Herhalde yükseliş bu kadarmış. Şu endeksin yükseldiği gün bile yüzde 6 dan fazla düştü. Zaten benim olduğum kâğıt kazandırsa şaşardım...
Herhalde yükseliş bu kadarmış. Şu endeksin yükseldiği gün bile yüzde 6 dan fazla düştü. Zaten benim olduğum kâğıt kazandırsa şaşardım...
Kardeşim öyle düşünme, endeks gittiğinde bu tip sahipli kağıtlar gitmez, büyük kağıtlarla uğraşırlar, canını sıkma.
Ytd
Saygılarımla
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1, 5 ay evvel satış gerçekleştirilen işlemi, KAP ta yeni veren onurlu şirket !!!
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron süzme olunca sonuç böyle oluyor malesef.Elinden gelse burdaki her bir lot yatırımcısına kan kusturur ya neyseki bu kez durum farklı.
Süreç ilerliyor herifçioğlu hala satış baskısı uyguluyor.Birde bu Tamcık a uzman borsacı derlerdi.Azıcık aklı başında olsa süreç başlar başlamaz 0.85 -1.00 aralığına hisseyi taşır al satçılara fırsat tanımazdı.Ama Tamcık ne yaptı?Haberler gelirken hisseyi aşağılara sürdü.E ne oldu speddy gonzalezler geldi şurdan aldım şurdan sattım demeye hedefler vermeye ben bu hissenin ciğerini bilirim demeye başladılar.Piyasada kısa süreli vurkaç yapmak isteyenler hisseye dadandı.E kime yaradı şimdi bu .Patron nasıl bir uzman borsacıdır şimdi?
94 tuttu :/
13 Şubat günlük takas
Ek 15126
Ben yarından sonra bir yükseliş bekliyorum. Yarın 87-88 bandına gerileyen, ertesi gün hızlı bir yükseliş yapabilir ve zirveyi testedebilir... Yatırım tavsiyesi değildir...
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah tahsis geeceklesir, bugune kadar şirkete olan güvensizlik ortadan kalkar, kasaya girecek olan 44 milyon; borçların kapatılmasına, yeni yatirimlara, şirketin çok daha güçlü hale gelmesine neden olur ve zarardaki arkadaşlar kara geçer....Herkese bol ve bereketli kazançlar....YATİRİM TAVSİYESİ DEGİLDİR....
bu hissenin grafiğini yorumlayacak üstat var mı? 0.90 da takıldı kaldı, 1 in üstüne dtdr diye bekliyorum ama bakalım...
TOBO...
Arkadaşlar bu noktada bir uyarı yapmayı gerekli görüyorum.Şimdi bu arkadaş biliyorsunuz mimli.Böyle göstere göstere bu tahsisli olayını gerçekleştirir mi tereddüt içindeyim.Yani bir hafta sonra gerçekleşeceğine kesin gözüyle bakılan tahsisliden bir hafta on güne size %20 minimum kazanç vadediyor.
Biliyorsunuz 0.68-0.76 arasında bir boşluk bıraktı ve yine biliyorsunuz ki 1.00-1.01 atakları yaptığında çok yüksek sayılabilecek işlem hacimleri yaptı.
Şôyle bir beyin fırtınası yaparsak yaklaşık iki yıldır topladığı malları bu tahsisli ayağına millete dağıtmış olabilir.Kısa süre içinde de alıcı bulamadık tahsisli gerçekleşemeyecek şeklinde bir haber gönderirse bu kez o dolmayan gap rahatlıkla görülür.Yaptıkları yapacaklarının işareti ise bu ihtimal hiçte uzak değil.
Benim bu ihtimali dile getirmemdeki amacım her türlü ihtimale kendinizi hazırlamalısınız sadece olumlu sonuçlara odaklanmayın.Allah herkezin gönlüne göre versin.
Dealer arkadaş doğru söylüyor. Bardağın dolu tarafına da boş tarafına da bakmak lazım. Eğer tahsis gerçekleşirse yukarılara doğru yol alır, ama gerceklestiremiyoruz derse 60 KURUSLARA yolculuk başlar... Zaten şirkete güven olsaydı şimdi hisse 1,5 TL idi....Ekimde kurul olmuş, ocakta SPK onaylamış üzerinden tam 4 ay geçmiş, 4 aylık bu sürede bu adamlar hala nitelikli yatirimci bulamadilarsa da bunlara yuhhh demek lazım. Bu şirket için tam bir fiyasko olur ve zaten güvensiz olan şirkete iyice güven azalır ve diğer 2 hissesi gibi gözaltında alır soluğu...Ben yatırımcı bulamasalar bile patronun kendisinin alacağını ya da birilerine aldiracagini düşünüyorum. Burada tek sıkıntı 6 AY SATAMAMA SARTİ BENCE... Bu şart patronun hesabını bozdu bence...Eğer bu şart olmasa patron hisseyi yukarılara götürüp ky nin kucağına bırakacaktı bence... Herşeyin hayırlısı... Herkes kararını iyi ve kötü seneryolari düşünerek versin...
YİGİT BARAN siz neler dusunuyorsunuz? Biliyorum 22 Subata kadar yorum yapmayacağım dediniz ama süre azalıyor ne olur sizce????
İyi akşamlar. Ben de fikrimi sunayım.Durup dururken kimse tahsisli için başvuru yapmaz.Var ki bir alacaklı, bir ortak niyeti başvurusu o yüzden yapıldı diye düşünüyorum. Yoksa niye Spk nezdinde karışmayı çizsin ki.zaten atacağı bir mermi kalmıştı..biz ky ler nezdinde zaten çizdirdi de..Burada Spk mı zorladı onu da bilemeyiz tabi ne de olsa özkaynak erimişti..Gelecek olan paranın nerelere aktarılacağına dair Kap ta açık açık planları yayınladılar.Demek ki kesin gözüyle bakılıyor, yoksa niye kafa patlatsınlar ve Kap ta yayınlasınlar ki..Mantıklı düşünüldüğünde alternatif ve şıklar değerlendirildiğinde normal şartlarda bu işin olumlu bitmesi lazım.Ama terazinin öbür tarafına da bakınca da karakterli !!! bir firma sahibi var. Bekleyip göreceğiz. Umarım olumlu sonuçlanır da ben dahil millet bu karakterli Tamcık tan kurtulur.
Yarın yatırımcı iliskilerini arayip görüşeceğim sabah. Bakalım nitelikli yatirimci arayışı ne durumda, tahsisli ücreti yatırıldı mı? Ne zaman açıklama yapılacak ne olacak ne bitecek?
Görüşme neticesini bildirmenizi rica ederiz.
Spk yeni bir tebliğ yayınladı,buna göre patron mal sattıktan sonra bildirim yapabilecek,buda egcyo için iyi bir durum.
Kalan son 1 hafta,her geçen gün karamsar olmaya başladım,ne oluyor böyle ? Bi tahsisli yapamadılar
Patronun malı, muhtelif aracı kurumlarında farklı isimlerde dağınık olduğunu düşündüğüm için böyle bir açıklama gereği duymayacaktır düşüncesindeyim.:vk:
Milleti fena paniklettiler. Malı kaptilar altlardan.
Bu tahsisli sanki ciddi ciddi geliyor gibi. Bakar mısınız hareketlere! Tekrardan 0.90 üstüne atarsa inanmaya başlayacağım.
Spk nin yeni tebliği borçlu şirketlerin bedelli yapmasının önünü açıyor ,şimd bunlarda tahsisliden vaz geçip acaba yeni bir bedelli içinmi başvuru yapacaklar,her türlü iyi olur bedelli çünkü 1 liranın üstüne atması lazım bu durumda
Şimdi bu yapılan salma hareketini ve toparlanmayı iyi yorumlamak gerek. Bakalım 0.9x lere atabilecek miyiz?
88-90 arası kademeler boş gibi.
90 altı 2 milyon mal toplasa ki toplamış görünüyor kara bak.
Alış satış zaten 2,5 milyon. 1 milyon belki.
Kısaca patronun acıması yok. Para kazandırmak istemiyor. Kısa zamanda girenlerin de canını fena yakıyor. Hissenin huyunu bilmeyen bulaşmasın derim.
Farklı forumlarda daha tahsisliyi, şartlı onayın ne olduğunu bilmeyenlerin hisseye bulaştigini okuyorum. Sonra asansör gibi inip çıkıyoruz 3-5 defadir.
İn çık hareketlerine bakılırsa tahsis gerçekleşecek gibi duruyor.
Gerçekleşmesi durumunda çok büyük beklentiler içine girmek ne kadar doğru onuda tartışalım.Ben onay gelirse kısada maksimum göreceği noktanın 1.20 seviyeleri olacağını tahmin ediyorum.Ve tekrar 1.00 i test edip destek yapmak isteyecektir diye düşünüyorum.Tabi sözde alan firmanın ismi cismi ve kısa sürede haber bombardımanına girip girmeyeceğide önemli.
Ne olursa olsun artık 0.60 seviyelerde olmamak güzel.Hakkımız olanı istiyoruz.Endeks şahlanırken hisseler üçe beşe katlarken öylece seyrettik.Bu hisse bu atağı endeksle ilk yükselenler içinde yapsaydı şimdiye çoktan satıp adam akıllı bir hisseye geçip huzurla koltuğumuzda otururduk.Ama şırıngayla kan alma yöntemini seçti Tamcık.
Şirketin 12 aylık bilanço açıklama zamanınında sonuna geliniyor. Bakalım ne olacak,
Şirket hani 12. ayda Doğa tarımda üretimi durdurarak hayvanları ve çiftliği reforme etme kararı almıştıya, ne yaptılar acaba 461 den fazla ( 2015 de 808 olan) büyükbaş hayvanı, sattılarmı ne oldu acep, yerine yeni ırk hayvanları aldılarmı, bilançoda bunlar belirtilecekmi, sattilarsa bu hayvanların parası ne oldu yada ne olacak bunlarda merak konusu.
Birazda şirketin iş ve işleyişini takip edelim bakalım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bilançosundan hiçbir zaman olumlu netice alınamamıştı, şimdi de olacağını sanmıyorum.10 mio kar yapsa nolur. Alınan tahsisli kararı başka firmada olsaydı şu sıralarda 1, 50 lerde gezinirdik.Tamcık kendi çöplüğünde oynuyor . Baskıla bakalım nereye kadar.
Endeks 2 günde 3000 puan yaptı, bizimkinin başı hep eğik.
Ayrıca malum borsaderinlik sitesi artık veri yayınlamadığı için , derinlik kullanan arkadaşların arada bir ekran görüntüsünü paylaşırsa sevaba girer. Hayırlı cumalar....
119 178 0.89 0.90 39 956
64 797 0.88 0.91 142 139
50 509 0.87 0.92 32 339
47 259 0.86 0.93 8 650
46 290 0.85 0.94 18 296
327 634 toplam hacim
Saol dostum
Altta 0.88, üstte 0.91 de set koymuşlar. Sazan gelir mi diye bekliyorlar. Eğer derdi mal toplamaksa ,yap 1 TL hareketi zaten dökülür malı millet.
fiyat olarak 3 gündür endeks inse de çıksa da 0.90 da tutulmaya çalişiliyor birileri buralardan birşeyler yapacak bi anda düğmeye basacak ama hayırlısı bakalım yön yukarı olması dileğiyle ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunların yapacağı tahsislinin de, yapacağı yatırımların da, kapatacagi borçların da, satacağı camislarin da, tancigin da.... Böyle şirket mı olur? Tahsislinin kime yapılacağı belli değil, 22 Subata 4 işgünü kalmış tahsis ücretini yatırıp yatırdıkları belli değil, kapa bir haber gönderdiler ne yediği belirsiz başka da bir şey yok... Allah sonumuzu hayır etsin, en iyisi fazla risk almadan şu bir kaç günde hisserin yarısını satmak... Bunlardan bir cacık olacağı yok...ytd