bu adam ammacı nedir başkası satiyor o alıyor
Printable View
bu adam ammacı nedir başkası satiyor o alıyor
aslında olay çok basit; şirket hisse satmak istiyordu ama direk satsa istediği yerden alıcı bulamayacaktı! galip geldi kağıdı yukarı çekti salarken alım yapıyormuş gibi yapıp diğer taraftan açık yaptırıp elindekini yukardan çıktı ve bu esnada şirkette malı alacak yatırımcıyı ürkütmeden 2 nin üstünde kalarak satmayı başardı ve başarmaya da devam ediyor! peki bu satış nerde biter ve bu kadar ky kağıda sarmışken galip bu insanları hoş geldiniz gelin hep beraber tavan tavan gidelim zengin olun der mi?
YTD.
Benim bildiğim galip dün virman yoluyla 3.30 dan aldığı haber geldiği anda metro daydi mal şimdi denizde gözüküyor dün yatırım finansman la 9 milyon mal sattı bugün kağıt 2.45 i gördü oradan bastı 2.30 a 2milyon kusurde şu ana kadar sattı öğleden sonrada devam edecek gibi benim tahminim birincisi galip in aldığı 30 milyon hissenin 2.30 değilde daha düşük olabilir yoksa dün alınan mali anında denize aktarıp yatırım finans yoluyla satmaz çünkü 30 milyonluk hisseyi 2.30 dan alıp 2.30dan satmaz.ikinci olarak metronun girişini fırsat bilen yatırım finansman satışa geçmiş olabilir diyecek ama bana göre çok zayıf bir ihtimal lafın kısası biz bunlarla ugrasamayiz her an ekran başında olacan elin tuzda olacak bunlar garibana ekmek yedirmez o yüzden dikkat edin arkadaşlar YTD
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bişey daha ekleyim yukarıdaki yazıya ek olarak tahmin sadece galipte bu 30 milyonu cumaya kadar bosaltmazsa bende bişey bilmiyorum zaten dün den beri 10 kusur milyon sattı tekrar söylüyorum tahmini olarak düşündüm kimse etkilenmesin alan alır satan satar yalnız kağıda aşık olmayın STOP noktanizi iyi hesap edin herkese bol kazançlar bu kumar aleminde YTD
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katılıyorum..👍👍👍
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam mal çakacak yer arıyor...1.30 dan anlaşmıştır 30 milyon lotu
Arkadaşlar benzer şeyler ygyo'da da yaptılar.Bir gün önce hisseyi yükselttiler sonra da metroya virman yoluyla sattık diyip o gün tabana verdiler.İki gün sonra metro elimdekileri sattım dedi.eğer şirket alıyorsa genelde sadece açık olan kısım değil A grubu da satın alınır.Bakınız ECBYO.Tabi ne olur bilemeyiz ama sadece aradaki benzerlikleri söyledim.
Risk herkesin farklıdır hocam, 2.33 den aldım tabandan dün. 2.43 e verdim çok değil 5000 lot hepsi. Zarar da edebilirdim. 2.29 dan alış girdim verirse bakacağız. 10 kademe alta ya da üste. Bu hisse artık kumar masasıdır. Herkes ona göre hareket etmeli. Kar da var zarar da 5000 10000 lot önemli değil. Daha çok hareket olacaktır. 2.33 bence önemli kapanışda kırmayacağını düşünmekteyim. Yanılabilirim, yanılmışım der çıkarım.
Ek 17933
6153000 artıda ama bu eksi kapatmaz demek değil !!
Ek 17934
2.30 daki üç milyon bir anda 200 bin lot satışla kalkabilir. Her zamanki aynı tarz. Gerçek de olabilir o zaman?
31 de ne var
2,30'a yığmış milyon lotu, ben buradan anlaştım daha aşağısı yok diyor hesapta...Bakacağız, 2.30'dan mı anlaşmış, az sonra belli olur....:) YTD
Ek 17937
enteresan
Burda borsa cahili çok milyon lotu yığmasının anlamı yok, bu adamın hisselerinde işlem yapmamak en büyük cezadır, hala bunu anlamayan ky var. Galibe suç bulmuyorum, böyle kek çöken etrafta vuracak kırbacı🤣
benim bildiğim alışlara mal yığılırsa hisse düşer..satışa malı yığarsada yükselir hisseler
8 milyon lot artıda amaç ne olabilir gerçek yatrım mı yoksa batırım mı yoksa açıkcı çarpmak ta olaiblir açığa satış varmı gören oldumu
https://i.hizliresim.com/Vr1pjr.png
29 a vermedi bunim kumarım biter size bol kazançlar
Güzel pörtföy batırır bu adam...ytd
Bu fiyatlardan yüzde 30 kazandırması millete sattıklari malın zararını kapatması demek...yatırım yaparken 40 kere düşünün derim...ytd
Bulduğu alıcıya saplıyor dikkat edin..ytd
Bu tip adamlara fırsat vermezse küçük yatırımcı borsamız eskiden küçük yatırımcınında kazandığı günlere geri döner...ytd
Ne oldu milyon lotlar?
30 milyon lota kişi başına 10.000 lottan 3000 tane küçük yatırımcı bulduğu zaman basar çıkar...1.30 fiyattanda anlaştıysa 2 tl ortalamayla hisseden çıksa dahi 21 milyon karla çıkmış olur...hesabını siz yapın...ytd
birazdan da bi anda 21x lara salar mı sizce? yazdım tam gönderiyordum 219 a bastı
Hiç üzmez, kim kaçtan istiyorsa verir...Aşağıya emir toplansın hele, hele 2.29-2,30'dan aşağısı yok hissini hele bir versin, aşağıda emir toplansın hele, tek tuş küt, yanlış mı görüyorum ekranda sanırısın, inanasın gelmez, kan beynine hücum eder, aha şimdi hanıma ne diyeceğiz akşam diye düşünmeye başlarsın, ulan çocuğun okul parası gelir aklına, kirayı yatırmış mıydık lan, ne kadar beklerim acaba, o kadar bekleyemem, nakite ihtiyacım olacak, tühhh, bundan kol bacak keseyim, başkasından çıkarırım dersin, çıkarır mısın? işte orası muamma......uzar gider..YTD
Ver 10 kademe alıştıra alıştıra..ytd
gel vatandaş gel turşuluk mallar burda geeel! kıbrısın kumarı tukaşın salçası... ister çevir ister devir! parayı bedava kazandım diyorsan korkma gel!
YTD.
😊😊😊
ulaaa aqw galiti nerden geldin bulaştın arkadaş.. hisse zaten belli bir kıvamda yürüyordu geldi anasını ....ti kağıdın:vk:
Alttı var mıymış yokmuymuş gördü mü konuşanlar, bu adamların tarzı bu, 1 sene önce 1 den anlaşırlar sizin haberiniz olmaz
Hareketler klasik galip hareketleri. Kiler gyo Dada aynısını yapardı geçen sene. Kiler 4-5 arasıydı. Sonra soluğu 3,5 de aldı ve sürünme moduna girdi. Bu adamın ne yapmaya çalıştığını kimse anlayamaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yedirmeyin çolunuzun çocuğunuzun rızkını...ytd
Milletin umutları1.50 de tükenir...ytd
219-220 alıştırma ya da kıvama getirme çalışmaları başlamış görünüyor bakalım birazdan da bi anda 19x lara çekecek mi?
YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ SADECE KİŞİSEL DÜŞÜNCE BARINDIRIR. YAZILANLARA GÖRE İŞLEM YAPMANIZ ZARAR ETMENİZE YOL AÇABİLİR!
bana bu iş tam tamına yaklaşık olarak 150000 liraya mal oldu portföyümün neredeyse %20 si pul oldu! tam tamına ve neredeyse dememdeki sebepse, kafamı ne hale getirdiğinin işareti:drunk::vk::thumbdown: