Göz göre göre göre milleti soyuyorlar, millet ne yapsın feveran etmesin. Her yerde aynı tuzak. Düzenler farkı düzülenler hep aynı. O da ky.
Printable View
Göz göre göre göre milleti soyuyorlar, millet ne yapsın feveran etmesin. Her yerde aynı tuzak. Düzenler farkı düzülenler hep aynı. O da ky.
bir arkadaş yusufcuk dojisi diyordu ne oldu o yusufcuka ?
Şimdi de düşükten topla vay adiler.
satış bittimi....
düşükten aldıklarını pazartesi yüksekten ky ye kitleyecekler
ne çok mağdur ky varmış forum doldu 40 ziyaretci 18 üye nerdeydi bu arkadaşlar kaç aydır
Galip malını bu seviyeden satamaz, oldukça pahalı bi seviye.. diğer kurumlara aktararak yüksekten verme derdinde. Geçen hafta yazdık. 2 altına gelmelitv
sakin olmakta fayda var....
2,59 dan aşağısı yok gibi...ytd
Yazmayim desim ama bu alitas da surekli gsz verenlerden... 3.50 de de gaz veriyodu simdi de dun de
Millete sattırdı acaba burdan tavana götür mü diye de içimden geçmiyor değil ama bizimki kuruntu işte. Y.T.D.
Şimdi bu İt Sattığı malın çoğunu kendi alıyor çünkü alıcı bulamıyor. Sanki büyük alıcı varmış gibi göstererek talep yaratma derdinde...
tavan yapsında sen bak.....
Güzel kardeş biz ky böyle kağıtlara girmemeyi öğrenmeliyiz. Tyhao ocakta 5 lira civariydi. Dün 8 i geçti. Neden böyle kağıtlar alıp da keyfimize bakmiyoruz. Çok ilginç. Artık ky akillanmali yoksa çok soyulur...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesin olan bir şey var: Bist'teki en haysiyetsiz hisseye düştük. Pazarlamacısı bol, hep kendi cebine..
THY öven arkadaş 1 sene önce 10 lardan bütün vatandaşa kitledi. vatandaş sadece borsada değil sokakta yolda işte markette her yerde soyuluyor. adalet yargı güvenlik kalmadı bu ülkede.
Yok ya inanin bu kadar terbiyesiz insanlar olamaz olmamali. Hisse 5.50 den 3 e gelmis hala pazarlama derdinde. Hisseyi en dipten nasil olduysa elinde yokmhs gibi aldim tavan olacak vs.dx Tavani 340 olur ha.dx bu halde bile hisse nasil pazarlanabilir? Hisse 3 u gorsun bakalim kac saniyede geri basar.dx Gerci her buyuk eksiden sonra o noktalari bir daha goremiyor. 3.40 ti en sonmillste pazarladiklari ve bu hacim. Bir daha gormedi...
Adam koca bankayı basmış tabana ky gariban nasıl kaznsın.
Bu namussiz kime kazandirmis kardes de biz kazanacagiz.Bak hisse arti 10 dan eksi 5 e gelmis hala umut pazsrlayan lavuklar var.yani bu lavuklae varken unut... Bir gun ansizin hacimsiz tavan yaparsa umutlan. Beklemek senin elinde. Hacim falan varken bi bo.. olmaz... Ele verirler. Nereye kadar verirler inan bilmiyorum. 1.5 ederli hisssyi 4.5 den alan tayfadaniz biz..ytd
Ne zaman ki pazarlamaci lavuklar kaybolur hisse gider. Ama mynette ve burda o lavuklar cok daha. Tavan diyorlar yav.ddd
Bu satışlarda açığa satış var mı acaba? Bilgi verirseniz sevinirim.
Bunlar çok kurnaz tilki.. Adamlar yüzde 5 düşük satıp. Lotlarini bedelsizlerle yüzde 25 artırmanın peşinde bunlar bizden de aç
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de artık tahtacı gibi düşünüyorum. 3.05 ten sabah sattıklarımı öğleden sonra geri aldım. Lot sayım yüzde 10 arttı ama aynı fiyat tl. Kaldı. Borsanın para birimi lottur. Bunu öğrendim artık
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakfn A grubuna geçmiş yanlış mı görüyorum
03/07/2017 den geçerli grup değişikliği olan hisseler :
https://i.hizliresim.com/Ak3Z3X.png
Takas varmi arkadaslar, kim aldi satti.
Hisseyi yukarı taşırmı üstadım sizce peki bu durum bugün malum yaptıgı hareket??
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn chaylak A grubuna geçişin etkisi ne olur dersiniz
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş yatırım 3 milyon satmış , alanlar parçalı , peki A grubuna geçeceğini bilmiyor muydu. Sonuçta A grubunda daha kolay satabilirdi, buradaki arkadaşlar benden daha tecrübeli. Teknik gösterge veya analiz bu hisse için geçerli olmuyor malesef . Yatırım tavsiyesi değildir
http://fs5.directupload.net/images/170701/7g66q38h.jpg
haftalık kapanışlar