Adamlar 50 tane açıklama yaptılar yaptırım uygularız diye, bizimkiler hala öyle bir izlenim almadık diyor.
Bunlar S-400 ü krize kılıf bulmak için alacaklar herhal.
Printable View
Yav dert etmeyin nasilsa bize girecek her halukarda sen ben bizim oglan. S400 u ulesiriz forumda s1 s1. Kalabaligiz yeteriz gari.
Füzeleri kitapçıya versek[emoji23][emoji23][emoji23]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kılıf olur olmaz orası ayrı şu bir gercek ki abd nin canı istedigi anda sebep aramaksızın eşkiyalık yapıp 10 daıkada savaş kararı vermesi veye vaz gecmesi kabul edilir bişi degil üstüne üstelik bir kaç ülke haricinde tüm dünyanın sessiz kalması da olur şey degil
akdeniz de sular kaynerken avrupanın da türkiyeyi hedef göstermesi ayrı bir durum
uzay cagına gelinmiş bir dönemde türkiyenin hava savunmasının olmaması strajik bir cografyada bulunan ülkenin en büyük eksiklerinden biridir ve eksik giderilmelidir
Yaptırımı Çin İran gibi Trump un gece 3 de attığı Twitter mesajından görürüz ve öğreniriz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne füzeymiş bee, gelsin önümüze bakalım. Ne olacaksa olsun bir an önce. Şu füze davasına yaptım gelir mi gelmez mi davasına yatırım yapamıyoruz korkudan. Gelsinde önümüzü görelim.
Bütün altınları satıp betona gömesim var.:)
Gayrimenkulde ralli başlamış arkadan.:)
Halk davası unutuldu şimdi de füze var
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erdoğan, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın kırmızı bültenle aranan kardeşi Osman Öcalan'ın 23 Haziran seçimleri öncesi 'oy için' TRT'ye çıkarılması hakkında konuştu.
Erdoğan, "Doğrusu ben Osman Öcalan'ın kırmızı bültenle arandığını bilmiyorum.
Yazik
O değilde bunlar bu doları baskılamaktan neden hala vazgeçilmiyorlar...seçimde bitti
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bitcoin ponzisi coştu yeniden. 13.600 dolar şu an.
Bizim fadıla bin basar adamlar. Sistemi mükemmel işletiyorlar.
Lale soğanı balonunda bir lale soğanı bir ev alır hale gelmişti. Bugünün 400bin doları diyebiliriz. Çıkar mı?
O degilde bu ay butce acigi yine kol gibi gelecek. Kol derken boregi yani. Kamu doviz hesabindan 17-18 milyar lira yemisler bu ay sadece. Oysaki bu ayki hazine dis borcu sadece 328 milyon dolar. İki milyar lira bile degil.
Vergi alacakları baya sıkıntı imiş duyduğum kadarıyla ana parayı alalım faizi affedelim tarzı bir uygulama olabilir eğer vergi toplamada sıkıntı varsa bilgisi olan var mı?
https://i.resimyukle.xyz/Ncfy79.jpg
https://i.resimyukle.xyz/V0P7aU.jpg
3039 ton ağırlık, saniyede 2.7 ton tüketim nedir ya...
Yarin dolarin 5.85 i zorlayacagini dusunuyorum. 5.86 yi devirirse 5.92 ye gelir. Burada duzeltmesini yaptiktan sonra izlenmelidir...syg
Onu da bilerek ödemeyen çok var çevremde .
Vergi dairesinden ödeme emri gelip hesapları donduralana ödemeyen çok nasılsa af çok oluyor diye
Ben zamanında ödediğim için kendimi çok enayi hissettim gençken
Hatta bu forumda da banka da 1 milyon Doları olup hiç ödemediğini yazan bile gördü bu gözler faiz başlığında
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
devlet bu saatten sonra akıllı olmalı 5 milyon sırtımızdaki yükü atmalı
bu bile halka bugun yansıtılması gereken ek vergive ve zamları uzun bir dönem ertelemesine fayda verir
6 yıl mültecilik olmaz olmamamalı bu gün tüm avrupa bu mülteci akınından korkarken türkiye nin bunu hem ekonomik hem sosyal
olarak kaldırması mümkün degildir