https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f504b205b7.jpg
Printable View
Başka bir forumda usak için yazılmış bir beddua dikkatimi çekti. Burada paylaşayım dedim. Anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz.
"AMİN" diyorum.
(Alıntıdır)
"Benim duam tutmaz ama bedduam tutar. Bir yıldır bu kağıdın düşmesinde veya çıkmamasında kimin parmağı varsa Allah onlara en büyük acıyı yaşatsın. Yüce Mevlam onlara hayatta en çok sevdiklerini kendi elleriyle mezara gömmelerini nasip etsin. Milletten çaldıkları parayla mutlu olamayacaklarını anlayana kadar sürüm sürüm süründürsün Rabbim. . ."
hisseyi kimsenin düşürdüğü yok. 2017 özvarlık karlılığı %3. oysa hisse 2017 yılını %100 artışla kapamış.2018 yılı 3 aylık bilançolar görülmeden %100 primin üzerine bir %100 daha koymasını beklemek abestir. hisseyi kaç liradan aldığınızı bilmiyorum. ancak bende de var, hala bekliyorum.oldukça da mutluyum çünkü 1,12 tl den aldıgım hisseler şu an 2 tl nin üstündedir. yeni çıkış dalgasının da yakında başlayacagından umutluyum.2 tl nin altına da sarkabilir ancak şu an için sıkıntı gözükmüyor, hatta asıl çıkış henüzbaşlamadı.
'%100 prim beklemek abestir'mealindeki görüşünüzü gerçekçi bulmuyorum.Geçmişte çok daha fazla orantılarla fiyat hareketlerinin oluştuğu pek çok hisse mevcut.Ayrıca fiyat hareketlerinde güçlü sermaye tarafından spekülasyon yapılmadığını söylemek tamamen yanlıştır.
Borsanın en güzel büyüyen firmalarından biri
Şirketin kaymağını birileri alıyor gibi.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bilanco ne zaman gelir. :wave:
buralar terk edilmiş gibi hayırdır hiç bilgi analiz takip eden kalmadımı :(
şirket kar edemıyo fınansal gıderlerı yuksek kar edemıyo derken beklentıler ıkarsıllaymıyo 1 lıra 3 lere cıkmıs zaten bu ra borsa herset olabılır dıyoruz 1 olur 3 olur tekrardan
USAK Solo 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1253845 Yıllık Değ%:13
beyler borcundan artış mı var azalış mı 2017 12 gore
nefes almaya başladımı ne :))
Yok mu ortak ? :)
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ohhh negüzel kimse kalmamış.yürü olum uşaakk!!kaldııırr
Uv dede beklentim 12 aylıklarda 50 mil.üzeri kar ve 10 tl üztü rakamlardır. Şimdi ister 1.50 düş istrsen 3.50 çık.10 tl üzeri çıkmadıkça teklot satmak yok. Borç çok o yüzden bu yıl böyle idare edicez. Yatırımlar bitti borçlarda azalma hızlandıkça hisse fiyatıda o şekilde yukarı dogru hızlanacaktır.
Bist kadar bile yükselmiyor nasıl bir kağıt bu ya
6 aylıkta satışların 164.000.000 TL civarında olmasını bekliyorum.YTD.
Uşak Faaliyet karının oldukça iyi geleceğini düşünüyorum.
Fakat Net kar ne olur. O tamamen Tanışların insafına kalmış.
Hisse ucuz mu ucuz tıpkı Egeser gibi
Fakat şirketin yurt içi mallarını Tanışlar pazarlıyor.
Yani Kaymaklı karı muhtemelen Tanışlar alıyordur.
Yurt dışı satışları pazarlamayı Uşak kendi yapıyorsa
yine hisse iyi yerlere gelebilir.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Ölü toprağı serilmiş gibi.Herkesi bıktırdı anlaşılan.Zamani geldi o zaman...
Şirketimiz Yönetim Kurulu 27.09.2018 tarihinde yapmış olduğu toplantıda şirketimizin finansal yapısının güçlendirilmesi amacı ile, ana sözleşmemizin 6. maddesinde verilen yetkiye istinaden 100.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 43.335.930,75 TL olan ödenmiş sermayesinin, tamamı nakden (bedelli ) karşılanmak üzere % 130,75539 oranında 56.664.069,25 TL artırılarak 100.000.000,00 TL'sine çıkartılmasına,
1-İş bu sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek paylar için ortakların yeni pay alma haklarında herhangi bir kısıtlama yapılmamasına,
2-İş bu sermaye artımı nedeni ile ihraç edilecek 1,00 (bir) TL nominal değerli toplamda 56.664.069,25 adet payların hamiline pay olarak ihraç edilmesine,
3-Yeni pay alma haklarının (rüçhan hakları) kullanım süresinin 15 gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde, yeni pay alma hakkı kullanım süresinin, izleyen iş günü akşamı sona ermesine,
4-Yeni pay alma haklarının (rüçhan haklarını) kullanılmasından sonra kalan paylar halka açık pay olarak 3 iş günü süreyle nominal değerden düşük olmamak üzere BİAŞ'de oluşacak fiyattan borsada satılmasına,
5-Artırılan 56.664.069,25 TL nominal değerli payların ihracı için gerekli yasal prosedürlerin başlatılması ve izahnamenin hazırlanarak ilan edilmesine,
6-iş bu kararımızın kapsamında T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası kurulu, Borsa İstanbul A.Ş., Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş., İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. ve T.C. Ticaret Bakanlığı ile diğer tüm kamu ile özel kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli başvuruların yapılmasına,
Oy birliği ile karar verilmiştir.
süper geçirdiler helal olsun. ostim e güvenmiştik ondan da böyle kazık yemiştik. kısaca battık.
ytd.
bedellı olursa bedellıden sonra gudume gırecek ılk 10 degıl ilk bes degıl ucuncu ceyrek acıklanır kar yazar borcu azalır bıde bedellıden sonra alınacak hısse ılk 2 gırer benım acıdan
Ne giriyo, kime giriyo, nerden nasıl çıkii ben bişi anlamadım gardaş
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ibiloğlu kasteddım son ceyrekte borca hafıf gerıleme kar gecen seyeneye yuzde 20 25 karını artırısa yenı yatırımı yok dıye bılıyom satıslarıda artırmıssa buda artı olur bedelıden gelecek parayla borclarda hafıfleme olur bu da karını daha artırır dıye dusundum bu sefer kar daha yuksek gelır fınansal gıderler azalırsa ha boyle olmaz borc artar karı duser bedellıden sonrada bulasmam dıyom inş anlatabıldım bu sefer kendı dusunceleırmı
Kur farkından kar yazacak hisselerden birisi , bilanço al sat için ideal...
Bende oldukça iyi bir bilanço bekliyorum bu fiyatlardan bir dönüş iyi bir bilanço ile 2 tl üzerine cok hızlı atarız
Şirket yeniden değerleme raporu hazırlatıyormuş duran varlıklarda cıddi bir artış olabilir çok iyi bir haber daha
Şirketimiz aktifinde bulunan arsalar, binalar ve makina techizatlar, Maddi Duran Varlıklara İlişkin Muhasebe Standartı (TMS 16) gereğince; DGD Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 30.09.2018 tarihi itibariyle hazırlanan raporda toplam ekspertiz değeri 288.938.863 TL çıkmış olup 66.465.299 TL değer artışı olmuştur
defter degeri 4,15 kuruş olmuş degerlemeden sonra
https://i.hizliresim.com/dvzVLZ.png
Son açıklama bedelli onaylandı anlamına mı geliyor?
BackqRound hocadan izin alınarak paylaşılmıştır.Çalışma orta vade olarak yapılmıştır...................
http://i67.tinypic.com/t8oyt5.jpg
bedelli sonrası izlenecek bir hisse ve izlemedeyim:bol şanslar