Bence alan satan aynı. Al gülüm ver gülüm ile düşük hacimle hisse fiyatını insafsızca düşürüyorlar.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bence alan satan aynı. Al gülüm ver gülüm ile düşük hacimle hisse fiyatını insafsızca düşürüyorlar.
sonuç olarak hissenin %90 dan fazlası yabancıların ellerinde. Kendileri bilir ben beklerim. Zararım 50 bin lirayı geçti. Umrumda değil
50 yi kırdırtmadılar iyi bi şey bu yalnız 15 Ler hayal artık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu gün iyi dayandı diyenlere zaten biz önden önden düştük diyorum o yüzden düşmedik bu gün
Yarın düşer merak etme. Elleri yoruldu. Ara verdiler
Hayırlı mesailer...
Mesaj başı mı? Saat başı?
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Haber düştü iyi mi düşüşün sebebi bu mu ama not negatiften durağana çıkarılmış var mı yorumlayacak olan haber bu
KAP: TCELL [ ] TURKCELL ILETISIM HIZMETLERI A.S. KREDI DERECELENDIRMESI
08.05.2018 20:29:16
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/682093 DOSYALAR: KREDI DERECELENDIRMESI 2018-05-08 DIL SECIMI DIL SECIMI TURKCE INGILIZCE YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? EVET (YES) YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO) KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI 17.09.2015 YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO) BILDIRIM ICERIGI ACIKLAMALAR ACIKLAMA ULUSLARARASI DERECELENDIRME KURULUSU SP GLOBAL RATINGS, KENDI IC DUZENLEMELERI GEREGI, 1 MAYIS 2018``DE ACIKLADIGI TURKIYE ULKE NOTU DUSUSUNU YANSITMA AMACIYLA SIRKETIN KREDI NOTUNU BIR BASAMAK INDIREREK `BB+` OLARAK BELIRLEMIS, NOT GORUNUMUNU ISE `NEGATIF`TEN `DURAGAN`A YUKSELTMISTIR. SIRKETIN MUNHASIR NOTU ISE 28 MART 2018 TARIHINDE ARTTIRILMIS OLAN `BBB` SEVIYESINI KORUMUSTUR.
bencede bugun dusemedigini yarin felaket derecede duser hep boyle yapiyo buu
butun kagitlar duserken bun direnince ertesi gunu asiri derecede dusuyoo
her defasunda ayni hareketi yapiuoo
izle ve gorr ....
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cok yakin zamanda 10 tl nin altina gelicek abicim izleyin ve gorun ...
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dönüş başladı sanırım
Bu öngörüyü neye dayanarak yapıyorsunuz?
Benim söylediklerim teknik ve yatırımcı psikolojisini analiz etmekten geçiyor ve bugün de dediğimi doğruladı Tcell.
Bu hafta 13'ü görebilir dedim ve beklemedeyim.
Karnınızdan konuşarak insanları korkutmayın ya da yanıltmayın.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
13'ün üstündeyiz.
Tcell yine yanıltmadı beni.
Sanırım bu kağıdın tekniğini ve psikolojisini ezberledim.
Portföyümde çok az olsa da takip ediyorum.
Desteksiz atıp tutan arkadaşları kale almayın lütfen.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15 leri unutun bence hayal kurmayın ben bile bezdim artık
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
13 olur ya o bi şey değil 14,60 üstü zor gibi olumlu haberler gelse bile
Düş amk düş adi hisse
1,60 endekste bu mu yani Allah'ın cezası allah vere de yarına saklamışsındır kendini
Dün sanki zorla yükseldi
13.58 aç eksi endekste sonra artı olsun düş senin ben kağıt kere Gelmişini geçmişini
Soyguncu Türksel yönetimi
Hayırlı işler maaşlı arkadaş.
Siftah?
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Sana da paranoyak insan mal mısın sen haftalardır zararımız var onun derdindeyiz sen mal mısın bi söyle ona göre bi şey diyeceğim sana
Dün ve bu gün endeks 2000 puan artı türksel aynı Allah'a havale ediyorum yönetimi
Yemek kartı işinede girdik ,bakalım ne olacak hisse fiyatında
Bir aydır bi şey değişmedi artık o Türksel değil endekse atak uyduramıyor bakın her hafta oara girişi kesin var ama hisse yürümüyor işte ve de 14 şer bulması bile hayal olmaya başlayacak yakında malesef durum bu çok kızgınım Aslı'nda
Bütün hisseler içinde bu gün garanti ile birlikte en az yükselen hisse senedi bi Tüpraş var o dA önceki gün yüzde beş üzeri yapmıştı
Bakarsan meri çiti ak alıyor ama Ortada bi şey Yok
102 bin endkeste 1358 gören hisse 103 üstünde ama malum işte
Bu soyguncu heriflere Hakkı'mı helal etmiyorum başta Kaan efendi ve sonrasında ki yöneticilerden çıkar inşallah kaç aydır resmen zulüm ediyorlar yatırımcısına
Ayrıca bi hafta olmayacağım sayfada zaten aktif olmayan hisse gibi sayfa Malesef
Neyse ben bi süre uzaktan izleyeceğim bu adi hissenin...
Bi çoğunda haklılığın var sıkma canını düzelir inşallah piyasada kötü ama Türksel ayrıca kötü ben de bilmiyorum ne olacak
Evet yine aynı üçlü almış ama hisse yüzde iki yerde nereye kadar bakalım
Yerli oto sözleşme imzalanması ne zaman açıklanacak
Ah türksel ah endeks uçuyor sen ne yapıyorsın
İki haftadır yazmadım hiç bir şey değişmemiş senin ben kıçı kırık Telekom'a bak yuh sana adi kağıt adi sahipleri yuh
Terzioğlu: "Turkcell’in döviz açığı yok"
Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, "Bilançomuza henüz yansımamış olmakla birlikte, yurtdışında satışı tamamlanmış Fintur varlıklarımızdan elde edilen gelirleri ve Fintur Holding nakit pozisyonunu dikkate aldığımızda döviz açık pozisyonumuz bulunmamaktadır" dedi.
Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Turkcell’in istikrarlı finansal yapısını sürdüreceğini vurguladı.
Kaan Terzioğlu açıklamasında şunları söyledi:
“Finansal piyasalarda içinde bulunduğumuz ayın başından bu yana, Türkiye’nin temel ekonomik dinamikleri ile örtüşmeyen irrasyonel fiyat hareketleri gözlemliyoruz. Gelişen piyasaların içerisinde Türkiye ekonomisi olumlu makroekonomik verilere ve güçlü bir potansiyele sahiptir. Güncel çalkantıların geçici olduğunu düşünmekle beraber, Turkcell olarak her zaman olduğu gibi finansal tablolarımıza olan etkileri asgariye indirecek önlemlerimizi almayı sürdürüyoruz. Nisan 2018 itibariyle konsolide bilançomuzda 248 milyon dolar açık pozisyonumuz bulunmaktadır. Bilançomuza henüz yansımamış olmakla birlikte, yurtdışında satışı tamamlanmış Fintur varlıklarımızdan elde edilen gelirleri ve Fintur Holding nakit pozisyonunu dikkate aldığımızda döviz açık pozisyonumuz bulunmamaktadır. Turkcell olarak güçlü finansal yapımızı sürdürme konusundaki kararlılığımızı devam ettireceğimizi de ayrıca bildirmek isterim.â€
Ne oldu bu hisseye sürekli düşer mi ki ne oldu yüzde dört idi bi ara
Yukarıdaki haberin değeri nedir
Artı bin dört yüz puanda eksi 1,40 bravo ******** idareciler bravo Koç dan biraz ilham alın
Yok artık AMK
Telekom 5,60 idi bu adi oç kağıdı 13.1" idi endeksin geldiği yer be bunun fiyatı hade buyur aml allah bellaronı versin bu şirketi yönetenlerin allaj ya cuma vuma oruçlu oruçlu
Küfür serbest mi böyle bi günde böyle bi düşüş senin ben amk
Siz de Burda yazardınız siz de bezmişsiniz ben zaten iki aydır mahv olmuş durumdayım ya Telekom hissesine bakar biraz insan kan emici vampirler böyle bi günde nasıl böyle bi düşüş olabilir bir de dikkatimi çekti düştükçe her kademeye 100 bin yazdılar insaf ya 100 bin nedir böyle bi tahtada bi ara 79-80 de bi saat kaldı desem abartmam aldıkça yazdılar 80 e aldıkça ama en son bitti tabi aşım düştükçe yazdılar olmadı
Karanlık odada bastılar karanlık odadaki hareketlere Bi bakın 50 bin 30 bin 40 bin havda uçuyor idi
Ya çok büyük hayal kırıklığı yaşadım kaldı ki düşen de kırılmış idi neden ama neden Türksel endeks hissesi değil mi hani çıkmazdım da bu kadar düşüş neden amk kafayı yiyeceğim