Seans bitmeden bir çorba daha içersin belki ama sağlığını da düşün
Printable View
Seans bitmeden bir çorba daha içersin belki ama sağlığını da düşün
Hem ben kimim ki diyor hem de daha iki kere çorba içeceksin diyor...sen kimsin? Hiçbirşey olmadığını biliyorum da sırf burda millete gaz vermek için pandalık yapıyorsun ya, ona engel olmak için yazıyorum, yoksa bur harfime değmezsin, seni gidi panda...
Sen neler olduğunu tahmin ediyorsun
Reza çoktan öttü, yeni gün yüzüne çıkmamış dinlemeler 2015 yılından, 1 numaralı sanık falan
Ama #ULAS ın alacakları EURO
Üzgünüm ama yakında bir Özal bir Derviş gönderecekler
ben kazandığıma bakarım sen atta çok gitmişsin
Bu pandaya soru sorup adam yerine koyuyorsunuz, sonra da....
Bir geyik var arada, kimse geyik yapmıyor.
Evet twitter kullanıyoruz ve @bigborsanın sıkı takipçileriyiz! @bigborsa Ulaşı 1.64 den aldı hisse 1.41'e düştü. Biz 1.52 den aldık. Bilanço sonrası biz 2.24 ten satıp 2.08 ortalamayla tekrar aldık. Sonra @bigborsa 2.17 den sattığını yazdı hisse o an 2.12 alıştaydı bizde bunun üzerine sonradan aldıklarımızı geri verdik. Pandayla @bigborsanın kıyaslamasınada sadece gülüyoruz. Panda daha bilanço gelmeden 1.90 lardan grubundaki bazı kimselere bilançoda 3 milyon kar gelecek diye gizliden satırırken @bigborsa alenen sattım diye yazdı. Gerel ve Arenaya gelince orada da işlem yaptık ve ortalama %30 karla çıktık o hisselerde de bir kişi bile @bigborsa yüzünden kaybettik diyemez! Biz ne enayi nede salağız! Ulaşta film henüz bitmedi belki mutlu sonlada bitmeyecek bununda bilincindeyiz ama bunun içinde kimseyi suçlamayız hikayesine güvendik aldık hata bizim deriz. Ulaş 1.50 lerden 2.26 ya giderkende aynı teraneyi "1,40 dan alırım" diyenler şimdi bilge oldu başımıza! Unutmayın dürüstlük konusunda @bigborsa çoğunuzu cebinden çıkarır.
Başkasının şeysiyle gerdeğe girmeyin der ve Behlül kaçar :shh:
Bu dinlemeler FBI danmış, Zarrab ötmeyecek olsa ABD'ye niye teslim olsun
Orada itirafçılara hükümet maaş bağlıyor, yini bir hayat sağlıyor, yolsuluk yaptınsa para cezası falanla çıkabiliyorsun
Anlaşma yapma gibi durumlar var.
1 numaralı sanık kim bilmiyoruz
Dinlemede kim var bilmiyoruz
Bildiğimiz Halkbank müdür yardımcısının dinlemesi olduğu
Dinlemelerin 2015 yılında yapıldığı
Siyasi olduğunu herkes biliyor, bu konuda taraf değiliz, it iti ısırmış diye bakarız
https://invst.ly/5voo9
Hiç kimseyi taraftarları kahraman yapamaz, kahramanı kahraman yapan en güçlü düşmanlarına karşı kazandığı zaferlerdir.
Sayenizde daha çok kazanıyoruz.
https://invst.ly/5voo9
B grubu hisse olmak için piyasadaki hisse değeri 10 milyon olması gerekiyor
11 milyon/ %65 = 6,900 X1,55 ortalama = 10,690.000 TL ile B grubu oluyor
B grubu olunca borsada sattıklarını da ekleyecek ve %100 bedelsiz ve %100 bedelli sermaye artırımı olabilir
Adam tweette da izleyip burada laf çakıyor
Engelledim, aracılarla af diledi
Şimdi herşeyi reTweet ediyor
Ama burada laf çakmaya devam ediyor
Sorun yok, muhabbet olsun
Burada olduğuna göre bir şekilde yine çarparız onu
Bize böyle adamlar lazım
Son anda alan
Bak big kardeş, abd deki mahkemenin anlamı yok.sonuçta 17-25 aralığı yapanlar da darbeyi yaanlarda aynı kişiler ve arkasında abd var.keriz yerine koyma insanları.baraha denen savcının fetöyle ilişkisini bilmeyen yok.o yüzden boşa kürek çekme abd değil dünya gelse bizi çökertemez.
Bak Behlül sen olumsuz yorumlar yapmaya başladığında bu hisse 1.60 lardan 2.26 ya yaklaşık %45 prim yaptı! Belki o zaman almayı düşünenler bu yorumların yüzünden almadı. Şimdi ben söylemiştim diye kendine paye takarken birde bardağın bu tarafından bak. El şeyiyle gerdeğe girmek derken aslında kendini tarif ediyorsun.
FETÖ yü devlete yerleştiren ********ler, hırsızlıkları ortaya çıkınca FETÖ cü geçmişini unutturmak için herkese FETÖ cü diyor.
Arsaları verdiklerini unuttuk mu sandınız, irticayı tehdit olmaktan çıkarıp askeriyeye FETÖ cü subayları yerleştirmelrerini unuttuk mu?
Adam özür diledi
Siz hal aynısınız
Hırsızın binlerce dinlemesi var
Hırsız katil yaz google 70 bin video bir milyon haber çıkıyor
Ses kayıtları çıkıyor
Bunların hesabı sorulacak, FETÖ iti de sokaklarda sürüklenecek
Cahilsin Maltaülke Yunanistanla ilgisi yok
Vergisi olmadığı için orada aklama yapılıyor
Çaldıkları
Açıkça yazıyoruz
ULAS almayın
Tweette de bizi takip etmeyin
Bize kim olduğunuzu söyleyin biz engelleyelim
Gizli takip edip orada yalakalık yapıp burda hakaret ediyorsunuz
Bizim takipcimiz 100 ken ULUUN %400 yaptı, hergün
20 kişiyi engelliyoruz, 2000 de sayıyı sabitledik
İstesek 100.000 takipçiye de ulaşırız. Bu işlerin bazı incelikleri var.
En son 100 büyük kalacak diğerleri gidecek
Garibanlar en son gelir, onlardan kazanmak istemiyoruz
Geçen sefer en pahalı maliyet City idi ona sattık, takasları burada da paylaşmışlardı.
30 hisse tavan yaptı... Tık yokkkkkkkkkkkkk
Mynette su an 115 kişi izlio robot mu izlio ky mi çözemedik tabi ;)
#ULAS
Patron yine hisse sattı
Bu işe bir anlam veremiyoruz
B grubu olmak için mi? Bedelli için mi?
Kişisel döviz borçları için mi?
Şirketin alacakları şüpheli mi?
Şirkete sorduk, görüşme kayıt altına alındı
Şüpheli alacak yok denildi
Bu para gelecekse 3,33 olacaktır.
ytd
Ulan g.lalesi hani 17 sinde 3.33 oluyordu
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak satışı Ak Yatırım'dan yapılıyor. Ak Yatırımın elinde halen 581578 lot hisse var.