Niye kimseye ddil bana uyarilar yandaslik mi
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Niye kimseye ddil bana uyarilar yandaslik mi
Dogrudur, Nazilerin bize boyle bir faydasi da dokunmustur. Turkiyeye gelip olene kadar kalanlar da olmustur, bir kac sene sonra direk abd'ye gidenler de.
Merak eden olursa linkteki listeye goz atabilir.
Tehdit olsa bir suru sey solerim, ama delikanli adam yuze soler bole seyleri, diploma vs. Neden. Yazdiigma bakin bi adamlar her yerden sallio gelin yuz yuzr kim neymis diorum
Her başlığın bir adabı, bir eskisi, bir yenisi vardır...
Bir çeşit tanışıklık gibi..
Ben seni tanımam.
Burada bazı kişileri tanırım.
Hepsine kefil falan da değilim hani.
Ama burada, yeni gelenlerce belirli bir çizgi aşılınca işleyen mekanizmalar var.
Onlar çalıştığına göre, demek ki çizgiler aşılmış diye düşünüyorum.
Tavsiye: Bu başlıkta dolar tercih edenler yazışmakta. Tercihin dolar değil, hatta dolar alanlar hedef alınıyorsa hiç kimseye hoş geldin denmemekte. Yandaşlık falan yok. Benim şiarım, eğriye eğri...doğruya doğru...
Eyvallah
Mesele zaten gruplasmalar ne diyim herkes yesin birbirini bizim gibi taraf secmeyenlere her donem girior zaten
İşler terse döndü.
Trump konuşuyor dolar düşüyor
Tayyip konuşuyor dolar çıkıyor:kahkah:
Akşam 6.25'ten %10 daha girdim. Düşerse bi %10 daha gireceğim yarın sabah. %70 dolar olacak %30 da dursun artık TL'de. Hala düşerse fena patlayacak ama patlarsa patlasın artık ne yapayım. TL'den çok kazık yedik dolardan o kadar yiyemeyeceğimiz aşikar. Yıl başından bu yana TL %50 mi kaybetti, dolar kaybettirse kaybettirse %10 kaybettirecek, eninde sonunda yükselecek zaten. Toplantıyı bekleyeyim ne konuşacağını duyayım desem ben duyup işlem yapana kadar iş işten geçecek. Artık yukarıdan mukarıdan girdim ne olacaksa olacak hakkımızda hayırlısı.
Bu arada ekonomistlerin beklentiler de 6'dan aşağı mümkünatı yok inmez şeklinde hep. Bi tek Atilla Yeşilada tutturdu bir yıl sonu hedefi 5.5. Ondan başka 6 altını bekleyen kimse yok. 5.50'leri 5.70'leri telafuz eden kalmadı artık. Teknikçiler de 5.70-5.80'lerden ümidi kesti gibi. Sağ gösterip sol vururlarsa ayrı, ama beklenti yönünde gelişirse 6 altı pek oluru yok gibi.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Teknikte zaten düşüş görünüyormuş.
Twitter'da @sonperde11 'i takip ediyorum. 6.12 dip diyor. 3-4 gün içinde görünür. Sonra yükseliş diyor.
Mayıs ayında Eylül'de 7 var demişti. Eylül'de değil Ağustos'ta geldi.
Çok kişiyi takip kafa karıştırıyor. %50 ihtimalle yükseliş bekleyen de var düşüş de.
Teknikçi değilim. Tekniğe inanıyorum. Bence iyi olduğunu düşündüğüm teknikçileri takip ediyorum. YTD.
6 altı beklemiyorum olursada aldırmam en son ortalamam 6.34 civarı ekim sonuna kadar sat al yapmayı düşünmüyorum 6-6.20 noktası yapılacak her alımın iyi alım olacağı kanaatindeyim. ovp den bişey çıkmaz
şirketlerin borçlarının yapılandırılmasi kgf lerin yeniden düzenlenmesi 5-10.000 civarı ilk etapta lojman ve sosyal tesis satışı tasarruf tedbirleri özellikle araç kiralamalr ile kiradaki devlet dairlerinin kendi binalarına taşınması yabancıları 2-3 kurum satılması kamu bankalarındaki halka açıklıklıkların arttırılması gibi
Türkiyenin ön
müzdeki 1 yıl içinde 100 milyr doalr civarında birborcu döndürmesi vekaynakyaratması gerekiyor. bu dediğim tedbirlerden o para çıkmaz 15-20 milyar dolar (son aflarla gelenler dahil) dan fazlası olmaz ovp den
Mit misin , su yaptigin saglik li mi soyumu da arastirsaydin, burda hep dedim hatali seyleri soyluorum, ama oy vermek vatani bir gorev, akp secenekte var ise su an en iyisi.
Yazmiom deyip kac kere yazdin ben senin akil sagligini cok iyi anlaidm merwk etme, yazdiklaeim hep size cevap, ben buraya bugun 1 mesaj yazdim aslinda, gerisi 10 kisiye laf yetistirme
Hele kışa yaklaştığımız bu süreçte 6 nın altı zor gibi ekimen itibaren d*****n kuyruğu kopaçak.
dün banka müşteri temsilcim kredi vermek için armudun sapı üzümün çöpü ne bakıyoruz diyor
yani kriz yok suç kabzımallarda
Piyasaya baksan dolar düşüyor haftalık merkezin rezerve baksan 1.25 milyar dolar erimiş gitmis eeee bu kamiller dolar baskılayıp duruyor ama rezervi hiç oldu gitti kamillerin
gösterge 25.40 olmuş, artmış😊
döviz düşüşü ovp’nin habercisi. mb faiz artırımı yapmadan öncede aynısı oldu. 2-3 gün kala düştü.Artık yapılacak olaylardan gelişmelerden önce düşüyor.
Sonra hızlı bir artış.
25 eylülde fed var , eğerki piyasa tepki vermezse , fed açıklama yaptığı gün dövizi durduramazlar.(Fed faiz artırırsa dolar yükselir)
6nın altını görmez çok iyimser rakam.
Eğer dolar 7.20yi gördüyse oraya demir atar.MB bile 6.59 öngörüyor.Kaldı ki o rakam kesin kırpılmıştır.Hayırlısı bekleyip görelim.Günlük al sat yapan karlı çıkamaz.3 ila 6 ay sabırlı olan kazanır illaki :)
Anaaaa reyiz kriz miriz yok diyor, o zaman ( ovp ) orta vadeli program da yok olması gerekiyor.
"Kriz falan yok, manipülasyon" tarihin yazacağı sözlerden biri olacak bu. Nasıl bir yorumla yazarlar acaba?
Öyle bir krizdi ki yaşanan gerçekle koparmıştı bağını yöneten , olabilir mesela.
Diren Çizgi :)
https://i.resimyukle.xyz/5LA084.png
BIM'den bildiriyorum kriz yok, kasiyerler ellerinde yeni zamli etiketlerlen manipulasyon yapiyorlar!:he:
Atacan iceriye bu kasiyerleri, manipulasyon falan kalmaz!:kahkah:
Toplum olarak bizim asıl sorunumuz ; Cumhuriyete ve Demokrasiye erken kavuşmamızdan kaynaklanmakta.Biz bu değerleri,padişahlara, dikta rejimlere savaş vererek kazanmadık.
Altıyüzyıl boyunca biat kültürüyle yaşamış,biatçılık genlerine işlemiş bir halkı,ulu önder Atatürk ve silah arkadaşları solucan deliğinden geçirip paralel evrende demokrasi ve cumhuriyetle tanıştırdılar.Ama bu değerler büyük çoğunluğun genlerine uymadığından,bu günlere geldik.Bugün camilerde ezan okunuyorsa Atatürk'ün sayesindedir.Bu ülkede kime başını örtme denmiş? benimde ailemde herkes başını örtüyo..ama sen bunu sıkmabaş türban diye bişey icat edip siyasi kimlik haline getirirsen işler karışır..
Dünyanın hiçbir ülkesinde askerlerin Cumhuriyet getirdiği görülmemiştir,bu durum sadece bize özgüdür.Dünyada cumhuriyete kavuşan halklar savaşarak elde etmişlerdir, bize tepeden indiği için kıymetini bilemedik,bu gidşle bilemiyeceğizde...
Biatçı genlerine dönen çoğunluk sayesinde seçtiğimiz politikacılar;
-----Demokrasi ;bizim için bir Tranvaydır ! işimiz bitince ineriz diyebilmektedir.Hadi bunlar görevini yapıyor diyelim,körü körüne bunları savunanlara ne diyelim...!!!
(şu anda başımıza getirelen siyasi gücün sahipleri,inanın muhalefetle daha fazla ilgileniyorlar.)
-----Son söz;....Katranı Kaynatsan Olurmu Şeker, Cinsini Sevdiğim!!!!???...Cinsine Çeker....
19.şubat.2001 krizi öncesi ve sonrası olanlar, yumuşamalar, iyi haberler, kötü haberler, yüksek faiz lobisi demeler, siyasilerin söylemleri,
ilk hafif vuran krizden sonra 16.ocak.2001'de abn-bank amro'nun Türk tahvillerine yatırım yapın lafları(27:07) vs. 45 dakikalık bir video, dikkatle izlenmeli, gazete kupürlerini durdurup okuyun;
Videoyu hazırlayanlar Ecevit'in serbest kura geçtikten sonra kurdaki artış yapay laflarını koymamışlar onu da ben ekleyeyim, siyaset pek değişmemiş:
https://i.hizliresim.com/lZgyXk.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=NN4VuICLrZc&t=2021shttps://www.youtube.com/watch?v=NN4VuICLrZc&t=2021s
Senin kardesin okulun onunde joplandi mi? Imam hatipe basortulu girior diye? Ole bir psikoloji ki inan pkk ya bile hak veriorsun. Benim karima kizima dokunan devlet benim devletim olamaz dedim. Askerde iceri alinmadi ailemin getirdigi meyve. Ama kesler esrar sokup kogusta kafa bulurken nerdeydi hassasiyet. Allah diyoruz diye komtunlar kiziyordu, tanri deyin diye. Bu milleti uzaydan ataturk getirmedi, vizyon getirmis olabilir ki ben de hayranligimi soyledim. Ama ataturk bile bu millete koyluye ovgu dizerken sonraki chp asker zihniyeti halki asagi gordu. Fetonun devlete yerlesmesi, akpnin gelmesi hep o ezilmialige isyandi. Diyorum ki dusunun duzelin, atalarinizin gorusunu koru korune savunmayin. Ole ezbere eski turkiye diliyle yazip, korler sagirlar birbirini agirlar yapmayin, ben buraya akp yandasligi yapip yazsam, ve 2 troll bulsaydim dogdugunuza burda yazdiginiza pisman olurdunuz. Ole hep beraber saldirin dusmana yapmanizin hic bir kiymeti yok. Celiski buldum diyen adama da cevabi yazdik ama onu alintilayan yok, cunku maksat asil dogruyu degil kendi dogrusunu savunma olayi.
Burada benim hakkimda konusmadikca yazmayacagim soleyecegim seyleri soledim. Alan alir almayan almaz ama birileri trolluk yapior kasiyor devamli maksatli.
ne krizi yahu 4 ay önce 51 tl ye aldığım şey talep görüyorki fiyatını 105 e güncellemişler
https://i.resimyukle.xyz/07JSzA.jpg
Bugün eczenede etiket getirdim diye herhalde ilaç mümessili idi biri girdi...Etiketleri gördüm...Bioxin diye bi etiket 87.90 yada 89.70 TL yazıyordu üstünde...Eski fiyatı neydi ne işe yarar bilmiyorum bunun...
Herkese iyi akşamlar
Burada yazılanları büyük bir zevkle okuyorum. Burada yazılan yazılardan çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Yazmasamda en azından teşekkür etmek istedim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.
Saygılar
BAŞKOMUTAN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK