0.53 önemli destek. Hacim de azaldı. Artık bir tepki vermeli bence.
Printable View
0.53 önemli destek. Hacim de azaldı. Artık bir tepki vermeli bence.
İnşallah
Vestel_5000_2gb cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse %10 artti. neden acaba ?
Karar çıktı Öztürk gitti Tutuklama Kararı
Kaynak: http://www.memursite.com/2018/11/kar...tro-vangd.html
Tavan yapacak gibi... Zaman ı geldi...
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hareket, 3,5, kademe için yapıldığını hiç zannetmiyorum
Bu senet bır koptumu nerede duracağını kimse kestiremez...
Bu ara eukyo' da her gün 3-5 kademede işlem yaparak günü kurtarıyorlar. Etyat ta baskı var gözüküyor.Artik 0.7x leri geçmeyi denemeli diye düşünüyorum.
Yatırım ortaklıklarının hepsi coştu! bunlar hala p..şt luk peşinde! Kuldan utanmazssınız anladık!!! Hiç ALLAH,tandamı korkmazsınız vicdansızlar.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pirikaptan twitte paylaşmış 70 üstünde kırar gider diyor...ytd
Hayırdır inşallah. Kimseler kalmadı mı burada?
BIST tepkisini de verdi. Haftaya yukarı doğru devam edecek gibi.
EUYO yu yüksek tutup ETYAT'ı kakalamaya mı çalışıyorlar. Etyat euyo dan 10 kademe yuksekti. Simdi euyo 0.64 etyat 0.59. Demek ki euyo toplu. Etyat toplu degil.Bunun fiyatına guvenip etyat a girilir mi? 0.58 den girsek 0.53 e getirirler. Buna girilecek en iyi fiyat 0.53 tür. 0.53 ten alip 0.62 den sallamistim. Sonra daha yukarilara gitti. Cepteki kâra bakmak lazım.
SM-N950U1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
al sinyali verdi artık göster kendini
Yok bea bunun sinyali milyali olmaz Euyo yu gosterip etyap i kakalamak istiyorlar diye dusunmuyorda degilim yani. Bi akilli bizlermiyiz euyo 0.67 olmus bu 0.60 larda deyip yumulmamizimi bekliyorlar. Yumulursak yumultur bunlar KY olarak bi kere bulastinizmi sizden zararina almadan cikartmazlar. Demekki su an istediklerini 0.60 dan da alamadilar alamadilarsa alta bilem basar bunlar. Ben bi kere bulastim uzun vadeci oldum. Artik bir yil mi 2 yilmi bilmem artik %20 yapmadan geri vermem. Eukyo 0.73 maliyetim Etyat ta 0.60 maliyet ama epeydir bekliyorum. Yapi kredileri 1.55 ten satip buna girmistim.
Sira bunlarda cok geride kaldi.
Haftalık takasta 1 m lot vakıf yatırım girmiş tahtaya.
Vakıf yatırımın maliyeti 68-69 arası
Ufak ufak da olsa alımları sürdürürse eu grubu ve euhol gazıyla 1 tl şaşırtıcı olmaz
Euhol çok küçük cezayla sonuçlanan dava haberinden sonra önümüzdeki hafta bu grup hisseleri hareketli olacaktır.
Etyat ederinin yarısına bile fiyatlanmayan çok ucuz kalmış karlı bir hisse
Hacim gelince ederine, hak ettiği yerlere çabucak varır...
Pay başına net aktif değeri 1,2780 tl , hisse sadece 0,68 tl,borcu harcı yok , temettü veren karlı bir hisse.
siz düşünün...
Haftalık takas :
Ek 21719
Bügün bi hareket var gibi
Bi laf attılar ortaya Belçikalı bir şirket yuzde 51 hısseyı alcakmış falan kapa baktım böyle birşey yok reklam pazarlama falan yapıyor olabilir yok hisse tavan olcak falan filan milleti üşüştürmüş olabilirler hisseye kokusu çıkar yakında investingde böyle asparagas haberleri paylaşıp yönlendiriyorlar cahil cühelayı,şikayet edende yok ben anlamadım manipülasyonun kralını yapıyorlar.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eğer satış ile ilgili bir bilgi olsa, hisse 2-3 gün tavan yapar sonra millet öğrenir. alanlarında tavandan eline verirler.
Öyle zaten uydurma haberlerle mal iteliyorlar millete tahta gebermiş vaziyette
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ama bugünkü yükseliş e ek olarak yarında bi hareket mutlaka olur. Çünkü bugün yükseldi fakat hiç iniş belirtisi göstermedi. 0,72-0,75 leri görür zannımca.
Kardeşleri 1 ayda yaklaşık %50 çıktı. Etyat spekslernin pek paraya ihtiyacı yok galiba. Hacim, hareket olacak ki para kazansın herkes.
Bi haber mi var hareket ediyor
Aşağıya da bırakmıyorlar 68 de takıldı. muhtemelen duvarları yıkacak artık. EUHOL un %90 lık artışına bir karşılık vercek galiba
Muhtemelen EUHOL hedefine ulaştı. şimdi sıra inşallah Etyat tadır. Şans artık.tama yüzde yüz yaptı. daha gideğini sanmıyorum.oradan çekilen parada Etyat a gelirse güzel olur.