Kimse kalmamış bu hissede
Printable View
Kimse kalmamış bu hissede
Arkadaslar bu cagrı yapılmak zorunda 5.50 den cünkü el degiştirdi elinde olan bulundugu ilden cagrı olmassa şayet mahkemeye basvursun hakkımızı yedirmeyelim gerekirse elimizdeki hisseleri kurul kaydına aldırıp kottan cıkarmaya kadar gidelim bizde satıcıyız alsın bizden de
Deniz sattıgı 150 bin lotun 70 binini geri aldı koydu satışı son 1 aylık ta 71 bin gözüküyo ziraat 1 aylık takasta 57 bin almış ve satan kurumlar eksi olanlar nerede ise alımla sattıklarının %70 ini geri almış
İnanın bekleyen cok kazanır 6 agustos dönüm noktası sabır endekse ragmen iyi tutunuyo satıcı yok göstermelik kademeler yeme gelmeyin al sat tavsiyesi degildir lakin iyi hissedeyiz bunu bilin yeter 2 yıl önce 1.70 şimdi 3 lira bekleyen al sat yapmayan kazandı 2 yıl da hangimiz birikim yaptık o kadar
Sıralamada denizin payı %90.62 ila 1.sıra iş yapıkredi garanti ziraat gedik sırası devam ediyo 100 bin üzeri ziraat alımı 50 bin üstü gedik alımı 140 bin üzeri garanti alımı var ortalama maliyetler 3 üzeri attı milletin cok güzel yapıkredi ve garanti doas hissesini 1 haftada %40 yaptırdı saglam kurumlar burada oyunu bozan iş zaten işin elindeki malda parca parca olma durumu var inan tek elde olsaydı iş tahtayı batırırdı
The end ( ytd degildir)
Burada kimse kalmadı ve
Mnbb investing de de aynı şeyleri yazıyorsun zaten bilinen hikaye
Dzgyo maddi duran varlık alımı haberi geldi
Cok güzel denekki az bir yatırımcı kalmış ben dahil 3 veya 5 kişi
Çökelek haber
Elimde 30 tl lik deniz gayrimenkul var arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?
Herkesin bitik olduğu tahtalardan biri
Bir zamanlar ray sigorta aldım yaklaşık 2.5 yıl bekledim ve 70kurustan aldığım söz konusu hisseyi 2.5 tl den sattım deniz gayrimenkul seni de bekleyeceğim hodri meydan
sberbank Denizbankı alırken Denız yatırım ortaklıgı ıcın SPK dan muahefiyet ıstedı ve almıstı.
Bu arapta Deniz GYO ıcın muhafiıyet ısteyebıir SPK dan ,kanun ımkan tanıyor.
İsteyebilir değil isteyecektir hak kullanmak elzemdir
Bitiğim bitiksin bitik
DZGYO Solo 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1691163 Yıllık Değ%:-77
Bodrum'dan beklenen ön satışlar haziran tun itibari ile sakat kısaca Eylül bilançosunu beklemek gerekecek krizin etkileri her yerde şimdilik ihraçlarlaprojeler tamamlandığında ve tabii faiz ödenmektedir alınan arsalarda ise ödemeler düzenli olarak yapılmakta ve kur sabitlendi için sadece depo ödemeleri verilmektedir kişisel görüşümüz Tarabya projesi DenizBank'ın attığı için alındı Bodrum projesi ise krizin gümbürtüsünde gidiyor Araplar halleder
Yarın devir bide cagrı 4.80 dedimi deyme keyfime korku salıyo satmıycaz dzgyo
Zorunlu pay alım yok hayalle yaşama
Sn Sard siz hissenin nerelere gideceğini biliyorsunuz gibi geliyor bana bilmem yaniliyormuyum?
Böyle bir durum piyasalar için makul değil fakat eğer işler yolunda giderse 6 lı rakamları 1 yıl içinde görür diye tahmin ediyorum
zorunlu pay alım teklifi kaç tl den yapılacak 5-6-7 ????
deniz menkul değerleri ne kadara almışlardır
gyo yu ne kadara değerlemişlerdir
defter değerinden bile yapmazlar mı yani :) :)
560 portföyü var
topik hareketsiz
güzel bir durum
portföye be projelerine detaylı bir bakayım
şirketi yakından tanıyalım
50 milyon sermaye var
4,935,846 dışardaki pay görünüyor.. fakat daha da sığ bir yapıda..
biraz da geri alınan paylar var
yeni hakim pay sahibi olan emirates nbd nasıl hareket edecek
30 Haziran 2019 tarihi itibarıyla çalışan sayısı 15 kişidir.
Şirketimizin 29 Mart 2017 tarihli olağan genel kurul toplantısında alınan karar gereği,
Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerine bu görevleri nedeniyle aylık net 3.000 TL huzur hakkı
ödenmekte, diğer Yönetim Kurulu Üyelerine herhangi bir ücret ve huzur hakkı
ödenmemektedir.
BAHÇAŞEHİR:
Bu bölüm 30 Haziran 2019 tarihi itibariyle, 21 Aralık 2018 tarihli değerleme raporu değerleri
ile beraber cari dönemde gerçekleştirilen alım ve satım işlemleri ve yapılan diğer
aktifleştirmelerin eklenmesiyle 76.715.077 TL (31 Aralık 2018: 77.920.000 TL) olarak
finansal tablolarda yer almaktadır.