Ges işi ile ilgili haberler gelse tadından yenmez
Printable View
Ges işi ile ilgili haberler gelse tadından yenmez
Kır geç şu 14 ü küçük Sodam.
04.08.2022 tarihli açıklamamızda, Şirketimizin, Kocaeli ilinde inşası devam etmekte olan Gebze - Darıca Metro Projesi'nin, Depo ile Gar Arası Çift Tüneller Elektrifikasyon İşlerinin yapımına yönelik olarak verdiği 1.625.000 EUR+KDV ve 14.600.000 TL+KDV tutarındaki teklife ilişkin olarak İşveren Eze İnşaat A.Ş. ile sözleşme görüşmelerine başlandığı kamuya duyurulmuştu.
09.09.2022 tarihli açıklamamızda ise, Şirketimizin, aynı projenin OG&CER Odaları Elektrifikasyon İşlerinin yapımına yönelik olarak verdiği 1.060.000 EUR+KDV ve 9.350.000 TL+KDV tutarındaki teklife ilişkin olarak İşveren Eze İnşaat A.Ş. ile sözleşme görüşmelerine başlandığı kamuya duyurulmuştu.
Bahsi geçen, toplamda 2.685.000 EUR+KDV ve 23.950.000 TL+KDV tutarında sözleşme imza süreçleri tamamlanmıştır.
İşlerin 16 ayda tamamlanması planlanmaktadır.
Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.
20 yi geçse de çok iyi bir hisse olsa ne olur du
Küçük Sodam 14 ü kırdı geçti.Durmak yok yola devam.
Hızlıca 20 ye uzansa ve sonra da bize de çok iyi tatiller dilerim
Nevhan GUNDÜZ un son röportaji.
Yenilenebilir ges tarafinda çok teklif daveti aldıklarını söylüyor. Yakinda buradan bir yeni iş ilişkisi haberi gelebilir.
https://youtu.be/0mWDPXOyrc8
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ges e gaz versen de çok iyi olmaz mı neden sürekli olarak bekletiyorsun hızla ges e dal ve fiyatları uçur
Bu hafta da bizi şaşırtmaz ve fiyatları geri çekildi güzel bir KAP'a bildirim gönder bu hisse senedi destek olsun
Haftaya kadar bahtsız hisse senedi ve fiyatları geri çekildi ortaya bir şey yok anlaşan
Fakat bu hisse senedi ve fiyatları geri çekildi ama ben de zorunlu olarak bekliyorum
15.53 kapanış....Küçük Soda..Durmak yok yola devam .Uzuuunnn zaman beraber olacağız.Bedelsizlerini ,temettülerini yiyeceğız.Hadi hayırlısı.Sabreden kazanır.
Ne kadar zamanda fiyatları çok güzel bir seviyeye ulaşır
Uzun zaman nedir
Kişiye ve sabrına göre değişir.Şişe ile birleşmeden önce yani 2002 den beri elimdeydi Soda...
Orge de Ges haberleri yakın zamanda gelmeye başladığında fazla uzun zaman bekletmez bence.Türkiyede enerji öncelikli.Birde elektrik taahhüt işinde tek ve rakipsiz olmasıda artısı.Ben tutacağım hisseyi.Bedelsiz ve temettülerini almak istiyorum.
Burada ve sosyal medyada pek gündem olmayan bir hisse. Şirketin işleri hali hazirda zaten iyi gidiyor.
Ustune Ceo Nevhan Gundüz son röportajlarinda elektrik işinden çok ges santralleri kurulumlarindan bahsetmeye basladi. Buradan bir kaç haber gelirse işin rengi iyiden iyiye değişir artık.
kurumsal yabancıya hisse satışı yapmış kurumsal yabancının ilgisi varsa iyiye işaret olabilir.ayrıca satıştan 10.8 milyon kar etmiş oda yılsonu bilançoya eklenmiş oldu hayırlısı bakalım.
Şimdi ise tavan açılmaz diye korkuyorum dedi ama yine bu hisse senedi bozdu ve sonra da fiyatları geri çekildi
Ne oldu da bu hisse senedi yorumları hiç yazılmaz oldu
Aman ses etmeyin..hiçbiryerde yorum vs yok zaten kerizler uyusun😂
Yabancılar alıyor deniyor
Zaten önce onlar için para sonra da bizim için neler yapılabilir
Küçük Soda ,17.16 dan döndü..17.05 kapatti...Güzel hareketler bunlar. 1 dolar üstüne çıkmalı ilk etapta....
Tam yenilenebilir iş ilişkisi haber atma zamanı. Patron tv de çok ihale daveti aldıklarını söylüyordu geçenlerde. yenilenebilir enerji işi yapanlar için müthiş bir ortam var şuanda. 2 tane ihale haberi gelse 20 tl uzerine atar bu havada.
Sektör hareketliyken her ne kadar Tüvtürk'ün üzerine ges ile ilgili iş alınmaması insanı yıldırıyor olsa da patron röportajlarında firmanın verdiği önem açısından bu alana özellikle dikkat çekiyor. İnş. röportajlar da gösterilen ilgi sahaya da yansımaya başlar. Metrolarda alınan işler, yurtdışında büyüme hedefi üzerine enerji ile alakalı gelecek işler şirkete ilgiyi artıracaktır. Buradaki cevabını olmayan sorular ne zaman iş alınacağı ve şirketin bu alanda kendine koyduğu hedef ne?
Yabancıya satış neden yapılır
Hisse senedi için olumlu mu yoksa
Bizim bilmediğimiz bir gelişme var mı
Güneş enerjisi sistemleri ve teknolojileri reklam ver ve sonra da hisse senedi fiyatları geri çekildi ama haber gelse tadından yenmez
patronların kendi adlarına yada şirket adına geri alımdan aldıkları hisseleri satmaları sorun değil sorun hangi yabancı hangi fon bilgi vermemeleri bu konuda daha açıklayıcı olmaları lazımdı.yaptıkları hatayı ges ten alacakları güzel ihalelerle kapatırlar inşallah.
Ayhan bey, cümleleriniz çok devrik ne demek istediğiniz anlasilmiyor. Mesajlarinizin çoğu bu şekilde
Gesan kadar olmasada yinede çok güzel işler alabilirsiniz ve bu da fiyatlara yansır ise bende çok sevineceğim
En son hangi tarihte vermişti Orge bedelsizi.?
Gesan ın üçte biri iken
Şimdi onda biri oldu
Ne çıktın be gesan...
firma el attığı her alanda sektör lideri oluyor
örnek elektrik taahhüt işlerinin en zor alanı olan metro işlerinde sektör lideri
tüm metroların %30 nu orge yapıyor
patronun hırslı bir yapısı var
yine de attığı her adımı ince eleyip sık dokuyordur diye düşünüyorum
ges işlerinde yoğun teklif talebi alsalarda, cazip görmediği işe girmiyor olabilir
bahsettiği yurt dışından bir ortakla bu işlere girmeleri rekabet güçlerini arttırır
yenilenebilir enerji sektörü mevcut konjonktürde çılgın büyüyen bir sektör
biraz zaman alsa bile orge gibi iddialı ve büyük bir oyuncu
bu sektörden payını fazlasıyla alacaktır
mevcut işlerle bile şirket agresif büyüme içerisinde
3. ve 4. çeyrek bilanço çok daha iyi gelmesi muhtemel
bu arada gelebilecek süpriz haberlerede açık olmak lazım her an
Sayın @mozel, öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Ne kadar çok yorum ve bilgi herkes için o kadar iyi diye düşünüyorum. Borsada işlem gören yenilenebilir enerji firmaları tabiri caizse leblebi gibi iş alıp KAP'dan bilgilendirme geçiyorlar. O firmalar aldıkları işleri cazip görmese o işleri neden alsınlar (Bilançolarına bakınca kar marjları gayet iyi.) ?
Sektörün önü şuan ki konjonktürde gayet açık. Hali hazırda bu kadar rağbet varken iş alımlarını arttırıp pastadan erkenden pay almak daha iyi olmaz mı?
Ortaklık ya da şirket satın alması ile bu sektöre girmeyi planlıyorsalarsa o da şahsen beni memnun eder.
evet ace dostum diğer firmalar leblebi gibi iş alıyor fakat her firmanın maliyeti ve kar beklentisi farklıdır
şirket şu anda %35 civarı favök marjıyla çalışıyor
ges işinde biraz geriden geliyorlar fakat şirket girdiği işlerde oldukça iddialı
kendini ıspatlamış bir şirket
bu açığı bir ortaklıkla veya yatırımla kapatmayı düşünüyorlar sanırım
yoksa patron sık sık şirketin evrilmesinden ve ges işlerinden bahsetmez diye düşünüyorum
hisse nerdeyse tavan kapatacak buralarda in cin top oynuyor
yakında şenlenecek buralar benden söylemesi
Buralar önceden dutluktu demek isterim
Yeterki orge gesan hızında iş ve emek karşılığı fiyatları yükselsin
Gökdelen hayırlı olsun derim