İsminiz gibi
Uzuncu olacaksınız belliki
SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
[QUOTE=cbgul44;4249478]İsminiz gibi
Uzuncu olacaksınız belliki
Uzun vadede kurtaracaksa onada raziyiz ya neyse kismetimize.. bir sirketin patronu kötu niyetli olmasin boyle oluyor
[QUOTE=uzuncu_baba;4249508]En uzuncu benim galiba
3 TL iken tanıştım
14 oldu
7 ye indi
28 oldu
15 e indi
50 oldu
27 ye indi
90 oldu düştü
4 e Böldü 15 oldu
28 e çıktı vesselam her inişin bir çıkışı var elbet bir iki yıl sürmez
Cinko satislari toplam satislarin yuzde 8.5 i kadar..oyle cokta degil aslinda . Ama bu ortamda bu haber iyi olmadi
Teknikten anlamam ama bilançosunu mali verilerini iyi analiz edebilirim mali verileri sağlam firmanın lakin sermaye düşük olduğu için hissede derinlik yok çoğunluğu elinde tutan zat düşük işlemle istediği fiyata getiriyor aşagı geldikçedede insanlar hisse alıyor toplamaya çalışan zat aslında elindekilerden oluyor bu hisse bufiyatı asla haketmiyor neyse uzun vadeli tutanlar göreceklerki ne dediğimi asla yatırımtasviyesi değildir söylediklerim belede hayırlı kazançlar aslında şu formda 20-30 kişi toplansa bellide ellerindeki hisse miktarı % 5-6 geçer 20 kişide 100.000 lor olsa 2.000.000 milyon kot eder sermayenin %10 gelir toplansalar birine vekalet verseler yönetime bile girer kişi
Dibin dibinin dibi varmı acaba ?
14 ün altına indik
Nerede stop olacak kestiremiyorum
BIST düşerken 3 kat düşen, yükselirken ise yarısı kadar bile yükselemeyen bu hisse beni çok yordu. Bugün bu fiyatlardan veda ediyorum. Kalanlara bol şans.Ytd
Soyu sopu kurusun sürüm sürüm sürünsün bunun sahipleri bir lokma ekmeğe muhtaç olsunlar
Amin
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14 kuvvetli destek burayi kiracağini dusunmuyorum
ERBOS - ERBOSAN Alış: 16.03 TL | Satış: 15.99 TLALSAT
*ERBOSAN: TPAO TOPLAM TUTARI 5,1 MİLYON TL OLAN ÜRÜNLERİN ŞİRKETİMİZDEN ALINMASIYLA İLGİLİ SÖZLEŞME İMZALANMASI KONUSUNDA BİLGİLENDİRME YAPTI
O çocuğu piramit elindeki 3 5 hisseyi satmak için yırtıni
haber açıklanmadan birileri kagıdı yükseltti ve 16,00 dan çıktı sanırım kısa günün karı.
sizce bir insider(şuçtur tespit edilirse sanırım) olmadan kim bu haberi kullanabilir...patron değilse tabiki.
takas incelemeyi bilen varsa yapanı veya ortagını yakalar...
geri alım yapmadan patron, bu kagıdı almak büyük kumar, hamallık gibi sanki...bugün bist 100 den de çıkarıldı sanırım. büyük hevesle girmak isteyenler araştırmadan girmesin bence...patron yükün altına girmiyorsa uzak durmak gerek bence...
tabi bohçası, kesesi güçlü olan gözü kesiyorsa ortak olabilir bu taklacıya konjektür müsayit fiyat düşük ...yönetim kurulu önü açılıverir sanırım.
al-sat değildir.
Bunun sahibi şeref yoksunu diyorlar doğru mu ? Bu ne
https://i.hizliresim.com/KG761G.png
Berat Kandiliniz kutlu olsun...
Şirketimizin 08.04.2020 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında alınan karar gereğince;
Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından da "küresel salgın- pandemi" olarak nitelenen Koronavirüs (COVID-19) salgını zamanla ülkemizde ve yurtdışı pazarlarımızda etkisini göstermeye başlamış ve aşamalı olarak sokağa çıkma yasağı ve karantina uygulamalarına geçilmiştir.
Şirket çalışanlarımızın sosyal mesafe amaçlı alınan önlemlere ek olarak, yurtiçi ve yurtdışındaki müşteri taleplerinin düşmesi nedeniyle satış olanaklarının azalması sonucunda şirketimiz üretim ve satış faaliyetleri de olumsuz etkilenmiş bulunmaktadır. Bu şartlar altında Nisan-Temmuz 2020 döneminde salgının etkisi ortadan kalkıncaya kadar "tamamen ve kısmen" durdurulmasına karar verilmiştir.
Firma faaliyetleri dışında kaynaklanan zorlayıcı sebepler sonucunda; şirketimizin Erbosan Merkez Boru Üretim Tesisi, Kayseri Serbest Bölge Şubesi ve Çinko Oksit Geri Kazanım Tesisi şubelerinin; ülkemiz ve ihracat pazarlarımız olan AB ve Amerika kıtası ekonomilerindeki mevcut kısıtlayıcı şartlar normalleşmeye başlayıncaya kadar bahsi geçen tesislerimizde istihdamın korunması amacıyla kısa çalışma ödeneğinden faydalandırmak için müracaat edilmesine karar verilmiştir.
Konu ile ilğili gelişmeler yatırımcılarımızla ayrıca paylaşılacaktır.
Zaten düşüktü iyice dustu...Uçmayan thy bile yukseliyor...hayirlisi...
Sinirli düşüş sonrasi yukarıya gidebilir tipki digerleri gibi...Zaten 25 lerden fiyatladi bu virusu sanki...sinirli uretim ve yeni gelişmeler olursa yurt ici ve dışında sert tepkilere gebe olur...Buralar yeni dip gibi sanki...y.t.d...
Sanayi sirketlerinin uretimi azaldigini bilmeyen yok...Zaten o yuzden dustuler...Bu haber malumun ilani sadece...Endeksler yukseldikce psikolojik dususte biter...Yarinda artilar olur...Panik yapmayiniz...y.t.d...
Turk traktorde uretime ara vermis...Ama bugün-kü yukselisle eski zirvesine yakjasiyir...Bugun bunda sert sekilde silkeleme oldu...yanilmiyorsam bir kac gune 18 leri bulur...Kismet...hedefim 20 ler...Nede olsa 28 den gelmis...sonrasi ALLAH kerim...
Borusanda 2 nisan da ara verdigini duyurmus..bugun tavan...Arti rüştünü ispatlamalısın spek efendi..Koskoca Erbosan...kasada nakit dolu...Naylon sirketler bile yukariya gidiyor...Hele 2 gun daha gecsinde sanirim senin hareket haftaya başlar gibi...Hayirlisi....y.t.d...
Arkadaşlar özbal çelik boru ile ikisi aynı yükselişi yaptılar haber mi gelecek acaba varmı aralarında ilişki teşekkürler...yatırım tavsiyesi değildir.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biri Erciyas holding digeri ozbal..Bununla gidi yok...Ama sanayi sirketlerinde hareket başladı..ortak yani bu...Artik ilerde olacak uretim. beklentisi satin alinnaya başladı..yarin daha hareketli olacak gibiler....Borsa boyle...y.t.d...
Tepki nin devamı gelir inşaallah. .biraz daha canlanmali
halen %50 düşmüş kagıdı kaldırıyormuş gibi görünerek adam çarpmaya çalışıyorlar sanki...
malın altına patron girmedikçe alım yapmak sadece hamallık tır "ben yemem paramı al sen ye" demektir bence...
dürüst bir patron böyle bir grafigi izlemez müdahale ederdi herhalde...yancılarla beraber belkide halen müşteri arıyorlardır hamallık yapacak...alım için güven veren bir firma değil hata yaptım satmaya fırsat vermeden %50 ye yakın zararda bekletmektedir birçok yatırımcıyı...bu sebeple aman ha ben yandım siz yanmayın modunda uzak uzak uzak kalmak saglık için faydalıdır bence..
al-sat değildir.
Bugunku silkeleme bittiginde yon yukari gibi...Beklenti satin aliniyor...Benzerleri eski zirvelerine yaklaştı..Patronlari malda almamisken...Nadir karli ve cikmayan şirketlerdendir...Yarin tavanlamaya başlarsa yukardan alirsiniz...Hedef kisa vadede 20 ler....orta vade de 25 ler...tahmini..Bu ulkede küçük yatırımcı da kazansin...Endeks bozulmadikca ki oyle zarar yaptirmaz bence...y.t.d....
13,90 lardan başlayan yükseliş eğilimi devam etmekte,ara ara düzeltmeler illaki olacak.......
patron kısa ödenek için başvuru yapmış , (bu ne demek kap yaptıgı açıklamaya bakın kısa -orta vade diyen arkadaşlar)
2 hafta önce BIST-100 den çıkmış
kagıdın grafıği firmanın ticari ahlakını gösterirken
patronunu tanımam tanımak bile istemediğim böyle bktan bir hisseye bulaştıgıma bin pişmanım...aman aman -%50 diyorum çüş diyorum, diyoruz çüşşş.eşşek olsa anlardı...halen mal çakacaklar ...patron almadan hissesini , sakın ha küçük yatırımcının uzak kalması bence daha sağlıklı..hop hop uçtu derken hisseler kucagınızda kalır öksüz yetim gibi sonra siz kalırsınız paranız patronda yada yancılarında siz taş yersiniz artık benim gibi.
al-sat değildir.
Biist 100 de olmayan kagitlardan epey kazandim sukur..simdi bundadir insaallah....Kapanisa yakin hareket yine baslar...haftaya 19-20 bandindayiz..1 hafta sabir...yeterki endeks bozulmasin....y.t.d...
Spek kardes gec kaldin erken hareket etmeliydin...burdan kimse satmaz bu saatten sonra...Acele etki fazla binen olmasin...Haftayada verirsin millete...y t.d..
Turizm bile senden cok cikti...Diger biru sirketkeri ona keza...sen se 25 lere o kadar uzaksinki hâlâ...su anda 20 lerde olmalıydın...Millete duzeltme yaoarak verirdin...Simdi isin iyice zorlasti...ordan çıkanlarda gelecek yakinda...Isi bildigimi sende biliyorsun...y.t.d..
20 üzeri 25 lere kadar reklamla millete mal itelediler...halen yükseltmeyip etrafta dolaşıyor bir cepten diğer cebe al gülüm ver gülüm ...yvşk bunlar...biliyor millet hepsini bırakıp kaçacak...oda parasını cash ini buraya baglamak istemiyor bence...
patronun geri alım yapmayacagı kagıttan uzak durulmalı bence...almak isteyene heryerden mal verirler bence, hemde gırtlagına kadar...hisse çok, gel vatandaş gel deyip sanki keriz arıyorlar...kendi malını kendin al alım olmaz artık sanırım, sen kendin almalısın ...bize sokacagını soktun zaten...kafayı çeviremiyor artık küçük yatırımcı, bu zor zamanda paramızda sen de kaldı ona yanıyom...sen cebindekini çıkarıp almıyorsun sanki hep sokuyorsun gibime geliyor ver diyene al diyorsun.
al-sat değildir.
Aynen katılıyorum. Cuma günü altı üstü 25 adet 17,34 'ten alış verdim. Ne yapacağını şaşırttı bir anda dört beş kademe aşağıya verdi ve halen o fiyatta değil.....
Böyle saçma sapan ve ne olduğu belli olmayan firmaları niye borsaya kote ederler anlamıyorum.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ihalesini almış işlet iyi... önümüz yaz... sıkıntı yok. er yada geç... düştükçe alıma yükseldikçe beklemeye devam...
allah belanızı versin daha %40 yükselecekte zararımızı kurtaracagız...yvşk lar...bu şirketler borsada ne skime kote edilir...pc bunlar belli değilmi hareketlerinden tahtadaki.. artık kelime kalmadı konuşulacak küfür ediyoruz malasef kusura bakmasın forum daki arkadaşlar...parayı kaptırdık :vk:
kendi kagıdını almayan firmaya bulaşılmaz bu da ders olsun bana..
al-sat değildir.
MORUKLAR korkutup toplayamadınız mı.. biraz daha bekleyin veba gelince toplarsınız
Kimse Yok mu?