Hocam etme deme yaw.. satak mı? bekleyek mi? Ramazanda galip ağalık eder dediydiller... o garibana babalık eder dedilerdi. 196 değil de 156 olursa battıh... olur mu 156???
Printable View
Dolar endekis kaadı gibi olmuşya... 4 puan yukarda vay ebesini eşşek kovalaya vay... herkes satsın dolarını sahip ciksin güzel ülkeme... Dolar alan var ya vatan hainidir gözümde... akp trolu zannetmeyin. Onlarla ayniyih gardaşık aynı gemdeyik..
Çağrı zınbırtısı mı neydi bitti mi şindi? 1,56 tlden kimse vermediyse ağa da sinir olduysa vuracaktır kırbacı, etme ağam yazıktır bu marabalara.. zaten iramazan havalar isicak.. gıyma bize :yahoo:
Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş. ("ECBYO" veya "Şirket") pay sahipleri Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. ve Eczacıbaşı Girişim Pazarlama Tüketim Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.' nin sahip oldukları ve Şirket'in toplam sermayesinin %5'ini temsil eden 1.050.000 TL nominal değerli A Grubu imtiyazlı payları ile %42,60'ını temsil eden 8.946.413 TL nominal değerli B Grubu payları olmak üzere toplam 9.996.413 TL nominal değerli paylarının Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Metro Yatırım) tarafından devralınması üzerine, Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") "Pay Alım Teklifi Tebliği" (II-26.1) kapsamında 11.05.2018-24.05.2018 tarihleri arasında 10 iş günü süreyle yapılan zorunlu pay alım teklifi tamamlanmış olup, işlemin neticesini bilgilerinize arz ederiz.
Pay alım teklifi işlemi kapsamında Borsadan ve Borsa dışından satış talebinde bulunan yatırımcı olmadığından pay alım işlemi olmamıştır.
Kamuoyuna duyururuz.
Saygılarımızla.
Kimse satmamış..demek ki yön yukarı:)
04-05 den akşam pazarı alışlarımızı da yaptık biraz daha..neme lazım bir daha imkanımız olmaz belki..
Ytd
Ne oldu buna neyini beğenmedi pezevnkler
Burda günlerce yazdık ama sağolsun spek adamları beni engellemek için küfür edip yasaklandılar.Grafikde hep aşagi yön gözüküyor.Maalesef görüntü bu.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüzde 6 düşmesine sebep olan ne acaba
Tabana gidiyor....
7% düştü.
Sebebi neydi kiii?
borsa +1200 lerde bu düşüşlerde ne ayaksınız abiler?
kimse satmadı diye bu şekilde düşürerek malı elimizden alamaya çalışacaklar.
Ne dediysek o
Taban oldu buyur
tabanda 500 bin lot var bir taban daha olur...
Amaç ne ki bu düşüşün?
Daha önce dediğim gibi bu bir operasyondu.Metro ile eczaci anlaşıp 1 lira etmeyen şirketi 2.5 ortalama ile halka arzettiler.Faaliyet alanı değişmedikçe birşey olmaz bu şirketten.
Şarlatanın biride güya bana küfrederek kaçtı burdan.
10.köy diye bir........... var o varya o tam bir ............... millete burda yazdı yazdı pazarladı şimdide ortada yok Allah belanızı versin
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şirketin patronu belli..özel durumu belli..
hamama giren terler..burda yazan kişilere göre yatırım ve risk kararı alacaksak vay halimize..
YTD
İsim değişecek diye diğer forumlarsa haberi paylaşmışmış.Normalde forumda yasak bu.Ben yönetime bildirdim hiçbirşey yapmadılar.En son bana küfür edince yasakladılar.Yok 2.15 den aldım, yok 05 den aldım.Bide bunlar bi ekip, genelde metro ve türevlerinde yazıyorlar.Aman dikkat.
400 bin lot var tabanda
Amacim kimseyi yaniltmak falan degil.yanliz hukumet galibin sirketlerine el koymaya calisdigi dedikodulari dolasiyor.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun bosuna galibin kagitlarinda tabanlar olmadi.birileri bu haberi erken aldi.
Ya bakıyorum bundan başka taban olan yok ki.Diğer tüm kağıtları normal şuan.Özgyo dersen 1 den 12 olmus kagıt bırakda 10 oluversin.
360 bin lot tabanda
330 bin
tabanda
342 tabanda oldu
Is fin ve ozgyo bunlarda taban.ayrica digerlerindede kismi dusus var
Tabanda 440 bin lot var
Tabanda 440 bin lot var.
Sayın Kobra, bu tam olarak ne demek? Taban neresi? 440 bin alış mı satış mı var?
Pek tecrübeli olmadığımdan sormak istedim.