İlk paylaşımı söyle yapmıs Kenan Bey Vakko hakkında..
Printable View
Sayın Kenanx önemli bir husus var.
Satış yok ortaklık var demişsiniz. Peki bu ortaklık sonucu ortak olan yabancı yönetime girecek mi. Bu konu çok önemli ky açısından.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun zamandır yorumları tüm sitelerde takip ediyorum. Burda da bu geceye kadar hiç yazmadım sadece okuyorum. Bir sitede bir duyumcu satıldı 340M euro diyor, başka bir yerde 200-300M euro, Kenan Bey başka bir şey, kimisi yalan haber diyor. Valla bende de hatırı sayılır lot var bugün yarısını lotların satasım geldi fakat satamadım. Kafam gerçekten karıştı ne yapsak bilemiyorum kağıdın speği de hiç güven vermiyor çünkü..
Özeldende sordum dün ve bugün buraya da yazdım cevap yok!! Yazıyor ve köşesine çekiliyor!! Yeni üye ve totalde 20 civarı mesajı var!! Gerelde kertenkele adlı bu tarz paylaşımlar yapan ve hisseyi pazarlayan bir kullanıcı var ben aynı kişi yada kişiler olduğunu düşünüyorum!! Sonuçta bir kişi istediği sayıda üyelik alabiliyor!! Ben bu arkadaşı yönetime bildirecem!! Kertenkele ismiyle paylaşım yapan şahıs birkaç gündür satmayın ben şu kadar aldım almaya devam ediyorum gibi yazılarından sonra gerelin bugün hali ortada!! Malasef bu tür şahısların gazıyla hisseye atlayan ve canı yanan çok kişi var!! Adı kenanx olur kertenkele olur tutar akabinde bu üyeliklerini kapatır başka bir nick ile üye olur vs vs..... Kısaca bu şahıs/şahısların üfürdüğünü ve hisse pazarladığını düşünüyorum!!!
Saygılarımla
Ytd
Bir dengesizlik var yazılarda haklısınız bir yazısında yatas gibi olcak diyor diğerinde 7,20 olsun satarım hepsini diyor. Açıkca söylemek gerekirse yatasın hikayesi gibi olucaksa bu kağıt 7,20 den satılmaz ki.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Kenanx investing sitesindede seaaes nickicyle mi yazıyorsunuz oranın gazcısıda o arkadas 345 milyon euro ya el sıkıltılar yazıyor bunlar kanun önünde suçtur suç işliyorsunuz
Arkadaşlar bende sizin gibi hisseyi aldım ve bekliyorum kap haberini.ben size rakamsal olarak ortaklık degeri vermedim.ortaklik yapıldı dedim.yuvarlakta yazmadım.kimseye hisse de alın demedim.zaten almışsınız ki bu hisseyi , buradasınız.
Ben iki tavan ederi sonrasi satarım dedim.kendi doğrum ve bilgime göre.
Aman haaa ,satın ortaklık yok desem, satacakmisiniz.
Hisseyi pazarlamakta neyin nesi.
Bildiğim tabiiki birşeyler var ama kendi doğrularıma göre yazamam.bu o şirketle olan iliskimden ve is ahlakı gereği yazılamaz.
Ben yazdiktan sonra zaten düşen bir hisse değil .Allahtan da hasbelkader düşmemiş.demekki adam bugun kagidi silkeleyip alltan toplamak istese ve oyle birsey yasansaydi vah halime.
Ben kimim ki buraya yazıp hisse pazarlayayım.
Buda son yazimdir.kendi eder degerime gelince satacagim.
Bu arada uc dört gündür yazıyorum.
Iyi bir okuyucuyumdur.burayi okumaktansa zevk duyacağım bundan sonra.
Sakin ha hisseyi pazarladı şimdi okursun demeyin sakin.
Dedimya düşen yada ucan kaçan, düşen, zarar olan bir durumda değil şuanda.
Kararınızı kendinize göre verin.ben siz yazdınız diye almadim.dunya gazetesi yada diger gazeteler yazdi diye de almadim.
Dedimya haberi bekliyorum.benim kazancima nasilki ortak degilseniz bende sizin kazanciniza ortak degilim.
Sadece yeni yapılanmanın doğum sancilarini nacizane bir dille iki kelamla yazmak istemistim.
UMUT TACIRI DURUMUNA DUSMEYI HIC ISTEMEM.Dusenleri çok gördüm okudum. Vebalinızı de taşımak istemem.Rizkiniza göz dikenin gözü çıksın.Allah bin katını ondan alsin.
Sağlıcakla kalın.. yanlış anlaşılmaktan dolayıda hicap duydum.
Hepinize elinizi arifiniz tüm hisselerde bol kazançlar.
Bir daha da yazmam ,yazılana da cevap vermem.
Bugün birde seaaes denen kadın tüm hisselerini sattım dedi o sitede. Hem diyor 340m euroya satıldı hem hisselerimi sattım diyor..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su anda sizin yazdıklarınızı okudum ,akıl tutulması yaşıyorum.
Lütfen benim uc gündür Vakko ile yazdıklarını dikkate almayın.
Ben yazdığım andan bugüne zararda olanda yok.kimsenin vebalı ile ilgili bir durum da şuan oluşmamış.
Bu ne menem bir işmiş.
Yazılanlara bak...ben kimmisim de haberim yokmuş.
Lütfen hakkımda yazmayın.bu andan itibaren de okumam sanirim.
Özelden yazdım demiş biri ,inanin ozelden nasil okunur yada nedemek onuda bilmem.
Uyeligim zaten bir haftalık.yazmayi bile çözemedim burada kaldiki yeni nick alıp yada ozelden cevap vereyim.
Neyse kimsenin vebaline girmemişken ben yine pasif üye konumunda kalayım.
Hepinize hangi hisse iseniz bol kazanclar.
Iyi aksamlar
vestel, tukaş, adese ve son olarak bugün de gerel.... muhtemelen pazartesi de vakko olacaktır. takasları sizi yanıltmasın, normalde bu takasa göre kağıt uçacak dersin ama finansmanın girdiği bu tür tahtalarda bir sonraki işlem gününe anlamsız düşüler oluyor. ytd..........
Hisse a b c grubu önemli değil yeter ki patron vicdansız olsun her şeyi yapıyor spk da hiçbir önlem almıyor neden alsın ki böyle patronlar olmazsa borsanın günlük işlem hacmi genel olarak düşük kalır ha bi de açıkçılar var sen sanırsın ki bugün açıkçı sıkıştı bugün açıkçı kaybetti ondan çıktı der hisseye dalarsın ertesi gün bi bakmışın açıkçı dünkü kaybettiğinin kat be kat fazlasını kazanmış ve hisse tabana yaklaşmış çünkü açıkçı patronla anlaşıp bu işe girer eğer anlaşmazsa ozgyo daki gibi olur açıklar kapanınca spk görevi devralır ve açık yasağı getirir ky 2. darbeyi yer YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsadaki işlem hacminin düşmesi ülke için sıkıntılıdır patronların işlem hacmini yüksek tutması onları stediği gibi alavere dalavere yapmasına serbestlik sağlamıştır YTD
Ky nın yapacağı tek şey sabredip beklemek ve bunların oynadıkları oyuna aldanıp umutsuzluğa düşmeden daldan dala atlamadan hedefi beklemesidir ama bu söylediklerim çoğu ky yoktur ben de dahil Allah yardımcımız olsun YTD
benim anlamadığım şey ben şirketi araştırıyorum sağı solu arıyorum. görüştüğü firmalar, şirketteki hareketlilik, bilanço detayları , temettü beklentileri her şeyi araştırıyorum. bu arada bazı bilgilere ulaşıyorum. bunları çıkıp da burada açık açık yazamayız. belki ina edebiliriz yada yuvarlak konuşabiliriz. o yüzden açıklanmamış bilgileri burda paylaşmalarını beklemeyin.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pasta atabilecek yok mu arkadaşlar
Ne kadar boş beleş adam var arkadaş kenanx denen arkadaş bir şeyler paylaşıyor belki adam haklı doğru söylüyor yardımcı olmak istiyor olamaz mı adama yüklenerek yalan yanlış şeyler söyleyerek ne kazanacaksınız bırakın zaman göstersin haklılığını haa haklımı çıktı ne yüzle burda yazı yazacaksınız haa haksız mu çıktı mal mı pazarlıyor zamanı gelince iki kelime ederiz hakkını veririz görür ama böle insanları linc ederek bir yere varamazsınız arkadaşlar bırakın adam kelamını anlatsın ayrıda adamı tanımam görmem
Bende tam da bu konuda yazacaktım. Aklı başında yazan ve bizim ulaşamayacağımız bilgileri bizimle paylaşan bir kişi varken hemen linç ettiler. Bize patrona atıp tutan, ulan spek gibi cümleler kurup ama hiçbir şey anlatmayan yazarlar lazım! :))
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakko daha evvel hatirlayan olur ise Bist te Boyner hissesi ile paralel hareket ederdi. Daha once seanslari izleyenler bilir,
bilindigi uzere Boyner'in ortagi Katarli Mayhoola for Investments LLC, sesli dusunerek acaba Turkiye'yi tanidigindan ve tekstil parakende sektorune yatirimi boyner ile yapmis olan bu firma Vakko Ya da ortaklik ile gelebilirmi ? Tamamiyle sesli dusunuyorum , yatirim tavsiyesi de degildir kesinlikle...
Zaman iyice daraldı bekleyip göreceğiz.Bir hisseye yatırım yapan günlük hareketlerle kazanamaz.Geçmişte Altınyıldız, Banvit, sasa, bir sürü örneği var şirketler el değiştirir veya ortak bulunca iyi artışlar yapıyor.
ytd.
fluf arkadaş olayı özetlemişssin ama bizim borsamızda insanlar kumar zihniyeti ile hareket ettiği anammm laaa düştü battım az çıktı şu kadar karla verdim mantığı bu mantığın dışına çıkmadıktan sonra sonuç hüsran etrafımdaki adamlara bakıyorum borsa endeksi 70 den 120 ye gitmiş zarardayız diyorlar neden kumarcılarda ondan.günlükçüler kredililer vs......
hayırlı haftalar.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa % 1.14 artıda vakko aynı YTD
Bunun gözü toprakta
Yamak ve şakşakçıları nerede?? Yatacak yeriniz yok!!!
Ytd
Bu hisseye gerel forumunda kertenkeleden tavsiye alıpta gelen varsa borsayı bıraksın bir an önce. Bu demek değil ki bu hisse iş yapmaz. Aksine su anda beklentiye bakıldığında Borsa’nın en potansiyelli 10 hissesinden birisi. Ama Kendiniz analiz yapın ona göre degerlendirin. değerlenin.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bossa da 1.5 ay beklemiş ve kaymağını yemiştik. Acelesi olan yoksa kalanlar bu kadar bile beklemeyecektir.
alan-satanı paylaşabilecek varmı beyler....
Üzerime alındım[emoji3][emoji3][emoji3]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoş böyle hisselerin yamakları şak şak çıları goy goycuları bitmez!! Fake hesaplarla yeni yeni hesaplar açar, biri üfürür biri tempo tutar diğerleride goy goy yapar!! En iyisi kenardan izlemek!! Aklı olan okur araştırır kendi hür iradesiyle hisse alır, birilerinin lafıyla hisse alan/satan bu işleri bıraksın derim sıfırı tüketmeden!!
Ytd
Gerelden çoktan çıkmıştım. Burada güzel hareket bekliyorum. Tabi sabrı olan ekmegi yiyecek. Yanında köftesiyle.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Cuma milyon lot alarak 4.80 e kadar topla. Son 5 dakika altları boşalt fiyatı düşür. Bugün yine mal satmadan yüzde 5 eksi yap. Oh ne güzel sayın spek. Şimdi yukarı sürsen zararı kurtaran satar malı. Tezgah ne güzel. Sonra da kimsede mal kalmadan at oynatırsın.
Sevgili Hissedaşım ben bugün 4.59 dan 5000 lot aldım. Beklentiniz iyi yönde olması içimi ferahlattı, alır almaz saldı kendisini zarar stop bile yapamadım.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoş geldin steafan, Bize böyle yorumlar lazım işte :)) mal satmadan hisse nasıl yüzde 5 düşüyorsa artık. Bu arada ilk seans olmasına rağmen 5,3 milyon lot işlem hacmi yapmış hisse :)) hiç satılmamış harbiden, resmen halka arz yapmışlar.. aklı başında yorum yapan yada haber paylaşan bu grupta hemen spek yada onun yardakçısı oluyor. Kenanx gibi.
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su an hedef fiyat belirlemedim hele bi başlasın bakarız
Dalga mı geçtiniz yoksa övgü mü yaptınız pek anlaşılmıyor. Ama cuma 1 milyon alış yapılan hissede bugün satılan lotlar deve de kulak kalır