene sonu sermayeden fazla kar yazar diye umut ediyorum.
Son dönemde kaç kez aşağı devre kesti, az da yukarı devre kessen artık acsel.:)
Acseli 2,10'dan beri takip ederim yukarı devre kestiğini bu zamana kadar görmedim. :) hep ufak ufak.. Dikkat çekmeden gidiyor.
6.60 üzerinde kalıcı olarak tutunamadı..
5.94'de önemli bir destek var..onun altında 5.47'de..
Kısa vadede kazançlarını geri vermiş olsa da bir problem görmüyorum..
Hacim çok düştü..volatilite arttı..
cıtı ne alemde bugün alıcı mı satıcı mı...
Info nün aldığı emanet hisseler geri döndü yrd.
6 altına verecek dediler, bekledik ama vermeye niyeti yok gibi, biraz daha atacaktık kenara.
Neyse eldekiyle idare edeceğiz artık.
evet 5.94 destek falan yazıyordu, bende bekliyorum.
dediğiniz doğru şirket yılsonunda iyi bir kar rakamı yakalayacak, diğer satış kalemlerine bakınca özellik ile yurtdışı satışlar son çeyrekte iyi bir artış gösteriyor bunun 3/4 gibi bir kısmı yurtdışı ve son çeyrekte döviz yukarı da bunun üzerine 4 Milyon civarı tpao satışlarını kapa bildirdi,
üstüne üstlük arsanın imar durumu değişti arsa fedgerlendi ama bilanço da henüz degerlenmis rakam yok arsayı yazdığı fiyata satamayabilir tabiki hemen satamayabilir anlamında yazıyorum ileride satar, ama belli olan bir şey varki şirket arsa arazisini sürekli olarak değerleme şirketi ne değerleriyle bu son imar durumuna gorede bir değer çıkacaktır buradan da iyi bir rakam gelecek
sözün kısası benim gibi az biraz muhasebeden anlayan şirketin teknik değilde temeline yani bilanço gelir tablosunu bakan birini son bir haftadaki aşağı vermeler ile dokemezler belli bir yere getirsinler şükür diyelim ve çıkalım sonra ne halt yiyeceklerse yesinler
yazdıklarım kendim için geçerlidir ytd.
6 nin altında bende ilave alırım gereksiz zorlamayın
GELECEKTE BİR GÜN GELECEK
Bu şirketin arsa satışı er yada geç bir gün olacak tıpkı bundan on beş yirmi gün önce yükselen çelik hissesinin arsa satışı kararı alması ve sonuçlanması gibi hemde ön görülenin üzerinde bir paraya satılması gibi .arsa satış kararını KAP a bildirdikleri gün kağıt 5,38 lira idi bu gün gün içerisinde 6,61 gördü darısı bizim başımıza.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/804912
işte güzel bir örnek,
şirket yönetimi 27 milyon değerleme rakamı olan arsayı 33 milyona satmış,
bizim buradaki arsa ise bilançoda henüz bir önceki imar durumuna göre değerlenmiş olarak görünüyor sanayi imar durumuna göre değerlenmiş rakam henüz yok, şirket yılsonu kapanışına müteakip arsanın son değerlemesini yaptıracaktır( daha öncesinde arazi arsa değerlemesini yaptırdığından)
değerleme raporuna istinaden de bilançoda hatırı sayılır bir gelir rakamı oluşacak ( daha önce bazı kıdemli üyeler şirketin ilanı diyerek alıntı yapmışlardı)
o ilandaki rakam dahi olmayıp 40 milyon desek, birde şirketin satmayıp kendisi için ayırdığı pay var onuda değerlemek zorunda dolayısı ile toplam arazi değerlemesinden nerden baksanız 50 milyon bir rakam çıkar, 3.çeyrek bilançodaki tüm değerleme rakamı olan 17 milyondan düşsek 33 milyon yapar, buna ilave şirket kar rakamı 10 milyon olacaktır toplamda 43 milyon eder, şirketin şu anki değeri 66 milyon ,
ben bu rakamları bulunca spek arkadaş aşağı sıkıştırarak beni dökme ihtimali yok, ancak yukarı doğru yapar ise belli bir yerde şükür deyip çıkarım, endeksin bu yükselişinde gereksiz iş yapmasına gerek yok, hazır endeks gidiyor kağıdı rahat bırak sende bizde kazanalım, bize zaman kaybettirirsin ama kendin hem zaman hemde daha çok para yatırdığın için yüklü para kaybedersin
Bekliyoruz. 2.50 den beridir bekliyoruz.
Beklentinin babasi var ama yansitilmiyor olsun yine bekleriz..
Sığ tahta, ayrıca mal da kıymetli, baskı normaldir.
Bir bakıyorsunuz tavana kadar 40-45 bin lot ancak var, yani kralı gelse alacağı lot o kadar diyor görüntü.
Bırakın satışa koydukları 55 milyonluk arsayı, mevcut temel verilere ve endekse göre zaten gitmesi gereken bir hisse.