Dindar şirket :)
Printable View
Mahküm olduk ne çare.bakıyorum kimseler yok bu hissede.aklı başında kimse girmez.allah bizi kurtarsın.
hisseyi kim yapıyo zannediyorsunuz,babasının ölümünden aldığı beddulardan bi parça ibret alır,bunların kanı bozukkkk
Büyük resimde 2.5-3 ayda değişen pek bir şey yok.. Ağırlıklı olarak A1 - Info önderliğinde, yüksek maliyetle yakaladıklarının psikolojilerini ezme ve kısa niyetle girenler üzerinden çorba faaliyetlerine devam ediyorlar.. Beklemeyi göze alıp bu fiyatlardan "al-parket" yapanlar en sevmedikleri kitle oluyordur muhtemelen..
Grafik haftalık, ancak an itibariyle çiziklerden 0.75 aynı zamanda 50 günlük, 0.83-84 te 100 günlük ortalamalar.. Bunlar aşıldıkça hareketlenebilir, ancak şu belirsizlik ortamında beklentileri "kış" tutmak benim gibi taşıyıcıların psikolojisi için daha sağlıklı olabilir.. Ekstra olumsuzluk olmadıkça aşağı marj kısıtlı; diğer taraftan temettü vs olmadığı ve fonların bulaşma ihtimali çok düşük grupta olduğundan ekibi zorlayacak bir şey yok; yani ne kadar bekletecekleri meçhul. Çatır çutur 2X yapsa da, daha epey bir süre buralarda süründürse de şaşırtmaz beni..
https://i.hizliresim.com/ra1lcuj.jpg
Sayın Kazancı
Bu şirketin bitti oynamıyorum gibi bir sonu olmaz değil mi
Yani finansallar harikalaştırışmış
Deli kar borç yok ve şu an çok ucuz kalmaya devam ediyor
Yani her gelen alıyor rahat rahat
Bir ihtimal varmıdır acaba
Çok teşekkür ederim zahmet verdim
Çok teşekkür ederim🙏🏻
İhtiyacım olmayan bir parayı en az 2 yılı göze alarak kumar parası olarak yatırdım. Umarım iyi olur....
Kumar parası: sadece eğlence için harcanacak geri dönüşü beklenmeyen ama dönerse ekstra mutluluk verecek, tamamı kaybedilirse bile üzüntü vermeyecek sadece keyif için ayrılan para demek👍🏻Aynı şekilde ben de kumar parası için ayırdığım bir mebla ile hissedeyim açıkçası😂😂😂😂😂😂
Sn Kazancı, temettü vermeyen, sık sık bedelli yaparak yatırımcının cebindeki paraya göz diken, ciddi fiyat oynaklıkları olan (1 liradan 10 liraya gidip, sonra oradan tekrar 65 krş a gelen), sürekli yatırımcısını bıktırıp yüksekten sattığı hisseleri alttan toplayıp yine k'ye devreden ve bu şekilde para kazanılan ve genellikle de BİST 100 dışında olan hisseler benim gözümde kumar hisseleridir. Tabii sizin görüşünüz farklı olabilir, ona da saygı duyarım....
Kumar oynamaya mı geldik buraya?
Yanlış yatırım diyebilirsiniz.
Adese temeli dünden daha iyi fiyatı daha kötü
Vardır bildikleri...
Bu şirket çok ucuz kalmış niye gitmiyor acaba
temel göstergeler biraz problem san ki
ihlastan farkı yok
İhlâstan farkı var.. fiyatı..
PD/DD değerine de bakın
Gayrimenkullerin adam gibi değerlemesi yapılmadı
İmaş Makina fiyatlanmadı
Umut işte :)
Selam arkadaşlar tahtacı hangı kurumlardan işlem yapıyor genelde
Ctıy yabancı geçen hafta alımı artmış..fiyatı çok ucuz da..ucuzunda ucuzu olabilir mi?bütün mesele bu
Daha almadım beklemedeyim belkı uzun vade düşünüyorum ama ne olur bılmem
Kayıt kendı halıne bırakılmiş gibi
Hafiz abi aldın mı 69 dan
Kendi hali olur mu...kagıt gitti..
En azından (-) değil.sn.kazancı..😂
Nazar etmişsin gardaşım
0,85-0,87 üzerine atmadığı sürece heyecan yapmamalı
Uzun vadeli bir yükseliş için ema200 üzerine çıkmalı (1,12)
Temel güzelde tekniği beş para etmez çöp...
Sayın unsali sizin gibi üstadlar varken bana düşmez ben 74 den alırım ama o rakam dan almam
Hayırlısı..69 dan ufak bir giriş.
Özel den de yazabılırsın sorun yk
Est.hafız abi..ne üstadı..biz mikro ky.cıyız..
Hedef ne hocam