Yangından kaçar gibi 85 krs çıkardı 15-20 bin lotla hemen aşağı cekti
Printable View
Yangından kaçar gibi 85 krs çıkardı 15-20 bin lotla hemen aşağı cekti
Ne indikator dinledi ne sinyal dinledi.Bugün bile kırmızı kapattı.
Borsa için fuzuli bir firma olduğunu düşünüyorum artik kar acikliyor ama dumenden herhalde küçük yatırımcı gelsede eline versek zihniyetindeler düzeltme fabrikasi
Şu kağıdı sürekli birgun alıp ertesi gün tahtaya gömen tahtayi mahveden belini doğrultmasina izin vermeyen deltayi rahmetle aniyorum
Amiral durumunda olan kağıdı nerelere getirdiler. Galip artık uğramaz oldu hisseye. Hissede kimseler kalmamış. Forma yazan hiç yok bir zamanlar formda 100 lerce kişi olurdu. İyice unutturdular. Ytd
Hep aynı terane hisse al verdiği günün ertesinde gömüyor hisseye
Bu hisse yükselir mi? Tahmini olan var mı? Ytd
Delta hergün tahtayı boğuyorsun
Yedek akcelerin ayrılmasından sonra kalan
450.000tl temettü kar payi sekilde dagitilacakmis öle diyiiii
Öyle diyor da ne kadar etkiler onu görelim. Hisse başına ne kadar düşecek. Ve ne zaman verecekler. Ytd.
Yahu delta dediğin tahta yapıcının ta kendisi. Delta melta hikaye. Tahta yapıcının kafasında kısa orta ve uzun vadede bi hedefi var. Rotası var yani ha bu zaman içinde revize edilirmi edilir. Neye göre piyasa şartlarına şirketin durumuna ve hisseye olan talebe göre revize edilir. Ama aracı kurumları takip etmek anlamsız. Demekki tahta yapıcının delta ile anlaşması var. Kötü kedi şerafettin o. Bende diğer hisselerde a1 ile marbaş tan nefret ettim ama, yersiz. Olay bu tahtanın sahip yada sahiplerinde bitiyor.
Maşallah %8,11 düştü. Yarın %5 yükselir. Neden düştü bu kadar bilen var mı? Ytd
Dün dedim %5 ama %7 e kadar çıktı %3 le kapattı. Pazartesi %10 diyorum. Ytd. Bu hafta full yükseliş bence 0,90kuruşu bulacak tahminim. Ytd
Keşke olsam ama içimden bir his öyle hissediyorum. Yatırım tavsiyesi değil ama bu hafta yükseliş hissediyorum. Ytd
Bu hisse temettü dağıttı diyorlar. Şimdi kar zamanı hadi pazartesi yükseliş olu ak bence. Ytd.
Bugün de 2,28 arttı bakalım bu hafta 90kuruş olacak mı? Ytd
en iyi kağıt borsa kötü iken toplanır. DELTA bugün bayağı fırsatı kullandı topladı bakalım borsa bir durulursa sizin söylediğiniz rakamlara gelir. . inşallah yarın bir şıçrama yapar. ytd.
çizerseseans sonunda bugün süper olur.
Pastacı yok mu?
Spk senin şerefini bırak sana şu hisseyi gaz birikti patlayacak. Ytd
Şeref yoksunu spk bırak şu hisseyi çok gaz birikti. %4 çıkıp nasıl eksi%2 düşürüyor anlamadım. Şerefsizler. Ytd
28.05.2018 tarihinde pay başına net aktif değeri 1.35 ama hisse fiyatı 0.70 olacak gibi değil
bu adama ne güvenen varmış, ne de seveni. bu kadar mı dip yaptığı halde yaprak kımıldamaz. etyatla fiyatı nerdeyse eşitlenecek şu hale bak.https://i.hizliresim.com/1Enz1A.png
Bizim hisse yine çakıldı. Senin gibi hissenin, şirket sahibinin, senden hisse aldığım günü, hisseyi satan spk nın....... Düş bakalım tahtayı kapat bizde kurtulalım. Ytd
Cakilmayan kactane hissse var hic baktinizmi hem yinede bence bu piyasaya gore yine saglam durdu.pekde cuma gunu dusmedi.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spekçiğim ver de alalım fazla oyalama beni. seni seviyorum
Adi ********ler son dakikada savaş mı çıktı. Düşürdünüz %-2,82 ben senin gibi hissenin gelmişini geçmişini. Satmayacam. hadi bakalım kapatın tahtayı hisseyi bizde kurtulalım. Adiler ********ler daha da sayacam ama aziz mübarek günler de Allahınızdan bulun çağa coluğunuzdan çıksın inşallah sizden değil. Çocuklarınız dan çıksın amin. YTD.
galip in de bu hisseyi bu hale getireninde, bizim paramızı yiyenlerinde Allah belasını versin. adi pislik herifler
DELTA ya vermişler hisseyi, al bu hisse ile istediğin şekilde top gibi oyna demişler. ytd
DELTA nın tek amacı aşağı düşürerek almak. ama biraz kelli felli biri hisseye gelse mesala bir grub en başta delta nın kendisi alır. ytd.
FİNANS
***EUKYO*** EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***EUKYO*** EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2017
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2017
Karar Tarihi 21.06.2018
FİNANS
***EUKYO*** EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***EUKYO*** EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Genel Kurul Çağrısı
Karar Tarihi 21.06.2018
Genel Kurul Tarihi 19.07.2018
Genel Kurul Saati 13:00
FİNANS
Genel Kurul Çağrısı
Karar Tarihi 21.06.2018
Genel Kurul Tarihi 19.07.2018
Genel Kurul Saati 13:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 18.07.2018
Ülke Türkiye
Şehir ANKARA
İlçe YENİMAHALLE
Adres Crowne Plaza Ankara , Mevlana Bulvarı No:2 06330 Akköprü/ANKARA
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Başkanlık divanı seçimi,
2 - Genel kurul toplantı tutanaklarının imzalanması için başkanlık divanına yetki verilmesi,
3 - 2017 yılı hesap ve faaliyetleri hakkında, Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması, müzakeresi,
4 - 2017 yılı bağımsız denetim Raporu'nun okunması ve görüşülmesi,
5 - 2017 yılı hesap dönemine ait finansal tabloların okunması, müzakeresi ve onayı,
6 - 2017 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu Üyelerinin ibrasının görüşülmesi ve karar bağlanması,
7 - 2017 yılına ait karın kullanım şekli, dağıtılacak kar payı oranına ilişkin durumun görüşülerek karara bağlanması,
8 - Yönetim kurulu üyelerine verilecek huzur haklarının görüşülmesi ve karara bağlanması,
9 - Yönetim kurulu tarafından 2018 hesap dönemi için denetçi olarak belirlenen Birleşim Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş'nin ve verilecek ücretin görüşülmesi ve karara bağlanması,
10 - Üçüncü kişiler lehine verilmiş olan teminat, rehin ve ipotekler hakkında genel kurulun bilgilendirilmesi.
11 - Bağış ve yardımlara ilişkin genel kurulun bilgilendirilmesi,
12 - Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396'ncı maddeleri gereğince şirket yönetim kurulu üyelerine izin verilmesi ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1)'nin (1.3.6) numaralı ilke kararında belirtilen hususlarında bilgi verilmesi,
13 - Yönetim Kurulu'nun yıl içinde belirlenecek gereksinimlerine göre 2018 yılı gelir ve giderlerinde gerekli tasarrufları yapma konusunda yetkilendirilmesi,
14 - Hisse geri alım programıyla ilgili ortakların bilgilendirilmesi,
15 - Dilek, temenni ve Kapanış,
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 Genel kurul bilgilendirme.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Ülke Türkiye
Şehir ANKARA
İlçe YENİMAHALLE
Gündem Maddeleri
2 - Genel kurul toplantı tutanaklarının imzalanması için başkanlık divanına yetki verilmesi,
3 - 2017 yılı hesap ve faaliyetleri hakkında, Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması, müzakeresi,
5 - 2017 yılı hesap dönemine ait finansal tabloların okunması, müzakeresi ve onayı,
6 - 2017 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu Üyelerinin ibrasının görüşülmesi ve karar bağlanması,
7 - 2017 yılına ait karın kullanım şekli, dağıtılacak kar payı oranına ilişkin durumun görüşülerek karara bağlanması,
8 - Yönetim kurulu üyelerine verilecek huzur haklarının görüşülmesi ve karara bağlanması,
9 - Yönetim kurulu tarafından 2018 hesap dönemi için denetçi olarak belirlenen Birleşim Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş'nin ve verilecek ücretin görüşülmesi ve karara bağlanması,
10 - Üçüncü kişiler lehine verilmiş olan teminat, rehin ve ipotekler hakkında genel kurulun bilgilendirilmesi.
12 - Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396'ncı maddeleri gereğince şirket yönetim kurulu üyelerine izin verilmesi ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1)'nin (1.3.6) numaralı ilke kararında belirtilen hususlarında bilgi verilmesi,
13 - Yönetim Kurulu'nun yıl içinde belirlenecek gereksinimlerine göre 2018 yılı gelir ve giderlerinde gerekli tasarrufları yapma konusunda yetkilendirilmesi,
Kar Payı Dağıtım
Ülke Türkiye
Şehir ANKARA
İlçe YENİMAHALLE
Gündem Maddeleri
Kar Payı Dağıtım
Sıkma kendini 50-40-30-20 ye kadar düşürebilirsin. Topu topu 2 sandelye 10 metre kare odada bir şirket ne bekleyebilirizki.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yazdıklarım tamamen beni bağlar.
ASUS_Z012S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14 - Hisse geri alım programıyla ilgili ortakların bilgilendirilmesi, Arkadaşlar 14. Maddesi hisse geri alım diyor fakat yine de eksideyiz neden acaba bilgisi olan yazarsa sevinirim
Bu gün 68 i görecek heralde. Kademelerde ölümüne satış var. Artık borsa değil kumar masasına döndü. Yapıştırrr.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Şahsi görüşüm. Yazdıklarım beni bağlar
ASUS_Z012S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.