Alan satan paylaşabilecek bir arkadaş aranıyor... Sanki Galip'in kağıdına yatırım yapmış gibi hissetmeye başladım kendimi!
Printable View
Alan satan paylaşabilecek bir arkadaş aranıyor... Sanki Galip'in kağıdına yatırım yapmış gibi hissetmeye başladım kendimi!
Bütün kağıtlarda ky satışta, herkes asels alıyor. Milli ve yerli.
Böyle dönmelerin halka arz ettiği şirketten ancak bu beklenir.
Fiat yükselsin satıp kaçacam.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2d188495b2.jpg
Aylık da satıcı finansman %95 orana sahip. O durmadan bu işkence bitmez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orda da mı düdüklüyolar böyle, koşa koşa gidelim, elimizde bir avuç tuzla.
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ky parasız yatar lotsuz yatmaz.
Akıllı ky 3-5 hissede oturur.
Ben Ptesi başka bir hissemi satıp, asels aldım. Şu an artı 8%.
Bu hisseden nasıl kaçarım bende bilmiyorum.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bb55659d3d.jpg
Takas bugun biraz dengelendi.3 gundur eksilerde gidiyorduk.hayirlisi bakalım kismet.y.t.d.
Dünkü satış haberinin çok fazla etkisi olmadı bugün aslında. Çünkü zaten %5 düşüyordu hergün. İstikrarlı be sağlam kağıt vesselam :)
Panikle ve zararina satanlar iyimi kötü mü yapti veya biz satmamakla iyi birseymi yaptik.bunu zaman gosterecek.ama borsada cok israrci olmayacaksin stoplara riayet edeceksin hele tek portfoy kesinlikle yapmayacaksin.y.t.d.
Sn. Arzum benim stratejim, birbirine ters ama karlılığı iyi 2 hisse arasında takas yapıp lot arttırmak fiyatının ne olduğu değil. Aylık olarak sonuçta lot sayım artıda ise problem yok. Bu da bana nefes aldırıan etken, diğer kağıt istediğim rakama ulaşınca, bunun gözünün yaşına dahi bakmam. ytd.
Tek portfoy yaptım stop yapmadım bildigim tum kurallari cignedim...
Kuralsızlarla kural tanimadan mucadele edeceksin...
Ne var ne yok elimde daldım
Bunu acisini ben akguv hissesinde aci yasadim 7 lerden almaya basladik dustukce bedava dedik 250 ye kadar tuttuk sonra patron satis yapacam dedi biz verdik hisse yukseldi.:)) ama oradaki karlilik boyle degildi.7 yilda ilk defa boyle sermayeye gore kar gordum.baska bir film yoksa.Yani tecrube saglam y.t.d
Msgyo borsaya acilali daha 1 yıl olmadı. Borsaya açılmadan önce, borsada işlem görmeye baslayinca 1 yıl hisse satmayacagim diye taahhüt vermis. Ama her gün hisse satıyor.
https://pbs.twimg.com/media/DOqV6LzXcAAGNCJ.jpg bu resimde şirketin taahüdü var...1 sene içinde satmayacak ortaklar diye...
şimdi söyleyin adalet nerede........adalet varsa bu şirketin sahiblerinden hesap sormasıl lazım...ytd...
Adalet mi? O ne ki. Çiçek türümü yoksa bir hayvan mı? Anadolu topraklarında öyle bişey duymadım ben.
Sağol kardeşim bende bunu arıyordum, BİMER ve CİMER e yazıyorum, bunları.herkes yazsın arkadaşlar bunların hakkından ancak böyle geliriz.
ben bimere yazdım......
Bende yolladım,yuklenin arkadaşlar.telefon açıp sövmek le olmuyor anlaşılan.Muz cumhuriyeti mi burası.
E devlet-basbakanlik-bimer
E devlet- cumhurbaşkanlığı- CİMER
Ben 5 miilyon lotta takılı kaldım....ya sayı saymayı bilmiyor...ya hiç dayak yememişler
arkadaşlar ben bimer gönderdim başvurumu bakalım sonuç ne olacak...şirketide aradım serkan bey bakıyormuş bu işe....ama yoktu yemeğe gitmiş....bakalım sonuç ne diyecekler...
Bizim yaptığımız muhabbetleri kes yapıştır aynısı ICBCT'de var! Onlarda Galip var ve aynı şekilde İş bankası orada da boşaltıyor. Bizimkinin adı ne? Bu Galip'in kardeşi felan var mı? MALİP felan??? Yani varya koskoca devletin kurumu SPK bazen ne iş yapar anlamış değilim. Yazıklar olsun o kurumun başındakilere.... Ytd.
Evet eminim. İşte o haberlerden bir tanesi.
Halka arzdan geri alım sürecinde şirketimiz hesabına 891.630 adet Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
A.Ş. hisse senedini iade edilmişti. Bu defa şirketimizce anılı hisselerin tamamının bir yıl içinde satılması
planlanmaktadır.
Satilacak miktari ne zaman ve ne kadar satacagi belli degil.megap hissesinde 1m subat ayinda patron isyatirimdan takasa koydu hala satmadi.orada lotlar bekliyor.dolasimdaki orani artirmak icin olabilirmi diye sorayim daha tecrubeli arkadaslara y.t.d.
Arkadaslar bazılarının kafası karısık bir konuya aciklik getireyim.
Sermaye 39.000.000 adet
%75 i 29.250.000 adet 1 yıl satılmama taahhütlü
%25 i arz ve %22.5 arzdan geri alınan
Yani kalan 9.750.000 adetten 8.775.000 adet geri alındı.
Netice olarak %75 lik kısım 1 yıl satılmama taahhütlü
Geri alınam 8.775.000 adette 1 yıl içerisinde satılabilir deniyor.
Patron satısları bu 8.775.000 icerisinden!
O sebepten hic kendinizi spk falan bos yere yazılar yazıp yormayın.
Minareyi çalan kılıfını uyduruyor;)
Dolasımda % 8.87 adet var
Yani 3.459.300 adet
8.775.000-3.459.300 = 5.315.700 daha satılacak
Hesapta hata yok
Arkadaşlar patron dediğimiz adamın danıştığı avukatlar muhasebeciler var. Kılıfına uydurmuşlardır. Boşuna bimer cimer. Çıkarken neden şikayet etmedin diye sorarlar.
Sn.kirvenin hesabı doğru .halka aciklik zaten %25 yaziyor incelerseniz.adam takasami koyar anlasmalimi satar yoksa borsada önüne gelene verir mi zaman gosterecek.ama neden 12 lerden vermedi de burdan vermesinin hesabini yapiyoruz.can alici soru bu yari yariya nerdeyse.y.t.d.