Sabah 1,33 verdiklerimizi inş akşam kapanışta 1,26 dan yerine koyacağız herkese bol kazançlar ..
Printable View
Sabah 1,33 verdiklerimizi inş akşam kapanışta 1,26 dan yerine koyacağız herkese bol kazançlar ..
Teşekkürler Atlas 1,27 yerine koyduk tekrar sen hep böyle kısa tepkiler ver herkese iyi akşamlar...
Çok faydalı bir yorum olmuş teşekkürler.
PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dikkat et 3 kurus kazanacam diye elindeki lotlari kaybetme sonra 2 den almak zorunda kalma
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaw arkadaşlar bu nasil sirket. Haber diye borsaya sacma sapan seyler yolluyor.. Bizle saksak mi geçiyorlar...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yaw arkadaşlar bu nasil sirket. Haber diye borsaya sacma sapan seyler yolluyor.. Bizle saksak mi geçiyorlar.
Yaww arkadaslar bu hisseden umudu olan varmi
Tabiki var ziplamasi an meselesi baski var sadece ytd
Ne diyim ben çok karamsarim ve cok zararim var.
Iste bu psikolojinin son hali...bu sekilde onlar para kazaniyorlar sakin ol sabirli ol emin ol kazanirsin
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalim bekleyeceğiz... Teşekkürler
Iki gunluk dunya dosdum ya borsada 70 bin zarar ettim
Sifirdan basladim az bi parayla 70 bin umrumda degilde boyle kancik insanlar yuzunden uzuluyoruz o kadar
Maliyetin kac bulent bey
Benim maliyet 1.62
Sittin sene gelmez artık
O evladı ne bok yediği belli değil karekter yoksunu gene bastı 1,26 dün 1.27 sen maliyetlendiğimize sevinirken yavsak asla yrd dir
Dostum alsat yapcan hissenin uçtuğu kaçtığı Yok zaten tavana bile gitse anlık takip ediyorsan alış fırsatı veriyor ki zaten gittiği de yok ben sürekli düşerken bile alsat yaptım ilk maliyetim 1'38 olmasına rağmen 8 bin yl kar ettim En son maliyet dün 1,27 sen girdim her tepki yükselişini satış fırsatı olarak kullandım en az 5 kez yaptım şükür yanılmadım ve kara geçtim adam ****** olunca Şen'de onun dilinden oynayacaksın zaten biryere de gittiği Yok hissenin herkese bol kazançlar dilerim ama biliyorum yine kötü bir haftasonuna götürdü milleti bu arada pazartesi endekse düzeltme gelebilir gelirse ilk 1,19 oradanda 1.1 test edebilir inş biZi yanıltıp tavan olur diyecem ama adam karektersiz inş hepimizin kazanması ümidiyle iyi hafta sonları asla ytd dir...
Günaydın arkadaslar, al sat yaptığımızda bedelliden faydalanabiliyormuyuz. Hisseyi belli bir sure elde tutmak gibi bir zorunluluk varmidir acaba.
Bol kazançlı bir hafta dilerim.
128 gecersek tavandayiz
Bilonco ne zaman bilen varmi
ne bekliyorsun bas artık 1,1 lara yetrince dağıttın millete malı 1,25 altı kapanışlar 1,1 lara hızlı yolculuk demek bakalım nezaman başlayacak o yolculuk asla ytd dir.
tabana 200 bin lot var hadi şerefli spek bir taban yakışır kapanışa çok tuttun buralarda bakalım asla ytd dir..
Bugün gelen değerler:
Ortaklık Portföy Değeri Tablosu
NET VARLIK DEĞERİ
24.711.456,56
Pay Sayısı
20.000.000
Pay Başına Net Aktif Değer
1,24
Şuan hissenin değeri de 1,26
ATLAS Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 4.988.595 Yıllık Değ%:1239
Hayyy Maşallah..
Bedelli başvurusu olmasa hayatta açıklamaz bu kadar karı
Etiler zarar diyo tavanda bizimki 10 kattan fazla kar acikliyo yerlerde olurmu bole bisey tabikide olmaz neden tutuyosunuz kagidi birakin 2 ustune atsin bedelliyi orda yaparsiniz daha mantikli degilmi suanda kagidi satan cok az kisi var geneli ya alis da yada bekliyo satmiyo beklenti yukseldi cunku
Bi sikim olmayacak anlasildi senden en kisa zamanda kurtulacam senle
Bu bilancoyla 130 gecemiyosan yazik sana
ferhat bey;Çaycının kağıtlarında para kazanmak için beklemek,Okyanusda Tren beklemek gibi bir şey.:-))
Ben bu Kağıtta 1.15 maliyetle 4 sene bekledim.Ve 1.18 e satıp kurtuldum.Sonra 1.70 leri gördü.
Ama 4 sene beklemek yerine al-sat yaparak Bu ağacı yontsaydım,Kışlık Odunlar bedavaya gelmiş olurdu...-))
İnsan Herşeyi yaşayarak tecrübe ediniyor..Kolay gelsin..Saygılar...
Tskler dogru soze ne denir
Yildirmaya devam. Bedelliye kadar böyle gider sanırım
Bu rakamlara bedelli yapacani sanmam 170 lerde bedelliye gidebilir
3 aylıkta güzel bilanço açıkladı, fakat dün soluğu çabuk kesildi. Milletin umudunu kesip sattırmak istiyorlar herhalde.
Ne bitmez satışmis bu. Devamlı kırmızı kırmızı. Ne yapmaya çalışıyorlar. Çok merak ediyorum.