Sönme ile makas açıldı.. Sönme yükselişine devam ediyor. SNPAM yerinde varmı yorumu olan???
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sönme ile makas açıldı.. Sönme yükselişine devam ediyor. SNPAM yerinde varmı yorumu olan???
Sonme daha iyi fabrika herhalde o gidiybu kalıy
Aynen,biri Şamda biri kavakta,aralarında tam 110 puan fark var,biri 3.43,diğeri 4.50,bunlara ben yıllarca takıldım,huyları kurusun bunlar hep böyledir,çoğu zaman ayni fiatlarda gider,peşi bakmışız biri topuklamış,diğeri yerinde sayıyor,bir ara bu 7 olmuştu,diğeri 4 cıvarındaydı,yinede Işıklar gurubu hisseleri gibi değil,mesela NIBAS 10,CEMAS 0.70,IE holding 0.35,borsada böyleleride var,neyse bakmışız birgün yine eşitlenmişler bu atağa geçmiş diğeri duraksamış !!!
Sönme yükselişine devam ettikçe SNPAM'ın da hedefi yükseliyor bence
Bu hala 3.40'da inekliyor,diğeri 4.60 üstünde gezeliyor,bilançoda kar yazan bu zarar eden öteki:notr:
Öteki 4.80 üstüne attığında buda zar,zor 3.50 üstüne attı,aralarında devamlı 100-130 puan fark var,ilginç,ufak tefek satsak bile ana lot hisselerimi 4 altından satmaya niyetim yok...ytd.
Sönmez 5'ledi ,bu 3.50,ilginç !!!,kızıp satsam kesin tavanlar:notr:
Refaba sattın hisseleri galiba harekete geçti...VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece ufaklıkları,namızsız aynen satmamı bekliyor,diğeri 5.26 gördü bir ara buda 3.71,yine çok makas var aralarında...4 olduğında hepsini postalarım galiba,diğerinde babaların haricinde kimsenin olacağını sanmam,yani kendi çalıp kendileri oynuyor,buda 7 üstündeyken ondada bizden kimse yoktu.
DEğişen bir şey yok bu da aynı bir CACIK olmaz bundan para bunda çıkan SONME nasıl iş = SPEK işi bu YTD
Bilanço bu gün açıklanacak mı???
(3.50) üzerinde kaldığı müddetçe,
önce (3.83) sonra (4.19) u hedefler.
rsi'da gözlemlenen negatif uyumsuzluk gereği,
aşağı hareketlenirse,
(3.40) altında endişelenmek gerekebilir.
Ters omuz baş formasyonu oluşması olası, çalışırsa;
hedefi (4.40) a taşıması potansiyeli var
https://twitter.com/swingtradin/stat...06015749132288
Kızdık 3.70 postaladık,aynen önceden yazdığım gibi ben satmadan gitmez demiştim,aynende öyle oldu,diğeri füze mübarek,buna tam 200 puan taktı,şu sıralar 6.20 cıvarları,buda 4 üstünde gezeliyor...neyse elimde yok,elinde olanlara bol kazançlar:(
Sattıklarımızı tekrar geri aldık 3.95,öteki zaten füze,aradaki fark hergün açılıyor,260 puan fark olurmu yahu,yuhki yuh...bu aynen camaşın fiatı 0.70 nıbasınki 11.50'ye benziyor:notr:
SONME de 1 ay BÜRÜT TAKAS uygulanacak bakalım buraya nasıl yansır.
395 aldıklarımızı 4.15 postaladık,ötekindeki bürüt takas durumu cemas gibi olmasın sakın,cemas 7 cıvarındayken,nıbas 0.60 idi,0.60 fiatlan nasıl oraya çıktı inanılır gibi değil,yani 1000 lotu olan 600 tlden şimdi 11.000-10.000 110.000,bende 25.000 lot vardı 0.60 fiatlı 1000 kaat kar ile postaladım:vk:
Anadar hissenin bürüt takas olayı hisselere yansıması devrede,sönmezi 5.59 indirip oradan topladılar,buda 3.82 gördü,bana göre kumar olduklarından bir müddet yanına yaklaşılması sakıncalı durulana kadar...ytd.
Aynen tahmin ettiğim gibi oldu,bir müddet bulaşılmaz bunlara...Yalnız yine iyimserdiler,çünkü elinde olanlara satma imkanı verdiler,inşallah yukarı gidiyor diye oltaya atlayan olmamıştır,çünkü bazıları oltaya atlamaya bayılır,işte bu yüzden uyardım.
3.63-sönmez 4.63 devre kesti,yine satış imkanı verdi zararın neresinden dönersen kar diye 4.63'e düşene kadar...zamanında 15 yaptığında soluksuz 3.70'e inmişti,peşi c gurubu 1.20...bu yaptığı hareket sönmezin 3'cü defa,hernedense hep ağustos ayına denk gelmiş aşırı hareketleri.
En kötü olanıda hiç sönmezin aşırı yükselişine pek ayak uydurmayışı,sadece 4 üstüne attı o kadar,diğeri 7 olduğunda bununda en az 5 olması gerekirdi,şimdide birara pineklediği yere tekrar dönüşü,yani 3.50 bandına.
Diğerinin tabanı 4.48,şu an tam sınırda.
Sönmez 4.48 tabanı bozarak bir ara 5 üstüne attı,bürüt takas olmasaydı al,sat yapılabilirdi,bugün aldıklarını anca yarın satabiliyorsun,şu an 4.70 cıvarı.
4.50 bandına sıkıştı bir ara kapanışa doğru,peşi kapanış 4.92,bakalım yarının seyri nasıl olacak,esasında çok düşürdüler 4.48 tabanına kadar,tabanı belki şirket işbirlikçiler bozmuş olabilir destek amaçlı,yarın ola hayır ola...4.48 tabanından ufak lotlar bende almıştım yarınki için,çünkü onu burada bırakmazlardı mecbur yukarı çekerlerdi,fazlada almadık rizk teşkil ettiği için.
3.82 yaptı,acaba sıra bundamı ???
Bu 3.60-diğeri 4.50 bandında sıkıştı kaldı,sanırım bir hamle peşindeler,tahminime göre aşağıya biraz zor,görüntü yukarı diyor,zaten bu 3.90 değmesi yapıp geri dönüyor,diğri 4.60 üstünde tutunamıyor...ytd.
Namızsız gitmedi bugün,galiba yine kızıp satmamı bekliyor...esasında bugün ve yarın bunların günü sayılır,geri yayı çekmeden mümkünü yok gitmezler,bugünde onlardan biri.
Önceki çarşamba ve perşembe pek hareket olmadı,bakalım bu sefer olacakmı,neden çarşamba ve perşembe diye belirtiyorum,çünkü çoğunluk olarak bu günlerde hareketli oluyorlar...ytd.
Hala tık yok,acaba bu haftadamı bir halt olmayacak:notr:
3.70 yaptı sadece,ayın 20'sinde diğerinin bürüt takas olayı kalkıyor,sanırım yasak kalkmaya yakın bunlarda ben hareket bekliyorum.
Bu haftadanda hayır yok,mecbur 20 eylüle kaldık,zaten bu tarih önümüzdeki haftaya denk geliyor,bu arada endex patladı gitti,diğer kağıtlarda uçtu gitti,gitmeyen sadece bunlar,gerçi bunlar borsayı takmaz,en fazla kazandırdığı ay Ağustos,2 defa bu ayda süper kazandırdı,tam olmasam bile yinede aldık,tam aldığım 1 cıvarına indiği zamandı,bazı arkadaşlara tavsiye etmiştim o zamanlar,şimdi forumda yoklar,galiba beni katladıklarından şimdi paralarını eziyorlar galiba:)...ytd.
3.63-3.79...son görüntü bu...fena trade sayılmaz:)
Bumu rakamlar diyene,3.60 olan büyük kağıtlardan birisi böyle bir hareket yapsa yer,yerinden oynar,borsada işi bilen malı götürür,her zaman der söylerim:wave:
Sönmez 4.03 gösterdikten sonra ilk defa aşağıya süzülüş bugün son buldu,4.03 üstü hisseler toplandı ve 4.32 gösterdi,buda 3.79 yaptı bundan nasiplendi,sanırım bugünkü hamleler dönüş sinyalini vermiş oldu,zaten sönmez sayfasına yazmıştım hissenize sahip çıkın diye:wave:...ytd.
Kapanış 3,70
Değişim :
1,09 %
Hacim TL :
334.105
Hacim Adet :
89.799
Diğerinin işlem hacmi yüksekti
Hacim TL :
3.649.719
Sistemsel kaynaklı çift onay verildi.
bakalım hangisini çıkaracaklar bu sefer aradaki fark kapandı. 0,40 'a düştü. Eşitlerlerse şaşırmam yakın zamanda
Bu kağıttan cacık olmaz
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi