Pos bıyık ağam ne derse o olur.
Printable View
Pos bıyık ağam ne derse o olur.
Ağam ne derse o gerisi yalan.
pos bıyık sanki bir şeyler ima ediyore :kahkah:y.t.değildir
7.58 anlık ....Pos bıyığın yanından bildiriyorum uçuşa hazırız.....Tabiki şaka ...Analizimiz sadece tekniktir....Haftalık grafikte önemli noktalar olan 8 li seviyelerini yakında kıracağını düşünüyorum...20 günlük 7.38 altı kapanışta stopp.....Herkese bol kazançlar...
Son 2 yorum 24 temmuz ve 21 Eylülde yapılmış. Bugün de ben yapayım. SANKO döviz pozisyonu son finansal tabloda 169
Milyon artıda.
30 Hazırandan bu güne kurlar ortalama yüzde 15 artıda desek 24 milyona yakın ilave kur farkı kârı olabilir.
6 Aylık 21 milyon kar olduğuna göre son çeyrek kârı ile birlikte 9 aylıkta 50 milyonu geçen kar olabilir.
Döviz pozisyonu 169 milyon artıda. Kurlarda Yüzde 10 artış olursa ABD Doları net etki 5.160.413 + Avro net etki 11.747.741 = Genel Toplam 16.908.154 TL (6 Aylık Finansal tablodan)
30 Eylül 2020 USD kuru 6.85 TL-Euro kuru 7.69 T
Anlık USD 7.79 (%13.72), EURO 9.09 (Yüzde 18.20) Yanlış hesaplamadı isem. Kur farkından ne kadar kar edecek siz hesaplayın
Yaklaşık 25 milyon Kur farkından kar gelecek görünüyor, 6 Aylık kar 18 milyondu.
Demek ki 9 aylıkta kar 50 milyonu geçebilir.
Yatırım tavsiyesi değildir. Zira uzman değiliim. Sadece mevcut verilerden kendime göre çıkarımlar yaptım.
8.70 Direncini bir türlü geçemedi. Kim bilir belki de geri gelecektir. Ancak 9 Aylıkta kur farkı kârı ile birlikte güzel bir bilanço gelir diye umut ediyorum. Bu yüzden düşse de bekleyip hisse sayısını artırma hedefim var. Grafikte direnç seviyesi net.
Düzeltme de olağan kırıp geçmesi de . Bahtımıza ne çıkarsa artık
https://i.hizliresim.com/zQSMzc.jpg
Anlaşılan bilanço gelene kadar hareket olmayacak sanki.
Aslında hareket olabilirdi ama sanırım 8.00 üzerinde hesapta olmayan şekilde çok mal kaptırdılar. Bu nedenle 8 altına çekerek psikolojik baskı ile geri almaya çalışıyorlar ama nafile.
bu hisse çok dar alanda hareket ediyo ve çıktığı yerde kalıyo (5-10 kadame aralığında) bunu yapabilmek için hisseye çok hakim olmak gerekli.Buda ellerinde yeterli lot olduğunu ve kontrolün %100 yakın olduğunu düşündürüyo ani hareketler olabilir..
SANKO Solo 2020/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 46547733 Yıllık Değ%:89
Bilanço da geldi, ne oldu peki?
Elimdekilerin yüzde 80 mini sattım.
Kalanlar numune gibi. Yükselirse sattiklarimdan ettiğim zararı belki çıkarır.
Kısa vadede patron sürekli satıyor görünüyor. En son dün 75 bin lot sattı ve devam ediyor satışlara. Orta vadede ise hunsatışlar hem kağıda likidite kazandıracak, hem de 700 bin lot daha satılırsa kapıt %10 halka açıklık barajını geçerek ana pazara geçecek. Bence satışların altında yatan neden bu. Birkaç gün daha baskı devam etse de ana pazara geçiş ile birlilte gelecek parlak görünüyor. Bekleyelim görelim
Not: yazılanlar alım satı tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidit
Bir süredir satış bildirmedi patron. Bu akşam toplu bildirse iyi olacak. Şunun şurasında ana pazar hedefine 700 bin lot var. İstese bir günde anlaşmalı olduğu kişilere devredebilir. Ama bekliyor. Yok öyle yağma. Bekliyoruz ve beklemeye devam ediyoruz. 9 aylık iyi. Döviz pozisyonu artıda. 12 aylık da iyi olacak inşallah. Ana pazara dönüp ilgiyi üzerine çekmesine de çok kalmadı inşallah.
Sabır kazancın anahtarıdır.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir
istese iki günde satar. Ama böyle baskı kurmak iyi. Çünkü kaptırdığı kağıtları toplamaya çalışıyor. Sabır herşeyin başı. Biz bekleriz. Çünkü çoğu kağıdın yanında bunun değeri çerez kalıyor. Karlılığı da güzel geldi be böyle devam edecek gibi.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik ky muhabbetidir
Bugün de saticimizdi.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu patronların hepsi mi böyle olmak zorunda. Topu topu 588 bin lot verecek. Ama şimdi satışı kesti. Satmak istese bir maksimum 2 günde bunları satar ve kağıt ana pazar a geçmeye hak kazanır. O zaman neden bu eziyet. Çünkü amaç ana pazara geçmeden önce baskıyla istediği malı toplamak.
Allah aşkına biraz da ky nin kazanmasına izin verin ya. İlla onları bu kadar ezmek zorunda mısınız? Kaç gündür satışları neden kestiniz?
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik ku muhabbetidir
Teşekkürler.
Bence sabredenler için 2021 güzel olacak.. ilk yarısı olmasa bile paniklemeden 2021 ikinci yarıyı beklemek lazım... Sanko yüzde 10 halka açıklığa ulaşınca belki hemen olmasa da hareketlenmeler başlar. Bilançolar da daha iyi gelirse beklentiler daha da yükselir..
75 daha satılmış cuma günü. Kaldı 513 bin. Ha gayret
Bekliyoruz bakam sabrin sonu selamettir
Sayın baybo 77000 daha satmış. Tünelin sonu göründü.
Selamlar Sn. Yatırımcılar bir süredir hissederim patronun satışının bitmesi ve pazar değişikliği ile hak ettiği yere geleceğine inancım tam
Hacime bak, fiyata bakhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...70fb5b124c.jpg
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugünkü satış ile birlikte Fiili dolaşım oranı %10 un üzerine çıkmış olmalı.Yılbaşı ile birlikte brüt takasın geçerli olduğu alt pazardan çıkıp ana pazar hissesi olacak.Takasları inceledim 1 ay gibi sürede sanko harici satan kurum cok az.Baskı bittiyse hareket yakın olmalı.
Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi incelemelerim sonucu ulastığım neticedir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...46e18a9923.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...11f647d7fb.pngNe güzel bir yerde durmuş, destek almış, artık gider bi de sarıyı kırarsam deyme keyfime diyor
Çok acemiyim
YTD
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaşlar artık sanko da halka açıklık oranı yüzde 10 un üzerine çıktı. Dün 477 bin küsür lot satılmış. Artık kısa süre içerisinde ana pazar a geçtiğinin açıklanması gerekiyor. Ana pazar ve artan karlılık ile birlikte tekniğinde de olumlu gelişmelerin aynı günde birleşmesi tesadüf değilse artık yola çıkma vakti gelmiş olabilir.
Bakalım ısrarla 8 altında baskılamanın sonuna geldik mi?
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik ky muhabbetidir
İnşallah şimdi de bu speğin malları tahtada satış baskısı oluştırmaz. Bu soeği sıkıştırıp malını ucuza almak isteyenler olabilirmi?
Kağıttaki baskının sebebi de bu malı ucuza almak olabilir mi diye düşünmüyor değilim . Bu sabahki düşüşe bakarak
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. Ky muhabbetidir
Tam emin olmamakla beraber 1 mlyin lot civarında
%9.44 sanirim
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hallettim yerleri görmek dileğiyle
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alt pazardan ne zaman kurtuluyor acaba bilen var mı?
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam neyi bekliyor artık sabrımız kalmadı..
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yelkenci bey geçen hafta yüzde 10 oranını geçti . Herhalde yılbaşından önce başvuruyu yapıp alt pazardan kurtulacak.Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanko holding'in borsaya kote tek hissesi. Bir çok iştiraki olan ve her çeyrek kâr arttıran bu firmanın yeri kesinlikle burası değil. Teknik olarak ta düşeni hacimli bir şekilde kırdı. Bayrak flama formasyonu takip edilmeli.